• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

به نقل از ریـحـانـه :
مگه معدل داره اصلاً؟! چرا تو کارت من قسمتی به اسم معدل وجود نداره کلاً؟! :-ss
× برای هنر باید چی کار کنیم؟ این توضیحاتی که نوشته چیه قضیه ش؟
قضیه! : اگه میخوای رشته هایی که آزمون عملی دارن* رو انتخاب کنی باید روی ویرایش کلیک کرده و حداکثر دوتا از مجموعه ها رو انتخاب کنی. واسه هر کدوم از سه تای اولی باید 20هزار تومن پرداخت کنی .

*یه جا نوشته متمرکز یه جا نوشته نیمه متمرکز. من نفهمیدم آخر کدومش درسته؟! :-/

به نقل از Fardude :
قضیه! : اگه میخوای رشته هایی که آزمون عملی دارن* رو انتخاب کنی باید روی ویرایش کلیک کرده و حداکثر دوتا از مجموعه ها رو انتخاب کنی. واسه هر کدوم از سه تای اولی باید 20هزار تومن پرداخت کنی . :D :D

*یه جا نوشته متمرکز یه جا نوشته نیمه متمرکز. من نفهمیدم آخر کدومش درسته؟! :-/

پس ینی اگه مثلاً بخوایم مجموعه‌ی پنج رو انتخاب کنیم فقط باید ویرایش رو بزنیم و انتخاب ش کنیم دیگه؟ بعد معلومه تا کی باید منتظر ویرایش اطلاعات بمونیم؟

به نقل از ریـحـانـه :
پس ینی اگه مثلاً بخوایم مجموعه‌ی پنج رو انتخاب کنیم فقط باید ویرایش رو بزنیم و انتخاب ش کنیم دیگه؟ بعد معلومه تا کی باید منتظر ویرایش اطلاعات بمونیم؟
آره همین. همون لحظه فکر کنم ثبت شه. :-?

به نقل از جواد ب. :
این‌که فونت کارت چیزی غیر از تاهوما باشه ممکنه باعث ایجاد مشکل بشه؟ من فکر نمی‌کردم مهم باشه و با همون فونت پیش‌فرض مرورگرم کارت رو چاپ کردم، این‌جوری شده:
screenshot-srv3-sanjesh-org-2015-06-07-16-41-07.png
من اعتراف میکنم که واقعا 1 درصد ـم احتمال نمیدادم واقعا فامیل خودت باهوش باشه! :-" چه جالب ـه!

من اصن عکس ـم شبیه خودم نیست؛طوریه؟! :-"

کاش سوالای کنکورو داشتم :-s

کسی که سه تا آزمون میخواد بده باید سه تا کارت بگیره عایا؟

ببخشید به آستین کوتاه گیر می‌دن؟ به بطری آب بیشتر از 250میلی‌لیتر گیر می‌دن؟ به حجاب گیر می‌دن؟ گشت داره حوزه؟ ببخشید راسته که مراقب‌ها مثل چیرلیدرهای لهستانی‌ن که حواسمون رو پرت کنن؟ ببخشید نکنه اختصاصی‌ها رو ساعت ده جمع کنن؟ ببخشید به مدادی که دو طرفش تراش شده گیر می‌دن؟ ببخشید من اگه شب قبلش حموم نرم رام نمی‌دن؟ من کارت ورود به جلسه‌م گوشه نداره. برم ده تا پرینت دیگه بگیرم؟

بچه‌ها، بی‌خیال. این‌قدر بزرگش نکنید. فکرتون رو مشغول نکنید. خوش باشید. :-"

به نقل از havard :
کسی که سه تا آزمون میخواد بده باید سه تا کارت بگیره عایا؟
آره دیگ
همون جایی ک اطلاعاتتو برای گرفتن کارت وارد میکنی واسه اصلیه هر 3 تا کارتتو میاره واست

من شخصا فکر کنم قاطی کردم ! دیشب خواب دیدم دارم میرم سر جلسه یهو امریکا حمله کرد ! :o چهارشنبه سوری شده بود . همه جارو با موشک زد .
نبئنا بتاویله انا نراک من المحسنین ! 8-^

آقا جايي نيست كه رشته هاي قبولي رو با جزئيات بيشتر بزنه؟ مثلا من الان دنبال نرم افزار شريفم ولي سايت كانون نرم افزار و سخت افزار رو باهم زده و مشخص هم نكرده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا