کارنامه سبز وسطای مهر میاد هابه نقل از BlueFlare :این کارنامه سبز واقعا امکان داره به درد بخوره؟ ینی تو تهران چقدر امکان داره؟ قبل ثبت نام ابنا.
قبلا که اینجوری بود.
آهان. حالا فرقی نداره یه ماه! مسئله شدنشه!به نقل از شــقایــق :کارنامه سبز وسطای مهر میاد هاقبلا که اینجوری بود.

به نقل از BlueFlare :آهان. حالا فرقی نداره یه ماه! مسئله شدنشه!

به نقل از BlueFlare :این کارنامه سبز واقعا امکان داره به درد بخوره؟ ینی تو تهران چقدر امکان داره؟ قبل ثبت نام ابنا.
به نقل از shahrooz76 :دقیقن بحث این کارنامه سبز چیه؟
واقعن میشه باهاش تغیر داد؟
بعد بین رشته ای تو یه دانشگاه فقط یا مثلا میشه از یه دانشگاه رفت یه دانشگاه دیگه یه رشته دیگه که تو کارنامه سبزت اومده!
به نقل از شوکوهــ :میشه چرا نشه !![]()

فك كنم قبل از شاهد رو قبول شديبه نقل از محمّد عرفان :بچه ها اين که من دانشگاه شاهد قبول نشدم به اين معنيه که اولويتاى قبلش قبول شدم ؟ چون تقريبا مطمئنم با رتبم شاهد قبول مى شدم .

چيزايى که قبلش بود و احتمال قبولى داشت برام اينا بود :به نقل از negar.mr :فك كنم قبل از شاهد رو قبول شدي
چيا رو زدي قبلش عرفان؟!![]()

ايران رو نياري، دارو تهران رو قطعا مياريبه نقل از محمّد عرفان :چيزايى که قبلش بود و احتمال قبولى داشت برام اينا بود :
پزشکى ايران - دارو تهران - داروى بهشتى - پزشکى البرز

پرسيدم همه گفتن ربطى نداره به اين که چى قبلش قبول شدىبه نقل از negar.mr :ايران رو نياري، دارو تهران رو قطعا مياري
چرا دارو خب؟! تو كه مدال داري، همه پزشكيا رو ميزدي اول بعد دارو! چه كاريه خب
يه جور گفتي شاهد نيوردم، گفتم چقد اوضاع منطقه ي ١ فاجعه شده!![]()
آره ولى شاهد نيمه متمرکز نيست . تو همون نيمه متمرکزم اگه اولويتاى قبلش چيزى قبول شده باشى درخواستت بررسى نمى شه.به نقل از جواد ب. :قبولی و نتیجهی رشتههای متمرکز و نیمهمتمرکز ربطی به هم نداره.

واسه من قابل قبول نيس يكي با ٨٠٠بره مصاحبه، يكي با ٥٠٠ نره!به نقل از محمّد عرفان :پرسيدم همه گفتن ربطى نداره به اين که چى قبلش قبول شدى
نه دوست خودم با 800 قبول شده بود . آره ولى شاهد نيمه متمرکز نيست . تو همون نيمه متمرکزم اگه اولويتاى قبلش چيزى قبول شده باشى درخواستت بررسى نمى شه.