تو خونه شرایطی مثل کنکور واسه خودت محیا کن ، وقتی چند تا آزمون از خودت بگیری تو خونه ببینی خوب میزنی به خود باوری میرسی.به نقل از strawberry :من سر ازمونا سنجش خیلی استرس دارم درحدی که نمیتونم حتی سوالایی که بلدمو بزنم
بعد میام خونه میبینم میتونستم 70 -80 درصدشو
بزنم چیکار کنم حالا؟ :-s
کرامت ی جزوه ویژه دانش آموزان خاص داره خوبهبه نقل از parastar :بچه ها جزوه زیست کرامت بهتره یا عمار لو؟
جایی هست که دانلود کنیم؟به نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :کرامت ی جزوه ویژه دانش آموزان خاص داره خوبه
عمارلو رو نمیدونم
نه فکر نکنم...ولی کسی بتونه خوده کرامتو باش تماس بگیره فک کنم بهش بده ی جوری...آدمه خوبیهبه نقل از parastar :جایی هست که دانلود کنیم؟
تا اونو پیدا کنم این صدا به گوشم میرسه ، داوطلبان عزیز وقت تمام استبه نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :نه فکر نکنم...ولی کسی بتونه خوده کرامتو باش تماس بگیره فک کنم بهش بده ی جوری...آدمه خوبیه
ر.ک سایت کانون،سه سوت...به نقل از parastar :تا اونو پیدا کنم این صدا به گوشم میرسه ، داوطلبان عزیز وقت تمام است
به نقل از ! .ستاد برگزاری کنکور سراسری 94. ! :کسی درمورده کتاب جمع بندی زیست فار چیزی شنیده؟
حدوده بیستا ازمون داره تو فرصت باقیمونده میشه روزی ی دونه زد
ولی نمیدونم استاندارد هست، بدرد میخوره یا نه
لطفا جواب بدین -_-
من که صبر میکنم ببینم قلمچی جامعاش چه جوریه. سنجش که تا اینجا نشون داده از قلمچیَم داغون تره.شما (همه داوطلبين گرامی :د)تصميم دارين آزمون آخر کانون برين يا سنجش؟
سوال تکراريه اما خب من هنوز به نتيجه ای نرسيدم.
به نقل از parastar :بچه ها بهترین کتاب خلاصه زمین چیه ؟ در حد 20 درصد
نگو تورو خدا افتضاحه. اصن سوالای کنکور رو نمیشه باهاش حل کردبه نقل از OHANY :هفت چیز خیلی سبز :)