شب نشینی کنکور93 با حضور سال بالایی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شب نشینی

• نذاریم

رای‌ها: 7 11.1%
  • 92ها بیان

رای‌ها: 44 69.8%
  • 92ها نیان

رای‌ها: 12 19.0%

• رای‌دهندگان
    63
محور های از پیش تعیین شده...

خب من احساس میکنم اگه محور های بحث مشخص باشه،نود و دویی ها که هیچ،هر کاربر دیگه ای هم اگه بیاد و حرفی بزنه،بازم داره ما رو به هدفمون میرسونه،
مثلا اینکه ما در موردِ موضوعِ ایگریگ؛موشکل داریم،در مورد این مشکل چه تو جمع نود و سه ای ها بحث بشه،چه تو یه جمع بزرگتر،بالاخره ما به جوابمون خواهیم رسید،
اصل مطلب اینکه نود و دوییا بیان،قدمشون رو چشم،اما حق ندارند محوریتِ تاپیک رو به دست بگیرن،باید مث سایر کابرا،در مورد محور های از پیش تعیین شده حرف بزنن!

پاسخ : شب نشینی کنکور93 با حضور سال بالایی ها

اقا اگه میشد هر کسی چند وقت یه بار یه جمع بندی یا خلاصه از بحث ها با(با یه سری تست نمونه مثلا :-" ) میذاشت ما تو این ماه آخری خدایش حوصله نداریم این همه چیز رو بخونیم :-"

تو پست اول یه لینک دادم
برین بخونین
بگین با سبکش موافقین یا نه

به عنوان یه کنکوری منم فکر میکنم اون عقیده چرت و پرت گویان و اینا که بالاتر بهش اشاره شد خوبه. ;;) :)) از تجربیات م استفاده میکنیم در کنارش. :] ولی خب خواهش م اینه که دوستان کنکوری موقع شب نشینی غیبشون نزنه مثلا. :د

به نقل از ارغوان :
هر گروهی که قراره چرت‌وپرت بگه، اعل‍ام کنه از قبل که نیکان و بدان جدا شن از هم. دمِ کنکور بشینیم از کنکور حرف بزنیم خب؟ :‌)) آدمی با چرت‌وپرت‌گفتن روح‌ش جل‍ا می‌گیره استرس‌ش کم می‌شه فل‍ان می‌شه. وقتی از کنکور حرف بزنین بیش‌تر حرص می‌خورین یادش می‌افتین باز. چرت‌وپرت‌گفتن خوب است. من با چرت‌وپرت‌گویان م؛ بگم از حال‍ا بعداً انگِ خائن و فل‍ان نزنید بهم

منطقیه حرفش
اگه میخاین بحث جدی کنین گروه بندی کنین افراد و که هر کسی متناسب با شرایطش بحث کنه
یکی با تراز بالا 7500 بیاد حرف بزنه بگه نمیخونم و افسرده شدم من از دایره ادب خارج میشم

پایینی:میخای برنامه شمال بریزیم با حضور سال بالاییا

• لایک
امتیازات: scare

منم میگم بیان سال بالایی ها یه چیزیم بخرن تو راشون بیارن مثلا

موضوع مهم اینست که دوستان گلم در شب مذکور موضع استقامت از خودمون نشون بدیم جلوی بیگانگان ، ازشون بگیریم (تجربیات رو) ولی بشون ندیم (فضا رو) اگر این روند جریان داشته باشد ، به حول قوه اللهی یک بازی برد برد پیش رو داریم :-"

میتونیم حتی یه بازی مجازی گروهی پیدا کنیم ، اونا یه طرف ما ام یه طرف ، شکستشون بدیم /m\

دوستی خاله خرسه شنیدین؟؟ مصداق همین شب نشینی هاست حالا نمیدونم یکی از عمد یا نه سهوی یه چیزی میگه اما بقیه به فاز میرن ;D نظر من اینه که اگه شب نشینی باشه هدفش کاهش استرس نباشه چون واقعا این هدف رو دنبال نمیکنه :)) فقط دور هم یه چیز بگیم شاد شیم کافیه که از این نظر حضور سال بالایی ها از اوجب واجبات است :دی

به نقل از Мохаммад Реза :
دوستی خاله خرسه شنیدین؟؟ مصداق همین شب نشینی هاست حالا نمیدونم یکی از عمد یا نه سهوی یه چیزی میگه اما بقیه به فاز میرن ;D نظر من اینه که اگه شب نشینی باشه هدفش کاهش استرس نباشه چون واقعا این هدف رو دنبال نمیکنه :)) فقط دور هم یه چیز بگیم شاد شیم کافیه که از این نظر حضور سال بالایی ها از اوجب واجبات است :دی

هههه بی ادب ، سال بالاییا رو چی فرض کردی که برا شاد کردن تو نیاز باشن ؟ :-":-"

به نقل از علــی[میم] :
هههه بی ادب ، سال بالاییا رو چی فرض کردی که برا شاد کردن تو نیاز باشن ؟ :-":-"
تخمه هم بخرن مثلا
من میگم مثلا هر کدومشون حداقل 5-6 تا جک تو دست بالشون داشته باشن مثلا :-"
اگه 1 دونه +18 هم توش ب اشه دیگه عالیه

