ایراد جدی نمیگیرن ولی ممکنه قبل آزمون اعصابتو خراب کنن. از یه پرینتر بهتر پرینت بگیربه نقل از حمیـده :آقا من 20 بار کارت ورود به جلسهام رو پرینت کردم، هر 20 بار هم عکسم کم رنگ افتاده. ایرادی داره آیا؟
این کارو قطعن قطعن بکنین. #زخم_خوردهبه نقل از پری ناز :یه سوییشرت کلاهدارم با خودتون ببرین. من نصف کنکورای توی خونه رو سوییشرت و کلاه پوشیده بودم چون میزه جلو کولره. حالا بماند که طرف خودآزاری داره یا نه، که کولرو خاموش نمیکنه ولی سر جلسه اگه جامون اینجوری باشه دیگه نمیتونیم خاموش کنیم که، مغزمون یخ میزنه توانایی فکر کردن نداریم.
به نقل از محمّد عرفان :آقا اتود مشکل ايجاد نمى کنه ديگه ؟
من از ی مشاورشنیدم 4 دقیقه وقتت نسبت به مداد معمولی کمتر میشهبه نقل از خواهر کنکور :الان یه سوال خیلی مهم پیش میاد! اتود ممنوعه؟
نه باباااا همينطوري با يه سنجاق وصلش كن!!به نقل از سخنگوی سنجش آموزش کشور. :کارتو باید بذاریم تو کاور ؟
خیلی موضوع مهمیه. :د
داوطلبانيكه يك و يا دو مجموعه انتخابي آنها ازمجموعههاي 4 تا 7 جدول ذيل شامل ( 4: مجسمه سازي، 5: ادبيات نمايشي، بازيگري-كارگرداني، نمايش عروسكي و طراحي صحنه، 6: موسيقي ايراني، جهاني، نظامي و آهنگ سازي، 7: عكاسي) در تقاضانامه ثبتنامي بوده، نياز به اقدام خاصي در اين مرحله ندارند. اسامي چندبرابر ظرفيت متقاضيان مجموعههاي 4 تا 7 براي شركت در آزمون عملي بعد از برگزاري آزمون سراسري (مرحله تستي) و با توجه به نمرات علمي مكتسبه بررسي و استخراج خواهد شد.به نقل از دستگاه تصحیح اوراق :| :اغا این داشگاه بقیه الله چطوره؟
چطوری باید بهش اعلام علاقه مندی کنیم؟
بعد من هنر ثبت نام کرده بودم و ایضا زده بودم عکاسی الآن باید پول بدم؟
اگه این پولو ندم سر کنکور هنر رام نمیدن؟