جای چه درسی تو مدارس خالیه؟؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shaylin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جای چ درسی تو مدارس خالیه؟؟؟

به نقل از lost-inside :
فلسفه و منطق اگه تو جایی جز دوم و سوم انسانی بود؛ آدما یاد می‌گرفتن وسط ِ بحث انقدر زرِ مفت نزنن!

یه کارِ خوبی‌ام که امسال تو مدرسه ما شد مناظره بود. اونم خیلی پرکاربرد بود.
ما اسم مناظره رو میاریم میگن!هیس!! :-$

اگه بخایم به این همه درس یکی دییه اضافه بشه که دیگه بد بخت میشیم .به جای اضافه کردن یه فکری بکنن درس های بی مورد حذف بشه مثلا تو دوران راهنمایی که یه درس قرآن با یه درس دینی هست که هر دو تاشون رو میشه با هم ادغام کرد.یا مثلا درسی به اسم عربی به چه دردی میخوره وقتی خود اعرابم از دوران اول درسشون انگلیسی یاد میگیرن.

جاي كلاس اخلاق

فلسفه برای رشته ریاضی_برنامه نویسی به صورت جدی نه فقط یک مشت الگوریتم نویسی الکی!-نقاشی و کارهای خلاقیتی.

توی راهنمایی و دبستان که واقعا درسای خوبی هست مثل حرفه و فن و هنر و اینجوری چیزا
ولی به نظر من مشکل نداشتن یه کتاب یا درس خاص نیست ، مشکل ما اینه که معلم ماهر برای تدریس این درسا نداریم
توی دبیرستان هم که وقت محدوده و درسا سنگین تر به نظرم خوبه اگر درسایی مثله نقاشی و خوشنویسی و معرق و اینجور چیزا رو انتخابی کنن یعنی هرکی میخواد بره هر کس هم نمیخواد نره ;;) :)

به نقل از Tipo :
توی راهنمایی و دبستان که واقعا درسای خوبی هست مثل حرفه و فن و هنر و اینجوری چیزا
ولی به نظر من مشکل نداشتن یه کتاب یا درس خاص نیست ، مشکل ما اینه که معلم ماهر برای تدریس این درسا نداریم
توی دبیرستان هم که وقت محدوده و درسا سنگین تر به نظرم خوبه اگر درسایی مثله نقاشی و خوشنویسی و معرق و اینجور چیزا رو انتخابی کنن یعنی هرکی میخواد بره هر کس هم نمیخواد نره ;;) :)
من هرچی بدبختی میکشم از حرفه مخصوصن قسمت خیاطیشه. :|
خب من نمیگم این کلاسا نباشه،باشه ولی هر کی دوس داشت بره و هر کی دوس داشت نره!!! ~X(
کلن درس اضافی داریم کم کنن بهتره جاش زنگ خواب می ذاشتن واقعن عالی میشد!!!

به نظر من اگه درس "ادبیات رپ فارس رو میذاشتن خوب میشد.چون خیلی هیجان داره(فقط به صورت اختیاری)

جای درس "زندگی کردن" از همه چی خالی تره :|

موسیقی به نظر من خالیه جاش!

ولی خوب کلاسا باید تختیاری باشه ،نه اجباری!

روبوتیک،فلسفه،هنر(هر کی هر هنری دلش خواست مثلا من خط)،علوم کامپیوتر...فلسفه به صورت بحث های گروهی و بقیه به صورت 90% عملی و امتحان نباشه و کنکورم بردارن

جایِ یه درسی مثلِ "من یک شهروندم" خیلی خالیه.
این جا بیان آدابِ رفتار در اجتماع رو به بچه‌ها یاد بدن، چیزایِ خیلی پیشِ افتاده که خیلیا بلد نیستن.
مثلِ این از سمتِ راست حرکت کردن تویِ پیاده روها، صف بستن، رعایتِ حقوقِ دیگران( خودِ حقوق هم باید یاد بدن)، سعه‌یِ صدر در رانندگی، پیامدهایِ توهین و ناسزا گرفتن در اجتماع و محل‌هایِ عمومی و ...

صد در صد مـــــــــــوسیقی 8-^ <:-P

بنظر من تنظیم خانواده( در مورد روابط دختر و پسر) چون میدونین که از هر سه جوان ایرانی دو تا هیچ اگاهی از ایدز ندارن و خیلی چیزای دیگه. .. برای همین خیلیا بدون اگاهی وارد روابطی میشن که درست نیس و تعداد این افرادم کم نیس

درس چگونه با فرهنگ شویم!!!
البته با موسیقی هم موافقم
واسه روح و روان خیلی خوبه ^_^

موسیقی ^_^
یاحتی یه ساعت بذارن اختصاصی واسه خواب. :-" ما تو مهد کودک داشتیم خیلی فاز میداد :))

منطق ، فن بیان و شیوه گفتگو ( همه در غالب یک درس!)

اداب معاشرت

هنر بیان

تقویت هوش هیجانی

زبان بدن

زبان فرانسه یا هر زبان زنده ی دنیا (علاوه بر انگلیسی)

موسیقی

جاي كتاب اخلاق خاليه ;;)

وموسیقی

• لایک
امتیازات: swz

موسیقی

نجوم

خلاقیت مثلا

:-"

Back