سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

چقد اين درامدا سخته!!! :-& :-& :-&
اين ادبيات پاس كردنشم درد سر داره ~X( ~X(
اين مدت از كنكور جدا افتادم كمك .... :-< :-s

• لایک
امتیازات: ----

برم ببینم ادبیات چی داره. :د

به نقل از نورا. :
برم ببینم ادبیات چی داره. :د
من همچنان نرفتم و درحال بررسي كنكور صبحم ((:

ويرايش، يك ساعت بعد: همين الان بررسي كنكور تموم شد ((: بعد ميخوايم بريم لغت بخونيم و تاريخ واس كنكور. شعر حفظي هم قراره فردا برسه. بسه ديگه :د

به نقل از Mortez :
سلام دوستان
عاجزانه خواهش مند پایمردیه شما هستم !

:دی

به چه نمره ای پاس میشم ؟
+ چ نمره ای تک ماده میشه ؟
+ چ نمره ای کلا میوفتم ؟

++ ( تف به امتحان نهایی :-< )
سلام

10 باشه صددرصدقبولی
اگ با تبصره 7 بشی قبولی(بامستمر واینا)
فک کنم این تبصره هه کارساز نباشه میوفتی

• لایک

به نقل از Mortez :
خیلی ممنون ;;)

خب فک کنم همین الان با تک ماده قبولم

آی لاو نهایی :D
خواهش

من نیز

اولش تف ب نهایی بعد آی لاو؟! :))

• لایک

بزنيد امتحان نهايي ادببات داره.... #-o

بچه ها بالاى هيچ شعرى تو کتاب ننوشته حفظى مثل سوم :-؟ منبع شعر حفظى کل شعراى کتابه ؟ :|

به نقل از محمّد عرفان :
بچه ها بالاى هيچ شعرى تو کتاب ننوشته حفظى مثل سوم :-؟ منبع شعر حفظى کل شعراى کتابه ؟ :|
این شعرا هست بالای اسمشون ستاره زده، اینا حفظی ه. شش تاست، ولی انگار فقط باید نوبت دوم را بخونیم... (؟)
× اینا:
گویی بط سفید جامه به صابون زده ست منوچهری
مهتاب نیما یوشیج
مست و هوشیار پروین

این نیز پاس شد
شعر حفظی :))
بازرس هم اومده بود !
قشنگ حس دانشجویی دارم این روزا، پاس کردن ... 8-^
ولی خداییش یک صفحه کتابم نخوندم دیروز صب کنکور دادم تا طرفای 7 بررسیش طول کشید، یه زمین مرور کردم و رفتم رو فصل صوت شد 1.5!
گفتم صب بیدار میشم یه نگاهی هم میکنم رو ادبیات
تا 7.5 خوابیدم و بعدم امتحان!
این فکر تاثیرش تو سال بعد اذیتم میکنه واقعا ولی به جهنم فعلا همینه که هست.(حالا انگار نهایی های سومم خیلی شاخ بود! )

اعتراف ميكنم ديروز ٦ ساعت ادبيات خوندم #-o ، يه دور روزنامه اي :-" :-" :-"
نخندين بار اولم بود خب ;;)
شبش هم به يقين رسيدم افتادنيم
ولي ميشم ١٩/٧٥ :))
غلطم اين بود كه اون بلبلك

به نقل از Happy :
من تو عربی تعادل ندارم
ینی ی بار 85 میزنم تو کانون بد ی بار 45 میزنم
یا سوالای کنکور ی ازمونشو میزنم 77 بد اون یکی رو میزنم 30
تو این مدت باقی مونده چیکار کنم اینقد نوسان نداشته باشم و خوب بزنم؟

:جواب بدین لطفا
زرد عمومی رو کار کن، از سال 90 بشین عربیاشو بزن.

كتاب خوب واسه جمع بندي فيزيك جي سراغ داريد ؟؟؟؟

به نقل از Hayka :
كتاب خوب واسه جمع بندي فيزيك جي سراغ داريد ؟؟؟؟
مهر و ماه خوبه،
اگه خلاصه داشته باشی در کنارش خوبتره چون فرمولارو اثبات چندانی نکرده و اگه فرمولا رو یادت رفته سختت میشه...

