• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

به نقل از شوکوهــ :
اصلاً از ما شماره پرونده اینا نخواستن .
من واقعاً نمی دونم این حجم از اطلاعات رو چه جوری کش می رن .

اینهمه تو اخبار می گن وایبر اطلاعات تون رو می دزده واتس اپ و اف بی می دزده ؛ یک نفر پا نمی شه بگه این سایت بی شعور کانون اطلاعات ندزدیده باقی نذاشته در اقصی نقاط میهن اسلامی مون . :/

تازه هر جا هم قبول بشید یکی دو سال بعدش یک فایل می زنن برا دانلود ، که با نام و نام خانوادگی و رتبه و همچی تون اونجا اید .بعله .
درسته ولي خواهر من شما كه بد نشدي! حرص نزن پس :-"

به نقل از قـاصـدکـــ :
چارک پایین ینی چارک اوّل ؟
( خنگ )
ببینید هر چی به سمت رتبه های بدتر میره میشه پایین تر ، این چارک پایینی که اینجا زده ینی اینکه از بین قبولی های کانون رتبه های بدتری هم هستن که این رشته رو قبول شده باشن.
الان درست شد دیگه ؟ :D

به نقل از negar.mr :
درسته ولي خواهر من شما كه بد نشدي! حرص نزن پس :-"

بحثِ تعریف نشدن حریم هست فقط . ;)

یکی می شه تشریح کنه که این 3 برابر مدت تحصیل خدمت کردن شامل چه افرادی می شه ؟

× این نرم افزار سنجش بیماره ؟

به نقل از محمّد عرفان :
یکی می شه تشریح کنه که این 3 برابر مدت تحصیل خدمت کردن شامل چه افرادی می شه ؟

× این نرم افزار سنجش بیماره ؟
هركي بزنه! البته بومي اون استان بايد باشي! و خب اگه از يه استان ديگه بياي انتقالت ميدن واسه خدمت به همون استان خودت :))
تو كه خوب شدي بچه! چيكار ٢١ سال خدمت داري! :))

به نقل از شوکوهــ :
تسليم :-"

به نقل از شوکوهــ :
من یادمه یه بار سر یکی از آزمونا در حالی که سخت مشغول حل کردن بودیم پشتیبانا اومدن ( :-L ) یه برگه ای جلومون گذاشتن گفتن امضا کنید انگشت بزنید ! بعد منم نخونده این کارُ انجام دادم ، بعداً از دوستم پرسیدم راستی اونا چی بود دادن ؟؟ گفت رضایت نامه بود واسه اینکه اگه رتبه زیر 1000 اوردید از اطلاعاتتون استفاده کنن و اسمتونُ بزنن و اینا .

+ مهسا : ببین پس با تعریف آماریش فرق داشته دیگه ، چون اگه شما رتبه های قبولی تو اون رشته رو به ترتیب بچینی بعد یه بار میانه ش رو پیدا کنی و هر طرف میانه رو هم میانه شون رو حساب کنی ! ، اون موقع چارک پایین یا چارک اول اینطوری میشه فرضاً :
1 - 2 - 3 - 4 - 4.5!- 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 13.5 - 14 - 15 - 16 - 17​

چارک پایین میشه اون قرمزه .

+ الان دیدم مث اینکه عددا برعکس تایپ شده ! عددا رو از راست به چپ بخونید .

به نقل از negar.mr :
هركي بزنه! البته بومي اون استان بايد باشي! و خب اگه از يه استان ديگه بياي انتقالت ميدن واسه خدمت به همون استان خودت :))
تو كه خوب شدي بچه! چيكار ٢١ سال خدمت داري! :))

خوب پس یعنی خودت انتخاب می کنی استفاده کنی یا نه ؟ گفتم یه دفه تموم شد از همه جا بی خبر نفرستنم یه منطقه محروم 20 سال خدمت کنم :-"
اگه گزینه هایی که این نرم افزار سنجش برام آورده رو می دیدی نظرت در مورد خوب شدنم عوض می شد فک کنم :-? :))

• لایک
امتیازات: N!ma

یکی میگفت طرف میگه هدفم خدمت به خلقه، بعد عوض اینکه پاشه بره مناطق محروم ازشمال تهران تکون نمیخوره :-"
الان این منم :-"
ایا حاضرم برم 21 سال خدمت کنم؟
خداییش شبیه امتحان الهی ذات مردم معلوم میشه :-"
البته 21 سال یه جا موندن به خودی خود بیخوده :/
اصفهانم میذاشت همچین چیزی قبول نمیکردم :/

به نقل از قـاصـدکـــ :
+ مهسا : ببین پس با تعریف آماریش فرق داشته دیگه ، چون اگه شما رتبه های قبولی تو اون رشته رو به ترتیب بچینی بعد یه بار میانه ش رو پیدا کنی و هر طرف میانه رو هم میانه شون رو حساب کنی ! ، اون موقع چارک پایین یا چارک اول اینطوری میشه فرضاً :
1 - 2 - 3 - 4 - 4.5!- 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 13.5 - 14 - 15 - 16 - 17​

چارک پایین میشه اون قرمزه .

+ الان دیدم مث اینکه عددا برعکس تایپ شده ! عددا رو از راست به چپ بخونید .
خب حالا آمار درس نمیدیم که اینجا :))

به نقل از محمّد عرفان :
خوب پس یعنی خودت انتخاب می کنی استفاده کنی یا نه ؟ گفتم یه دفه تموم شد از همه جا بی خبر نفرستنم یه منطقه محروم 20 سال خدمت کنم :-"
اگه گزینه هایی که این نرم افزار سنجش برام آورده رو می دیدی نظرت در مورد خوب شدنم عوض می شد فک کنم :-? :))
كد رشتش فرق ميكنه خب! بعدشم واسه خدمت خودش انتخاب ميكنه! هرجا كه يوني بگه بايد بري
اونو ولش كن! پولتو ريختي دور ! :|
به نقل از سمپادك :
یکی میگفت طرف میگه هدفم خدمت به خلقه، بعد عوض اینکه پاشه بره مناطق محروم ازشمال تهران تکون نمیخوره :-"
الان این منم :-"
ایا حاضرم برم 21 سال خدمت کنم؟
خداییش شبیه امتحان الهی ذات مردم معلوم میشه :-"
البته 21 سال یه جا موندن به خودی خود بیخوده :/
اصفهانم میذاشت همچین چیزی قبول نمیکردم :/
اصفهان داره كه! :-? ٢٢تا پزشكي ميگيره حتي :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا