dr.b4ne
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- هیچ جا
- شهر
- تهران
پاسخ : اشکالات درسی / رشته تجربی
مرسی دوست عزیز ببخشید تا دیشب آخر وقت پاسختون رو دیدم ... ممنون از توجهت ، راهنمایی خوبی بود .
دوست عزیز ببخشید که دیشب بی توضیح و تشریح عکسو گذاشتم گذاشتم ، امیدوارم کاشی سرامیک های تو عکس و بوی عکس و کیفیت پایین دوربین من اذیتتون نکرده باشه آخه خونه کسی بودیم ، سوالو تو تراسشون حل کردم تراس تاریک بود عکسشو تو دستشویی شون گرفتم ! :-& دیشب تازه فهمیدم شما به درخواست راهنمایی من که مدیرا بدون اطلاع من جا به جاش کرده بودن جواب دادید تشکر درست از اون بابت رو هم سر جای خودش انجام میدم ... اگه پاسخ نیاز به تشریح بیشتر داره بفرمایید ...
به نقل از فقط تیلور سویفت!!! :لیزوزیم در بزاق هست و دیواره باکتریها رو تخریب میکنه در خط اول دفاع وغیراختصاصی...
اندامک لیزوزم در سلول کار گوارش رو انجام میده :اندامکهای پیر یا میکروبی که ماکروفاژ فاگوسیتوز کرده و... در گیاهان لیزوزیم نداریم به جلش واکوئل مرکزی هست
انزیم لیزوزمی انزیم های تو لیزوزم هست که فی الواقع عملکرد گوارشی لیزوزم وابسته به اونه مثل رابطشون مثل معده و شیره ی معدس....
مرسی دوست عزیز ببخشید تا دیشب آخر وقت پاسختون رو دیدم ... ممنون از توجهت ، راهنمایی خوبی بود .
به نقل از ...moOn... :میشه یکی این سوالو با یه توضیح مختصر و کوتاه برای من حل کنه لطفن؟
یک بر رویِ n ، منهایِ یک بر رویِ خطِ کسری n+1 (ببخشید نتونستم ریاضی گونه بنویسم )جمله یِ عمومی یک دنبالست.
مجموعِ 99 جمله یِ اول؟
دوست عزیز ببخشید که دیشب بی توضیح و تشریح عکسو گذاشتم گذاشتم ، امیدوارم کاشی سرامیک های تو عکس و بوی عکس و کیفیت پایین دوربین من اذیتتون نکرده باشه آخه خونه کسی بودیم ، سوالو تو تراسشون حل کردم تراس تاریک بود عکسشو تو دستشویی شون گرفتم ! :-& دیشب تازه فهمیدم شما به درخواست راهنمایی من که مدیرا بدون اطلاع من جا به جاش کرده بودن جواب دادید تشکر درست از اون بابت رو هم سر جای خودش انجام میدم ... اگه پاسخ نیاز به تشریح بیشتر داره بفرمایید ...