نه فک نکنمبه نقل از ali molaE :19.75 رو 20 میدن؟
من شنیدم که بستگی به مصحح داره که جلوش بنویسه مساوی بیست یا نه!! البته گفتم که "شنیدم" ، صحت و سقمش پای گوینده !به نقل از ali molaE :19.75 رو 20 میدن؟
به نقل از {:zahra:} :نه فک نکنم
به چه مناسبت؟؟![]()
اگه جواب بقیشو خیلی باسوادانه جواب داده باشی شاید. . . بعضی حوزه ها میدنبه نقل از {:zahra:} :نه فک نکنم
به چه مناسبت؟؟![]()
روش کاملش دست خوده سنجشه و کسی دقیق نمیدونه اما کلا اینجوریه که بالاترین نمره بیشترین تراز رو میاره و بقیه نسبته به اون سنجیده میشن! من چند جا اینجوری خوندم وشنیدمبه نقل از armina.f :یکی جواب بده (![]()
به نقل از math.messi :نه دوتا g میشد. یکی منفی x به اضافه1 یکی هم x+3
سیبیل خرس لمسیه ، فشار خون مکانیکی مگه اینطوری نیست ؟به نقل از Zahra AB :نه گیرنده سقف حفره بینی شیمیاییه!
چه سرعتی!
خب هیستامین میشد دیگه. . . پس چی؟به نقل از {:zahra:} :من 4 الف و نوشتم هیستامین آقا اینجا گفته افزایش جریان خون .غلطه یعنی؟؟ خوب افزایش جریان خون بر اثر هیستامینه
مگه باید y هاشو هم بدست می آوردیم؟به نقل از ma2012 :لعنتی.اون سوال اخر Yهاشو بدست نیاوردم.اون سوال SINA-SINBهم که هست.من فقط ببینم کی پیشنهاد تاثیر امتحان نهایی رو داد.
نه لمس مکانیکیه! ولی حفره بینی شیمیاییه!به نقل از محمّد عرفان :سیبیل خرس لمسیه ، فشار خون مکانیکی مگه اینطوری نیست ؟
به نقل از Developer :مگه باید y هاشو هم بدست می آوردیم؟
کلید اومده.اون جا Y هاش هم بدست اورده..ولی خدایی میتونن نمرشو بدن.به نقل از Developer :مگه باید y هاشو هم بدست می آوردیم؟