• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی ۹۳ (ریاضی و تجربی)

بریم شروع کنیم شیمی ـو که چهار ساعت مونده به امتحان نریم تو رختخواب -_-

تو کتاب، فاکتور تیدیل هارو جدا نوشته. تیکه‌تیکه حساب کرده؛ یه جا بنویسیم نمره کم میشه؟

من تقاضا دارم از خودم و شماها که شب امتحان خوب بخوابید

× مث من تو 40 دقیقه تموم نکنید بعد 110 دقیقه فکر کنید ی کوفت مثلثاتی بسیار ساده و خر ُ باهاش ور برید نه بسازیش نه یادت بیاد نه حوصله داشته باشی اصن حل کنی سوالُ (جدن میگم من حوصلم نیاد 5 نمره هم داشته باشه حل نمیکنم مثن تست هر کدوم که از قیافش خوشم بیاد میزنم) اون وسط فحش و فخش کاری راه بیفته :)) ×

و من الله توفیق

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
امتحان زیست هم که اون سوال گوجه فرنگی و حلقه های سالیانش واقعن چرت و پرت بود، خدائیش حاضرم هرکی بخواد بهش برگمو نشون بدم ببینم میتونه 5 تا حلقه تشخیص بده، نمیدونم فقط برگه من اینجوری بود که اصلن حلقه وسطش دیده نمیشد یا مال همه اینجوری بود ؟
سوال حلقه سالیانه 4تا حلقه بود باید +1 بکنید تا سن درخت بدست بیاد!

wow...

همش چند ساعت نبودما، 20 صفحه پست گذاشتین...

خب این امتحانمم بین 18تا 18.75 میشم...

همش بخاطر بی دقتیای مسخرههههه

+مثلثات خیلی هم خر نیست....

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
خب به شرطی که دیده بشه چندتاست
مال همه همین طوری بود مثلا سوال 17 هم خیلی بد بود تصویرش :-L

به نقل از fatemeh-s :
مال همه همین طوری بود مثلا سوال 17 هم خیلی بد بود تصویرش :-L
شکل حلقه ها, مگه شکل کتاب نبود ؟ من همون رو به گفته ِ دبیرمون + یه کتاب دیگه چهارتا میدونستم! یعنی نوشته بودند و شنیده بودم, ..

به نقل از ENOU :
شکل حلقه ها, مگه شکل کتاب نبود ؟ من همون رو به گفته ِ دبیرمون + یه کتاب دیگه چهارتا میدونستم! یعنی نوشته بودند و شنیده بودم, ..

به نقل از آلبرت :
5 سال؟ ینی ای طراحا شمردنم بلد نیستن؟؟؟؟؟؟ ~X(

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
امتحان زیست هم که اون سوال گوجه فرنگی و حلقه های سالیانش واقعن چرت و پرت بود، خدائیش حاضرم هرکی بخواد بهش برگمو نشون بدم ببینم میتونه 5 تا حلقه تشخیص بده، نمیدونم فقط برگه من اینجوری بود که اصلن حلقه وسطش دیده نمیشد یا مال همه اینجوری بود ؟

برای تعیین سن درخت باید تعدا حلقه ها رو به اضافه ی یک کنید.چرا؟
چون اون حلقه هایی که میشماریم فقط تعداد سال هایی هست که رشد پسین داشته.و قبل از شروع به رشد پسین,یه مدت زمانی هم رشد نخستین داشته.حتی اگه رشد نخستین ش یک روز باشه و تعداد حلقه ها 4 تا,سن ش میشه چهار سال و یک روز که دیگه این عدد چهار محسوب نمیشه بلکه پنج ه.

به نقل از مریـم :
ایکس = پی دوم و 3 پی دوم نیم نمره بارم داره خود نقطه ها هم نیم نمره یعنی هر وای بیست و پنج صدم.
لطفن ز بزنین ب دبیراتون؛هر چی تعداد بیشتر بشه بهتره...

بحث سر سوالِ آخره؟

منم فقط ایکس‎ها رو بدست آوردم. :/
نقطه از دامنه رو خواسته بود. ولی این توجیه هم وجود داره که نقطه کلاً یعنی ایکس و وای. به سنجش اگه برسه اصلاحیه ممکنه بدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا