- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94
من صندلیم دقیقن روبروی کولر بود و باد مستقیما میخورد به پشتم. بقیه هم گرمشون بود و نمیشد کولر رو خاموش کنن! جا عوض کردن هم بیشتر وقت میگیرفت ازم! حالا جدای از اینکه سر جلسه بدنم یخ کرده بود، تا دو روز نمیتونستم کمرمو صاف کنم از درد
درنتیجه برای احتیاط این کارو بکنین
به صندلیتون هم دقت کنین! من صندلیم مشکل خاصی نداشت ولی دسته ش خیلی کوچیک بود. در حدی که دفترچه روش جا نمیشد! همه صندلیا همینطوری بود البته ولی من که نشستم روش دیدم اصلا نمیتونم روش بنویسم و کلا راحت نیستم! همون اولِ اول گفتم به مراقب و صندلیمو عوض کردن! واسه دوو سه نفر دیگه م عوض کردن ولی دیگه وقتی همه اومدن تو و شلوغ تر شد دیگه عوض نکردن
منظور اینکه اگر از این امورات داشتین حتما اول جلسه اعلام کنین!
این کارو قطعن قطعن بکنین. #زخم_خوردهبه نقل از پری ناز :یه سوییشرت کلاهدارم با خودتون ببرین.من نصف کنکورای توی خونه رو سوییشرت و کلاه پوشیده بودم چون میزه جلو کولره.
حالا بماند که طرف خودآزاری داره یا نه، که کولرو خاموش نمیکنه
ولی سر جلسه اگه جامون اینجوری باشه دیگه نمیتونیم خاموش کنیم که، مغزمون یخ میزنه توانایی فکر کردن نداریم.
![]()
من صندلیم دقیقن روبروی کولر بود و باد مستقیما میخورد به پشتم. بقیه هم گرمشون بود و نمیشد کولر رو خاموش کنن! جا عوض کردن هم بیشتر وقت میگیرفت ازم! حالا جدای از اینکه سر جلسه بدنم یخ کرده بود، تا دو روز نمیتونستم کمرمو صاف کنم از درد
درنتیجه برای احتیاط این کارو بکنین
به صندلیتون هم دقت کنین! من صندلیم مشکل خاصی نداشت ولی دسته ش خیلی کوچیک بود. در حدی که دفترچه روش جا نمیشد! همه صندلیا همینطوری بود البته ولی من که نشستم روش دیدم اصلا نمیتونم روش بنویسم و کلا راحت نیستم! همون اولِ اول گفتم به مراقب و صندلیمو عوض کردن! واسه دوو سه نفر دیگه م عوض کردن ولی دیگه وقتی همه اومدن تو و شلوغ تر شد دیگه عوض نکردن
منظور اینکه اگر از این امورات داشتین حتما اول جلسه اعلام کنین!

من نصف کنکورای توی خونه رو سوییشرت و کلاه پوشیده بودم چون میزه جلو کولره. 
Just for fun ! d