• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سوالات و مشکلات داوطلبان کنکور 94

به نقل از فقط تیلور سویفت!!! :
یعنی فقظ اونا رو بخونیم و اختصاصی های ترم2 رو تو 21 فرورین جمع کنیم؟؟؟یک نفر نیست که بااطمینان جواب بده؟! من از هرکی میپرسم مثل بالایی و خودم با استدلال و احتمال جواب میدن! 4 بار برنامه نوشتم و پاک کردم :-\
ببينيد ما 21 فروردين آزمون نداريما، 21 فروردين اول سال قرار بود آزمون باشه بعد عوضش كردن گذاشتن 28 فروردين كه توي اون بايد پايه ي نيم سال دوم رو بخونيم.
كه بازم با توجه به اينكه اكثرا مدرسه نميريم راحت ميرسيم بخونيمش.
راجب اختصاصي هاي ترم دوم هم من برنامم اينه كه يه مقداريش رو 28 فروردين ببندم يه مقداريش رو هم 5 ارديبهشت.

دوستان کسی میدونه برای تحلیل سوالای 93 باید چیکار کنیم؟؟؟ مثلا اینجوری که سوال 114 شبیه سوال 108 کنکور 87 بوده و تکنیک هاشون یکی بوده ؟؟؟

به نقل از صــــــــبــــــــا :
دوستان کسی میدونه برای تحلیل سوالای 93 باید چیکار کنیم؟؟؟ مثلا اینجوری که سوال 114 شبیه سوال 108 کنکور 87 بوده و تکنیک هاشون یکی بوده ؟؟؟
یه کم بشکاف سوالتو نمیفهمم چی میگی دقیقا :-?
خب مثلا تو زیست باید با دید طراح هم اشنا شی اره خب سوالا نباید نکته ابهامی توش بمونه!

چه جوری میشه عربی رو 90 زد؟ موندم توش واقعا!

به نقل از صــــــــبــــــــا :
هر کنکور و هر سوال تکنیکی هست و باید بشینیم هی تکنیک یاد بگیریم که! [-(

دوستان فصل اسید و باز بیشتر بدانید کدوم قسمتها رو بخونیم؟ :-? کلا بی خیال بیشتر بدانیدها بشیم یا نشیم!؟ هم کتاب میگه کنکور نمیاد هم در میان حذفیات کنکور هست ولی
کتاب تست مبتکران آورده! :-/

به نقل از k94 :
دوستان فصل اسید و باز بیشتر بدانید کدوم قسمتها رو بخونیم؟ :-? کلا بی خیال بیشتر بدانیدها بشیم یا نشیم!؟ هم کتاب میگه کنکور نمیاد هم در میان حذفیات کنکور هست ولی
کتاب تست مبتکران آورده! :-/
نخونین
اسید و باز خیلی ساده تر از چیزیه که مبتکران نوشته

به نقل از نازنـیـــــــــن :
نخونین
اسید و باز خیلی ساده تر از چیزیه که مبتکران نوشته
منبع هم معرفی کنید لطفا خود کتاب درسی منبع خوبیه :D در کنار مبتکران؟ اینطوری که خط به خط با کتاب درسی و کمک مبتکران!! :-/

به نقل از k94 :
منبع هم معرفی کنید لطفا خود کتاب درسی منبع خوبیه :D در کنار مبتکران؟ اینطوری که خط به خط با کتاب درسی و کمک مبتکران!! :-/

کلا اسید و باز رو بهترین منبع (به نظر من)
دی وی دی تدریش شیمی پیش 2 بازرگانی هستش ک قیمتش فقط 8تومنه
توی سایت مبتکرانم هس

واقعا عالی درس داده .ومیشه گفت متفاوت از اونچیزی ک توی درسنامه کتابش هس
تفاوتش هم از این نظره ک هم فصل 3و هم فصل 4 رو نه خیلی طولانی و خسته کننده(مثل کتابش) گفته و نه خیلی مختصر مفید و نامفهوم

کلا خیلی خوبه
بخریش و ببینیش و جزوه ای رو ک میگه رو بنویسی
خیلی کمکت میکنه
توش ب اندازه کافی تست هم هس

ضبط فیلمش هم جدیده.مال 92ئه.

رقم صفر رو هم در صدگان حساب میکنیم :-/
userupload_2013_9662800971427985467.6473.png

tan 3xpi ایکس بین صفر و یک چندتا مجانب قائم داره!؟ سه تا نیست؟ نشر الگو تو یه تست گفته دوتا!

.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا