به نقل از مهسا.م :این اتباع خارجی رو خالی بذاریم یا هیچکدام رو بزنیم؟!
به نقل از آنشرلی!!!! :واسه دانشگاه آزاد گزینه غیردولتی و پیام نورو بزنیم؟لطفا جواب بدین مشاور مدرسمون گفت ازاد جداست.درسته آیا؟
یکم صفحات قبل رو مطالعه کنین خوببه نقل از Faezeh_f :من امسال مدرسه رو نمیرم..فیزیک خیلی خیلی عقبم..میخوام فصلهای مهم رو فقط بخونم..تجربی هم هستم..وضعیت فیزیک ام رو نخونده متوسط ام و اگه بخونم بالا میزنم..لطفا بگین چه فصلهایی رو انتخاب کنم بخونم بهتره و میرسم؟؟......
به نقل از Fateme.RMA :یکم دیره برای تازه فیزیک شروع کردن. حالا که کم وقت داری وقتتو بذار رو مباحث ارزشمندتر. دینامیک و سینماتیک مسلط شدن بهش خیلی کار داره! رو فصلای سبک تری که تعداد زیادی هم سوال میاد ازشون وقت بذاری بهتره. مثلا فیزیک پیش دو که تقریبا 6تا سوال میاد و مباحث خیلی آسونی داره. همینطور فیزیک سه (به جز الکتریسیته جاری) و گرما و فشار. وقت گذاشتن رو این مباحث تو این تایم خیلی عاقلانه تر از سینماتیک خوندنه!
آره برای ماها که شناسنامه هامون جدیده، کد ملّی و شماره شناسنامه یکیه. توی شناسنامه هم جلوی شماره شناسنامه نوشته: شماره ملّی.بچه ها کد ملی با شماره شناسنامه واس من که کارت شناسایی ندارم یکیه ؟
کلن جوک میگه !به نقل از پری ناز :آره برای ماها که شناسنامه هامون جدیده، کد ملّی و شماره شناسنامه یکیه. توی شناسنامه هم جلوی شماره شناسنامه نوشته: شماره ملّی.
من شماره شناسنامه مو که وارد کردم نوشت به نظر غیر معتبر میرسد ولی اگر مطمئنّید به این پیام توجّهی نکنید. منم خب توجّهی نکردم. حالا نمیدونم اصلاً چرا به نظر سیستم غیر معتبر اومده... صفرای اوّلشم همونجور که گفته بود وارد کرده بودم.
من اصن هيچي نزدم. عيبي نداره ك؟به نقل از یسنا ؛؛) :هیچکدام رو بزن.
مگه فضایی هیچی نزدی؟ هیچکدام بزن!!به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :من اصن هيچي نزدم. عيبي نداره ك؟
مگه می شه چیزیو نزنی و قبول کنه؟!!!به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :من اصن هيچي نزدم. عيبي نداره ك؟
خب دیگه قبول کرده :دبه نقل از farhid :مگه می شه چیزیو نزنی و قبول کنه؟!!!
به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :من اصن هيچي نزدم. عيبي نداره ك؟
من با اين استدلال هيچ گزينه اي رو نزدم كه گفتم حتما گزينه "هيچكدام" براي افراديه كه اقليت مذهبي هستن، ولي اون سه چهار مورد نيستن ""-:به نقل از Sadaf.EM :مشکلی نداره گمونم.منم نزدم هیچی فکر کنم
به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :من با اين استدلال هيچ گزينه اي رو نزدم كه گفتم حتما گزينه "هيچكدام" براي افراديه كه اقليت مذهبي هستن، ولي اون سه چهار مورد نيستن ""-:
سوالایی که اشکال محاسباتی داری رو علامت بزن دوباره حل کن.بعد مثلا ممکنه یه اشتباه خاصی رو هی داری تکرار میکنی.فرضا 4 رو با 2 ساده میکنی به جای 2 مینویسی 1.که البته اصلنم خنده نداره من بااارها از این کارا کردم و هنوزم میکنم. :د سعی کن اونا رو شناسایی کنی و حواستو جمع تر کنی.کلنم هول نباش که زودتر جواب بدی.اینکه چن ثانیه بیشتر وقتتو بگیره بهتر از اینه که اشتباه بزنی.اینا چیزاییه که تا حدی خودم عملی ش کردم(به غیر از اولی که توصیه معلممون بود ولی تنبلی کردم متاسفانه.) و بهتر شده ولی هنوز رستگار نشدم کاملا.به نقل از حمیـده :راهی برای کم کردن اشتباه محاسباتی سراغ دارید؟
به نقل از حمیـده :راهی برای کم کردن اشتباه محاسباتی سراغ دارید؟