elahe
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ١
- شهر
- بندرعباس
پاسخ : LOST
تاپیک وا3 سریال لاست هست!
تاپیک وا3 سریال لاست هست!
سلام به همه..
داشتم لاست (سیزن 6) رو میدیدم.. اونجایی که هواپیما داره میشینه زمین(سیزن 6 اپیزود 1) سعید یه لحظه گذرنامشو باز میکنه..شاید کسی دقت نکرده باشه..اما این گذرنامه ایرانیه..عکس حافظیه و متن فارسی نوشته شده در سمت راست نشون میده این گذرنامه متعلق به ایرانه..
نمیدونم چرا با توجه به اون سابقه ی سعید این اتفاق افتاده.. بعید میدونم از دستشون در رفته باشه.. برای یه سریال به این پر کاری پیدا کردن یه گذرنامه ی عراقی کار سختی نیست..
http://picup.ir/image-FBB8_4B6CB8F9.jpg
هه هه هه ایییییییییییییول چه باحالبه نقل از مهران محمودی :به خبری که همین الان به دستم رسید توجه کنید!
موافقم.هم لاست و هم ساییر خیلی عشقن.به نقل از astronomer_girl :خیلی خیلی قشنگه!و هیجان انگیز.
من از سایر خیلی خوشم میاد.
فصل شیشم هنوز ندیدم
به نقل از s.a :من اول پریزون بریک دیدم بعد لاستو گرفتم وسطاش حوصلم سر رفت ولش کردم نسبت به اون خیلی حوصله سر بر بود
من 24 رو هم تا فصل 7هم دیدم اونم فوق العادس خیلی از prison break قشنگترهبچه می گن 24 هم جالبه..... کسی ندیده؟
نظرت محترم ولیچه عجب یکی حرف دله مارو زد
ولی من لاست رو هم ول نکردم
ولی اول ترجیح می دم هیروز رو ببینم بعدش هو آی مت یور مادر بعدش ده مومنت آف تروث بعدش فمیلی گای بعدش آمریکن دد بعدش لاست .
من آخر فرار از زندانو گفتم!به نقل از زهرا.ج :کجاش سره کاری بود؟
تازه لاستم که ندیدیم چجوری تموم میشه!
اونم همیشه می بینم اونم خیلی قشنگه ولی قبول کن لاست خدای هرچی سریاله ! هیچی بش نمیرسه ! اتفاقا" همین گستردگیشه که جذابیت میده !به نقل از ʞɐɾuǝɹɐu :لاست لوس شد
شخصيتاش رسيد به 259 تا بسه ديگه چقدر
ولي باز نيگاش مي كنم
بجاش هو آي مت يور مادر رو نيگا كن
با 4 الي 6 شخصيت 20 دقيقه يتيكه مي خندي