سوال 225 سنجش ریاضی، جامع شماره‌ی 2. رابطه‌ی قانون سرعتِ کوفتی رو چطور به دست آورده الان دقیقاً؟ (خبری نیست، من از دار دنیا دلم به سینتیک خوشه الان. وگرنه من و تحلیل آزمون، اونم آزمون قدیمی؟)

تجويزتون براي کسي که همش سر ازمون هول هست؟من خصوصا براي عمومي ها سوالارو همه رو بلدم اما انگار اصلا نميتونم فکرکنم سر ازمون

به نقل از B-) :
تجويزتون براي کسي که همش سر ازمون هول هست؟من خصوصا براي عمومي ها سوالارو همه رو بلدم اما انگار اصلا نميتونم فکرکنم سر ازمون
خواب کافی شب قبل از آزمون، صبحانه حتما بخور و آخر اینکه سعی کن تا روز کنکور اینقدر آزمون بدی که عادی شه برات

اقا من امروز 93 داخل دادم
نتیجه خیلی بهتر از قلمچی8 خرداد شد!
اینم بگم که درصدام مخصوصا تو زیست و دینی (که خیلی هامون تستاشو حفظیم)فیک نیست و کنکور 93 رو یکساله نگه داشتم برا امروز و نگاش نکردم.
با این حساب من الان گیجم با این دو نتیجه متفاوت، کدومش رو معیار بزارم؟
(میگم این بهتر شد منظورم این نیست اینو عالی دادم بلکه اون قلمچی فوق افتضاح بود این کاملا معمولیه :-")
+
الان 92 داخل و 93 خارج مونده ،‌گفتن 2هفته مونده به کنکور هفته ای 1 کنکور فقط،‌الان من 92 داخل رو چیکار کنم؟

به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :
اقا من امروز 93 داخل دادم
نتیجه خیلی بهتر از قلمچی8 خرداد شد!
اینم بگم که درصدام مخصوصا تو زیست و دینی (که خیلی هامون تستاشو حفظیم)فیک نیست و کنکور 93 رو یکساله نگه داشتم برا امروز و نگاش نکردم.
با این حساب من الان گیجم با این دو نتیجه متفاوت، کدومش رو معیار بزارم؟
(میگم این بهتر شد منظورم این نیست اینو عالی دادم بلکه اون قلمچی فوق افتضاح بود این کاملا معمولیه :-")
+
الان 92 داخل و 93 خارج مونده ،‌گفتن 2هفته مونده به کنکور هفته ای 1 کنکور فقط،‌الان من 92 داخل رو چیکار کنم؟
8خردادو بیخیال کلا. هم تقلب زیاد بوده هم استاندارد نبود.
کی گفته ابن دو هفته مونده به کنکور اینا رو؟ جفتشو بزن.

سلام، آقا من امروز نود و سه رو زدم، بعد پشتیبانم گفتش که احتمالش هست زمین رو جدا بدن، وقت زمین رو جدا کنین؛احتمالش هست یعنی؟امروز فهمیدم که همون20 دقیقه ی زمین برای من 30 درصد شیمی بوده...باید الان چه کار کنم؟یعنی همین کار باعث شد درصدام داغون شن...فقط زیستش خوب بود...لطفا یکی جواب بده؟
بعد برا دوره شیمی به نظرتون سری زد خیلی سبز رو بزنم؟(تازه می خوام شیمی رو دوره کنم :( ...)
بعد به نظرتون شیمی رو آخر بزارم؟احساس می کنم شیمی آخره اصلا حال و حوصله شو ندارم،از طرفی ریاضی فیزیکمم تعریفی ندارن که بزارمشون آخر...

به نقل از NiXi :
سلام، آقا من امروز نود و سه رو زدم، بعد پشتیبانم گفتش که احتمالش هست زمین رو جدا بدن، وقت زمین رو جدا کنین؛احتمالش هست یعنی؟امروز فهمیدم که همون20 دقیقه ی زمین برای من 30 درصد شیمی بوده...باید الان چه کار کنم؟یعنی همین کار باعث شد درصدام داغون شن...فقط زیستش خوب بود...لطفا یکی جواب بده؟
بعد برا دوره شیمی به نظرتون سری زد خیلی سبز رو بزنم؟(تازه می خوام شیمی رو دوره کنم :( ...)
بعد به نظرتون شیمی رو آخر بزارم؟احساس می کنم شیمی آخره اصلا حال و حوصله شو ندارم،از طرفی ریاضی فیزیکمم تعریفی ندارن که بزارمشون آخر...

شیمیُ بد میدن چن ساله ؛ اصن بد :|
اگه روی مفاهیم کامل تسلط داری و حفظی ها رو مشکل نداری برو از تیپ های روتین مسئله ها هی تست بزن . از همون مسائل خیلی سبز خوبه .
اگرم با یه سری مفاهیم هنوز مشکل داری جمع بندی نشر دریافت از آقای مصلایی ( 8-^) توصیه میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا