آزمون‌های قلم‌چی ِ کنکور‌های 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا از آزمون‌های قلم‌چی راضی بودید؟

• رای‌دهندگان
    69
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آزمون‌های قلم‌چی ِ کنکور‌های 94

×پایینی:چرا اومده ک:-"

××این اعتبار سنجی ها تاثیر هم داشته بنظر:-؟:))

به نقل از حمیـده :
کارنامه ها درست شد :دی

محمد : وقتت رو تلف کردی، اساسی B-)
کارنامه ها درست نشُد:-"
نمیاد!

6800 شدم! ریاضی هم هستم!
آیا می توان به رتبه زیر 500 کنکور فکر کرد؟ :-"

به نقل از حمیـده :
کارنامه ها درست شد :دی

محمد : گویا میگن تلف نکردی وقتتو :-"
تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزده :|
يه ساعت ديگه ميرم كانون دعوا :-L

مثلا برین اون جا چی میشه؟ میگن بیا 10 دقیقه وقت هر چی میخای بزن؟
شما خودت میدونی اعتبار سنجی رو وقت گذاشتی ـو زدی، خودت میدونی چی کار کردی؛ خیلی مهم نیس که کانون فک میکنه رتبه تو 400 ـه یا 800. {مطمعنا مثال زدم دیگه!}
حرص این چیز ـا رو نخورین / ـیم .

رتبه منطقه ی شما رو هم صفر میده؟ایا؟

درصد گرفتم ولی میترسم برم کارناممو ببینم :| اصلن متنفرم از اون ریختش ;;)
اصلن متنفرم از تمامِ چیزایِ مربوط به قلم چی...چقدر تکرااااار؟ چقدر عاخه ؟

راستی واسه اون اعتبارسنجی ها به ما یه رُب اضافه دادن ;;)

تنها ثمره یِ آزمون واسه من:انگشتامو داغون کردم :|
بس که هم پامو از استرس کوفتم به زمین که پایِ راستم خیلی درد میکنه :|

• لایک
امتیازات: ZDM

به نقل از مُحَمَّد :
تلف كردم عاغا تلف كردم. بريد توي نفرات برتر نگاه كنيد به كارنامه ها، خيليا توي كارنامشون اعتبار سنجي نيست و براشون صفر نزده :|
يه ساعت ديگه ميرم كانون دعوا :-L
وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بود

الان اینا که ۵ تا از سوالای اعتبارسنجی رو ندادن ۱۰ درصد روی درصد کل فیزیکم تاثیر گذاشت X-(

به نقل از ᓗـانیـــہ :
رتبه منطقه ی شما رو هم صفر میده؟ایا؟
ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیم :-L

تابستون یه چند بار برا ما اعتبار سنجی نیومد.درصد صفر ـو تراز ـو همه چی ـشم لحاظ کردن.
این آزمون ـم نیومد برامون.ولی تو کارنامه اصن اسمش ـم نیس.فک نکنم حساب کرده باشن درصد صفر ـشو.
ولی خب حتما کسایی که زدن براشون درصد ـشون محاسبه شده ـو اثر مثبت ـم داشته.

اه باز دوباره ترازم بد شد ، شدش 6700 تجربی :| عجب بدبختی ای گرفتارش شدیم :( :( :((

ظهر که گفتین اعتبارسنجیتون فیزیک 3 بوده گفتم خب شاید جاهای مختلف فرق داره، حالا هر مدلی که میخوان جلوی تقلبو بگیرن؛ ولی اگه توی "نفرات برتر هر درس در هر آزمون" هم نگاه کنین، نوشته "ریاضی پیش- اعتبارسنجی"؛ نه فیزیک3!! چه جوری اعتبارسنجیتون فیزیک سه بوده؟!! از مونده ی آزمونای قبل نداده ن؟ :)) مبحث این سوالای فیزیک3 چی بود؟ مطابق فیزیک3ای بود که توی برنامه راهبردی واسه 25 مهر نوشته؟

در ضمن وقتش رو هم باید 15 دقیقه جدا بدن که به ما وقتشو نمیدن. :/ به کدوم نهاد باید اعتراض کنیم؟ :-"

عزیزم ما ریاضی ایما! ;))

ماله بعضیا اینجوریه باید بریم با این پشتیبان حرف بزنیم :-L
آخه کارنامه به پشتیبان بیچاره چه ربطی داره؟ :دی
من میگم فردا پسفردا هم کارنامه تونو چک کنین، شاید کاملتر شد و رتبه های منطقه برا همه اومد. مثل ترازا که معمولاً تا روز بعد یکم بالاپایین میشه.
عزیزم ما ریاضی ایما!

:))
به نکته ی خیلی جالبی اشاره کردی. :))

پ.ن: این چرا سرخود فونت و سایز عوض میکنه؟ ~X(

نه از تابستون این مشکل بود! گفتیم تابستونه گذشت میکنیم ولی درس نشد! خب باید به پشتیبان بگیم پیگیر شن تا درس شه!

به نقل از math.messi :
وقتی کسی نمیزنه صفر نمیزنن ولی از درصد کلش کم میکنن. یه بار برا یکی از دوستام اینجوری شده بود

الان اینا که ۵ تا از سوالای اعتبارسنجی رو ندادن ۱۰ درصد روی درصد کل فیزیکم تاثیر گذاشت X-(
نه آزمون امروز اینجوری نبود.
دوستان من آزمون بعد میخوام ریسک کنم اعتبارسنجی نزنم، دیگه صفر شد برام تقصیر من نیس :-"

به نقل از مُحَمَّد :
نه آزمون امروز اینجوری نبود.
دوستان من آزمون بعد میخوام ریسک کنم اعتبارسنجی نزنم، دیگه صفر شد برام تقصیر من نیس :-"
منم نمیزنم! :-L
مجبورم کردن بشینم بزنم! ینی چی آخه؟؟؟؟ :|

• لایک
امتیازات: ZDM

یعنی این کانون عالیه با این حرکاتش ، یکدفعه یک برگه میزاره جلوی بچه ها بدون هیچ توضیح درستی و بدون وقت درستی و فقط و فقط اعصاب بچه هارو خورد میکنه ، اگه تو مراکزتون وقت بهتون ندادن زنگ بزنین دفتر مرکزی تهران شکایتتون رو بگین ، خیلی اثر داره اثرش رو هم میبینین !
در کل هم اعصاب خودتون رو خورد نکنین به خاطر این چیزا ، مسائل مهمتر خیلی خیلی زیاده امسال به اون ها بپردازین ! ;D

به نقل از A F S H I N :
یعنی این کانون عالیه با این حرکاتش ، یکدفعه یک برگه میزاره جلوی بچه ها بدون هیچ توضیح درستی و بدون وقت درستی و فقط و فقط اعصاب بچه هارو خورد میکنه ، اگه تو مراکزتون وقت بهتون ندادن زنگ بزنین دفتر مرکزی تهران شکایتتون رو بگین ، خیلی اثر داره اثرش رو هم میبینین !
در کل هم اعصاب خودتون رو خورد نکنین به خاطر این چیزا ، مسائل مهمتر خیلی خیلی زیاده امسال به اون ها بپردازین ! ;D
عاغا پشتیبان عصر بمن زنگ زده میگه باید وب کارت و به یاد بخری ازمون! گفتم نمیخوام نمیخرم! گف اجباریه! گفتم اجباری وجود نداره :-"
واسه امتیاز و اضافه حقوق شماس :)) بعد هیچی دعوا شد :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا