آره. حتما. چون تعدادی از سوالای کنکور همون سال مشابهشون میاد.به نقل از payaaaaam :آزمونای جمع بندی سنجش شرکت کنیم؟
به نقل از payaaaaam :آزمونای جمع بندی سنجش شرکت کنیم؟
رو متن عربی حتما تسلط پیدا کن ! به طور طبیعی روی لغات هم تسلط پیدا میکنی !به نقل از k94 :ايا تسلط به لغات و متن عربي 1 از واجبات هست!؟ يا صرفا قواعدش مهمه؟ من عربي لغت حفظ نمي كنم و به متن تسلط يافته ام اشتباهي تو كارم
هست؟ حتي زبان هم ديگه هرزگاهي متن ميخونم ديگه نمي رم سراغ صرفا لغت! مبادا لغتي باشه كه تو متن اصلا نيست، هست همچين چيزي؟!
اولا از اول اسفند و از شنبه و از فردا صبح و اینا نکن ! اگه میخوای درس بخونی از همین الان بخون !به نقل از (ArOo(ArShaM :اگه از اول اسفند، واقعا درس یخونم، میتونم 3 رقمی بشم؟ حدود 700 مثلا :-s
(با فرض این که دانش آموز نه نابغه باشه و نه کودن..یه دانش آموز نرمال...با اطلاعات و پایه ی متوسط......بدون مطالعه ترازم حدود 6000 میشه...)
مرسیبه نقل از CrazyBõy :رو متن عربی حتما تسلط پیدا کن ! به طور طبیعی روی لغات هم تسلط پیدا میکنی !
کلا تسلط روی متن خیلی بهتر از لغت هست ...
اولا از اول اسفند و از شنبه و از فردا صبح و اینا نکن ! اگه میخوای درس بخونی از همین الان بخون ! همین الان؟
ناهار بخورم بعد میرم
کاملا جدی!
این که گفتم اول اسفند خواستم یکم بدبینانه باشه
دوما ۷۰۰ چیه ؟! سطح توقعت رو ببر بالاتر ! اگه درست بخونی خیلی بهتر هم میشی ! تا حالا هیچکی اینجوری بهم امید نداده بود
شیمی خب مفهومیه ! خیلی میگن بریم بازرگان تست بزنیم و اینا ولی خب به نظر خودم اگه مفهوم رو خوب یاد بگیری (مخصوصا پیش) بعد هم برای "روون(آسان) تست زدن" , نمونه تست های کنکور رو کار کنی کافی باشه ! وگرنه اگه مفهوم رو نفهمی ۱۰۰۰ تا تست میزنی ولی ۱۰۰۱ امین معلوم نیس بتونی بزنی یا نه ! من خودم تو شیمی به کتاب درسی علاقه زیادی داشتم ! ولی خب کم تست کار کردم .به نقل از (ArOo(ArShaM :مرسی
واسه شیمی و عربی چه روشی رو پیشنهاد میکنید واسه خوندن؟
(تست زیاد بزنم یا بیشتر بخونم یا ... ؟
تغیری نمیکنه و از قبل هم مشخصه.به نقل از konkooori94 :سلام
دوستای پشت کنکوری چند تا سوال داشتم
کد سوابق تحصیلیمون تغییری نمیکنه؟
سال فارغ التحصیلی سال 92_93(پیش دانشگاهی) هست یا سال سوم91_92؟
معدل دیپلم جمع اول دوم سوم؟
کسی اینجا هست که پایه باشه باهم درس بخونیم آیا؟
من وسط درس خوندن حوصلم سر میره
نیاز به انگیزه دارم
به نقل از konkooori94 :سلام
دوستای پشت کنکوری چند تا سوال داشتم
کد سوابق تحصیلیمون تغییری نمیکنه؟
سال فارغ التحصیلی سال 92_93(پیش دانشگاهی) هست یا سال سوم91_92؟
معدل دیپلم جمع اول دوم سوم؟
کسی اینجا هست که پایه باشه باهم درس بخونیم آیا؟
من وسط درس خوندن حوصلم سر میره
نیاز به انگیزه دارم
بعد از اینکه کارنمتون رو گرفتین به کد دانشآموزی و کد منطقه توجه کنید.به نقل از بغض :دوستان برای کسانی که دیپلم مجدد گرفتن کد سوابق چگونه بدست میاد؟مثلا ریاضی بوده حالا دیپلم تجربی هم گرفته؟
به نقل از شم :دوستان نظرشما راجع به اینکه میگن اول سوالای راحت هرمبحثو جواب بدین چیه؟! من 5،6 دقیقه اخرو هول میشم و نمیتونم سوالارو جواب بدم واسه همینم اکثر راحتارو نگه میدارم اخر سر میزنم!
تست بيشتر زدن! اين يعني طرز فكرت نسبت به سوال مشكل داره و همش از يه زاويه يا روش نگاش ميكني ولي بعدا از يه زاويه ديگه بهش نگا ميكني. كه اين يعني تسلطت كمه. كه فقط با تست زدن حل ميشه!به نقل از حمیـده :من میشینم که تست بزنم، بعضی سوالها رو هر چی زور میزنم حل نمیشن. اما اگه بذارمش کنار، یه وقت دیگه برم سر اون سوال، خیلی راحت حل میشه! این مشکل رو سر آزمونها هم دارم؛ سر آزمون یه سری سوال برام کاملا گنگ به نظر میرسن، تو خونه که نگاشون میکنم ذهنی حتی حل میکنم. راهی برای از بین بردن این عادت مزخرف نیست؟