تو خونه شرایطی مثل کنکور واسه خودت محیا کن ، وقتی چند تا آزمون از خودت بگیری تو خونه ببینی خوب میزنی به خود باوری میرسی.به نقل از strawberry :من سر ازمونا سنجش خیلی استرس دارم درحدی که نمیتونم حتی سوالایی که بلدمو بزنم
بعد میام خونه میبینم میتونستم 70 -80 درصدشو
بزنم چیکار کنم حالا؟ :-s
کرامت ی جزوه ویژه دانش آموزان خاص داره خوبهبه نقل از parastar :بچه ها جزوه زیست کرامت بهتره یا عمار لو؟
جایی هست که دانلود کنیم؟به نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :کرامت ی جزوه ویژه دانش آموزان خاص داره خوبه
عمارلو رو نمیدونم
نه فکر نکنم...ولی کسی بتونه خوده کرامتو باش تماس بگیره فک کنم بهش بده ی جوری...آدمه خوبیهبه نقل از parastar :جایی هست که دانلود کنیم؟
تا اونو پیدا کنم این صدا به گوشم میرسه ، داوطلبان عزیز وقت تمام استبه نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :نه فکر نکنم...ولی کسی بتونه خوده کرامتو باش تماس بگیره فک کنم بهش بده ی جوری...آدمه خوبیه
ر.ک سایت کانون،سه سوت...به نقل از parastar :تا اونو پیدا کنم این صدا به گوشم میرسه ، داوطلبان عزیز وقت تمام است
به نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :کسی درمورده کتاب جمع بندی زیست فار چیزی شنیده؟
حدوده بیستا ازمون داره تو فرصت باقیمونده میشه روزی ی دونه زد
ولی نمیدونم استاندارد هست، بدرد میخوره یا نه
لطفا جواب بدین -_-
من که صبر میکنم ببینم قلمچی جامعاش چه جوریه. سنجش که تا اینجا نشون داده از قلمچیَم داغون تره. بالاخره هرکدومو برم سوالای اون یکی رم میگیرم با تایم میزنم؛ درصداش مهمه دیگه.شما (همه داوطلبين گرامی :د)تصميم دارين آزمون آخر کانون برين يا سنجش؟
سوال تکراريه اما خب من هنوز به نتيجه ای نرسيدم.
به نقل از parastar :بچه ها بهترین کتاب خلاصه زمین چیه ؟ در حد 20 درصد
نگو تورو خدا افتضاحه. اصن سوالای کنکور رو نمیشه باهاش حل کردبه نقل از OHANY :هفت چیز خیلی سبز :)