اون شب نشینی قبلی که قرار بود در مورد درس نباشه اینقدر حرف واسه گفتن نداشتیم که سال بالایی ها خودشون بحثو دست گرفتن!ما هم اومدیم دیدیم جالب نیست,سریع رفتیم!!خب اگه خودمون حرفی واسه گفتن داشته باشیم و بدونیم قراره چیکار کنیم اختیارو به اونا نمیدیم...
92ایا بیان,جالب تر میشه(کل کل میکنیم باهاشون حالشونو میگیرم) اما فقط بحث کنکور نباشه چرت و پرت بگیم یکم روحیه بگیریم,ما که تعطیلیم و یه مدته مدرسه نرفتیم یه فرصتی واسه گفتن چرت و پرتا و تخلیه لازم داریم, درکنارش یه مشاوره هایی هم در مورد استرس و اینکه این ماه آخری چیکار کنیم بهمون بدن...

به نقل از eight :
اون شب نشینی قبلی که قرار بود در مورد درس نباشه اینقدر حرف واسه گفتن نداشتیم که سال بالایی ها خودشون بحثو دست گرفتن!ما هم اومدیم دیدیم جالب نیست,سریع رفتیم!!خب اگه خودمون حرفی واسه گفتن داشته باشیم و بدونیم قراره چیکار کنیم اختیارو به اونا نمیدیم...
92ایا بیان,جالب تر میشه(کل کل میکنیم باهاشون حالشونو میگیرم) اما فقط بحث کنکور نباشه چرت و پرت بگیم یکم روحیه بگیریم,ما که تعطیلیم و یه مدته مدرسه نرفتیم یه فرصتی واسه گفتن چرت و پرتا و تخلیه لازم داریم, درکنارش یه مشاوره هایی هم در مورد استرس و اینکه این ماه آخری چیکار کنیم بهمون بدن...
ببخشید میشه شما یه لیست کوچیک از چرت و پرتایی که میتونید بگید رو الان بگید بفهمیم اوضاع از چه قراره :-"
یا مثلا بچه ها لیست موضوع های پیشنهادیشون رو بگن
پیشنهاد 1: جنگ جهانی دوم ;;)

خب بنده هم حمایت می‌کنم از این حرکت. :-"
شخصن شیش خرداد رو ترجیح می‌دم که یه کم از داستان نهایی و اینا هم فاصله بگیریم و تو فاز جدید جاافتاده باشیم. بازه‌ی ساعتیِ هشت تا یازده اینا مثلن. حمایتم رو در مورد پارت "چرت‌گوییِ مفید برای تخلیه‌ی احساسات" هم اعلام می‌کنم. نود و دویی‌هام بد نیستن فقط هی ما رم بیارن تو بحث و نرن راجع به دانشگاه و استاد و کلاس و خاطرات شخصی و :-" این صوبتا حرف بزنن. :-"

به نقل از Aimoi :
خب بنده هم حمایت می‌کنم از این حرکت. :-"
شخصن شیش خرداد رو ترجیح می‌دم که یه کم از داستان نهایی و اینا هم فاصله بگیریم و تو فاز جدید جاافتاده باشیم. بازه‌ی ساعتیِ هشت تا یازده اینا مثلن. حمایتم رو در مورد پارت "چرت‌گوییِ مفید برای تخلیه‌ی احساسات" هم اعلام می‌کنم. نود و دویی‌هام بد نیستن فقط هی ما رم بیارن تو بحث و نرن راجع به دانشگاه و استاد و کلاس و خاطرات شخصی و :-" این صوبتا حرف بزنن. :-"

چهارم بهتره,همون روز امتحانا تموم شده خوبه

اگه منم سال بالایی حساب میشم میام. وقتشم مشکل نخواهم داشت احتمالا تا قبل ۱۷م خرداد. :‌)

به نقل از eight :
چهارم بهتره,همون روز امتحانا تموم شده خوبه
چي چيو چهارم بهتره؟ بايد به تعادل برسيم يا نه؟ ;D
همون شيشم هفتم اينا خوبه

به نقل از Sanctum :
همون شيشم هفتم اينا خوبه
شما بذار همه نظر بدن بعدش در مورد تعادلش بحث کن...
تا الان فقط 3نفر گفتن...

*چهارم بهتره اما هر شب دیگه ای که باشه,میام...

خیلی زشت یین اگه یه روزی بذارین که فرداش ما امتحان داریم که من نتونم بیام. [درحال خودمهم پنداری مفرط.]
توضیح آن که امتحان داخلیامونو ما ندادیم هنوز.

• لایک
امتیازات: م.ز
پاسخ : شب نشینی کنکور 93 باحضور سال بالایی ها

آره بابا چهارم نذارین.ما پنجم امتحان زبان داریم.هفتم هشتم بهتره.درمورد موضوع هم با مرضیه موافقم.

به نقل از Sanctum :
همون شيشم هفتم اينا خوبه
تعادل چیه اونوقت؟! :-"
چه قضیه رو بغرنج میکنیدا!

نظرم اینه ک بذاریم پنجشنبه هفته آینده که کسیم امت نداشته باشه فرداش!
آزمونی نیس ک جمعه؟! :-?

Back
بالا