- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : آزمونهای قلمچی ِ کنکورهای 94
کارنامه ها درست شد
محمد : گویا میگن تلف نکردی وقتتو
کارنامه ها درست شد
کارنامه ها درست نشُدبه نقل از حمیـده :کارنامه ها درست شد
محمد : وقتت رو تلف کردی، اساسی B-)
تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزدهبه نقل از حمیـده :کارنامه ها درست شد
وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بودبه نقل از مُحَمَّد :تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزده
يه ساعت ديگه ميرم كانون دعوا
ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیمبه نقل از ᓗـانیـــہ :رتبه منطقه ی شما رو هم صفر میده؟ایا؟
آخه کارنامه به پشتیبان بیچاره چه ربطی داره؟ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیم
عزیزم ما ریاضی ایما!
نه آزمون امروز اینجوری نبود.به نقل از math.messi :وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بود
الان اینا که ۵ تا از سوالای اعتبارسنجی رو ندادن ۱۰ درصد روی درصد کل فیزیکم تاثیر گذاشت X-(
منم نمیزنم!به نقل از مُحَمَّد :نه آزمون امروز اینجوری نبود.
دوستان من آزمون بعد میخوام ریسک کنم اعتبارسنجی نزنم، دیگه صفر شد برام تقصیر من نیس
عاغا پشتیبان عصر بمن زنگ زده میگه باید وب کارت و به یاد بخری ازمون! گفتم نمیخوام نمیخرم! گف اجباریه! گفتم اجباری وجود ندارهبه نقل از A F S H I N :یعنی این کانون عالیه با این حرکاتش ، یکدفعه یک برگه میزاره جلوی بچه ها بدون هیچ توضیح درستی و بدون وقت درستی و فقط و فقط اعصاب بچه هارو خورد میکنه ، اگه تو مراکزتون وقت بهتون ندادن زنگ بزنین دفتر مرکزی تهران شکایتتون رو بگین ، خیلی اثر داره اثرش رو هم میبینین !
در کل هم اعصاب خودتون رو خورد نکنین به خاطر این چیزا ، مسائل مهمتر خیلی خیلی زیاده امسال به اون ها بپردازین !