به نقل از شـروین :همچنان پسرفت در عمومی.چرا من هر چیزی رو فکر میکنم بین گزینه ها درسته غلط از آب درمیاد.ازین به بعد اونایی که فکر میکنم غلطه میزنم اصن
پس احتمالا من سر ازمون به طور سینتیکی کنترل میشم چون تو خونه راه حلا کوتاهن عدداشون بده، سر ازمون هم سه بار باید مول و گرم کنی هم عددا بدهبه نقل از Fireball.II :ذات و ویژگی سوال استوک همین دو تاس انگار-.-
بنده با کمال افتخار 1900 تا اختصاصیم بیشتر عمومیمه :/ خسته م کرده عمومی...به نقل از محمّد عرفان :من به 1600 تا اختلاف تراز اختصاصیام از عمومیام بخندم یا گریه کنم ؟ نه جدی می شه بخش اعظمی از عمومیا رو گذاشت برای اسفند اینا به بعد ؟
پشتیبان بعد آزمون پر میکنهبه نقل از حمیـده :
من کی اینهارو پر کردم نمیدونم.
خیر! بدترین کار ممکنه این کار! حالا شاید مثلا بشه دینی رو تو 3ماه یه کاریش کرد (که همونم به نظر من باید از الان کار بشه) ولی بقیه رو به هیچ وجه! از الان که وقت دارین عمومیاتونو که خیلیم رتبه رو تغییر میدن تقویت کنین. اگه الان نخونین بعد عید هم اونقدر کار و جمع بندی و مرور هس که نتونین عمومیاتونو جمع کنین.به نقل از محمّد عرفان :من به 1600 تا اختلاف تراز اختصاصیام از عمومیام بخندم یا گریه کنم ؟ نه جدی می شه بخش اعظمی از عمومیا رو گذاشت برای اسفند اینا به بعد ؟
تراز عمومی و اختصاصیتون چنده؟به نقل از مُحَمَّد :بنده با کمال افتخار 1900 تا اختصاصیم بیشتر عمومیمه :/ خسته م کرده عمومی...
اختصاصیش :8086به نقل از سمپادك :تراز عمومی و اختصاصیتون چنده؟
خیلی فرقیم نداره خودت پر کنی یا پشتیبان.ما که تهدید میشیم اگه خوبارو نزنیمبه نقل از حمیـده :
من کی اینهارو پر کردم نمیدونم.
اختصاصيم 8200 بود توي كارنامه اي كه حضوري گرفتم، ديشب رفتم ميبينم شده 8086 :/ نكن اين كارو كاظمبه نقل از Mahsa M128 :اختصاصیش :8086
عمومویش:6305
تراز کل 7571
یکی از رتبه های برتر امسال سایته
میبینی که، درسخون تر شدیمبه نقل از حدیث :شما از پشتیبانای قلم چی راضی هستین؟
بماند که من رفتم تو تجربی دنبال ایشون میگردم بعد میگم چرا همچین فردی نیسبه نقل از مُحَمَّد :اختصاصيم 8200 بود توي كارنامه اي كه حضوري گرفتم، ديشب رفتم ميبينم شده 8086 :/ نكن اين كارو كاظم