پاسخ : خلاصه نویسی و نکته برداری
به نقل از غزلــ :
پشتیبان من میگفتند که خودشون اصلا خلاصه نویسی نکردن و فقط نکته های مهمو تو کتابشون نوشتن همونایی که های لایت کرده بودنو بعد هفته اخر کنکور که کتابشونو ورق میزدن خوندن اونارو دوباره و میگفتن اگه تو کتاب نکته ها نوشته بشه هربار که متابو میخونید اونارم میخونید
درمورد کتاب درسی هم های لایت میکردن
بعد گفتن برا اینکه یه منبع داشته باشن که خلاصه نوشته باشه اینارو خوندن:
ادبیات و زیست و شیمی: همایش نشر دریافت
دین و زندگی:خط ویژه گاج
ریاضی و فیزیک گفتن برا مرور فقط فرمولها و بعضی نکات خاص
عربی:قواعد و روخوانی کردن
و زبان:لغات
برای زیست کتابای لقمه مهروماه رو هم خوندن
ایشون میگن که خلاصه نوشتن تو سال کنکور که وقت کمه اشتباهه
بعد این کتابارو طبق برنامه کانون از همون اول بخونید
قطعا سال کنکور این فرصت رو به شما نمیده که همه درسها را بطور کامل خلاصه نویسی کنید.خلاصه نویسی کلا دو تا فایده قراره برای شما داشته باشه.اول اینکه مباحثی رو که حالا فرارن یا تو ذهنتون نمیره یا هرچی "بنویسید" تا تو ذهنتون بشینه. قطعا اگه از روی این کتابا هم مرور کنید به دفعات زیاد تاثیر خوبی میزاره ولی خب تاثیر نوشتن خیلی بیشتر از دیدن و خوندنه. فایده دومشم همینه که شما میگی که مطالب اصلی و مهم رو نزدیک آزمونا یجا داشته باشید که برای مرورش نیازی به حجم زیادی از کتابا و جزوه ها اینا نباشه که این کتابای خلاصه درواقع این هدف رو تامین میکنن.
ماهی یه سری چیزا کلا بیشتر مناسبه واسه خلاصه نویسی.مثل تاریخ ادبیات یا معانی لغتهایی که یادتون میره بصورت "فلش کارت" و مرور مرتب اون ها. یا فرمولهای ریاضی و فیزیک و وزنه اسامی و رنگها توی شیمی که فرار مخصوصا اسم و فرمول و ساختارای شیمی آلی خیلی بنظرم فرار من خودمم یادمه این قسمت رو خلاصه نویسی کردم سال کنکور همینطور اسمای سه فصل آخر زیست پیش رو هم اگه اولش یادتون میره یا قاطی میکنین میتونید یکجا بنویسید ولی میگم مباحث خلاصه نویسی ت حد زیادی به خودتون مربوطه فقط حواستون باشه که توش افراط نکنین که وقتتونو زیادی بگیره
من مباحثی رو که خودم خلاصه نویسی کردم و کتابای خلاصه ای که بنظرم میتونه مفید باشه رو بهتون میگم حالا. :)
ادبیات:همون طور که گفتم تاریخ ادبیاتها و لغات ته کتاب ب صورت فلش کارت مثلا
عربی:خلاصه قواعد رو میتونین برای خودتون راحت تو 5-6 تا برگه آچار بنویسید.
دینی:آیات رو حتما یجا جمع داشته باشید مثلا از کتابای آیات و روایت هم میتونین استفاده کنین الگو یا گاج
زبان و زمین رو حرفی ندارم.
ریاضی و فیزیک:فرمولهای "اصلی" فقط (تاکیدمیکنم) و چیزایی مثل نمودار اینای مهم مثلا
شیمی:شیمی آلی؛ جرمهای مولی؛ رنگها؛ فرمولها کتابم همایش نشر دریافت چکیده کامل و خوبیه بنظرم :)
زیست:زیاد خلاصه نوشتن خودتون رو توش توصیه نمیکنم ولی میتونین دسته بندی کنین عوض خلاصه نویسی خیلی چیزا رو مثلن.مثل همون بیماریها و سه فصل آخر و اینا.کتاب چکیده هم همایش دریافت مخصوصا پیشش خیییلی خوبه ^_^ لقمه های مهر و ماه هم واسه قیدنامه و سه فصل آخر خوب بود بنظرم. :)