• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

LOST

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nazi123
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : LOST

به نقل از lsu :
من کلی تا سریال دیدم
ولی تو هیچ کدوم اینقده شخصیت اضافه نمی کرد هی
این نشونه ی ضعفه نویسنده اس
یعنی هر وقت کم می آورده شخصیت اضافه می کرده

ابهام
بابا هیچ کدوم از موردایی که مطرح می کردو جواب نداده

کجا شخصیت اضافه می کرد ! انصافا" از هیروز بیشتر شخصیت داشت ؟! بی خیال از این لحاظ از هیروز و پیریزن بریک خیلی بهتر بود !
چند نمونه ابهامو بگو !

به نقل از SOUL KEEPER :
کجا شخصیت اضافه می کرد ! انصافا" از هیروز بیشتر شخصیت داشت ؟! بی خیال از این لحاظ از هیروز و پیریزن بریک خیلی بهتر بود !
چند نمونه ابهامو بگو !

حوصله ی بحث کردن ندارم
چون خودمون هم می دونیم به جایی نمی رسیم ;)

الان بعد از نت مقصد بعدی دیدن قسمت آخر ...هیجان بالاست(نه بابا استرس عربیه ;D)

هه
من قسمت اخرشم دانلود کردم
آخ پدرم در اومد تا دانلود شد

ببخشید من الان گیج شدم...آخرش چی شد دقیقا؟؟!!اینا از اول همشون مرده بودن یا وقتی خواستن برگردن مردن.....!!!! :o :o :-? :-? :-? :-?

به نقل از XsPiR@te :
ببخشید من الان گیج شدم...آخرش چی شد دقیقا؟؟!!اینا از اول همشون مرده بودن یا وقتی خواستن برگردن مردن.....!!!! :o :o :-? :-? :-? :-?
بسیار حرفه ای و با کلاس تموم شد ! یه نظریه هست که میگه جزیره واقعیتشون بود لس آنجلس اون دنیاشون ! بعدا" میام قشنگ توضیح میدم !

خب کلی بحث راجه به این سریال و کلی سوال برای علاقه مندان این سریال هست ! فرومای دیگه راجع به لاست یه انجمن دارن که پر طرفدارترین انجمنه ! بعد اینجا یه تایپک 2 صفحه ای داره ! واقعا" که !

کیا پاین در مورد آخرین قسمت و تموم شدن لاست و کلا" درباره ی این سریال بعد از اتمامش یه بحث جدی کنیم ؟! هر کی پایس بگه که اگه زیاد بودیم می خوام یه تایپک جدا بزنم اگرم نبودیم ( که فکرم نمی کنم باشیم ) هیچی دیگه ! ;D

به نقل از SOUL KEEPER :
خب کلی بحث راجه به این سریال و کلی سوال برای علاقه مندان این سریال هست ! فرومای دیگه راجع به لاست یه انجمن دارن که پر طرفدارترین انجمنه ! بعد اینجا یه تایپک 2 صفحه ای داره ! واقعا" که !

کیا پاین در مورد آخرین قسمت و تموم شدن لاست و کلا" درباره ی این سریال بعد از اتمامش یه بحث جدی کنیم ؟! هر کی پایس بگه که اگه زیاد بودیم می خوام یه تایپک جدا بزنم اگرم نبودیم ( که فکرم نمی کنم باشیم ) هیچی دیگه ! ;D
man :D

ا بزارین من ببینم بعد بیاین ;D
میام نگاه می کنم حسش میره ;D :((
همین الانم قسمت آخرش رو برام تعریف کردن :((

الان کی اینجا season جدید لاست رو دیده؟؟؟

Back
بالا