پاسخ : آزمونهای قلمچی ِ کنکورهای 94
آزمونها رو در هیچ شرایطی ترک نکنین.
ولله عجیبه!
منطقش اینه که بدونی اوضات تو هر درس چطوره.
منطقش اینه که ترس از آزمون دادن رو بذاری کنار. ببین، خودتو توجیه نکن. تو میترسی بری آزمون بدی ترازت پایین باشه. از مواجه شدن با حقیقت میترسی. من خودم این مشکل رو داشتم ( و دارم ) که دارم بهت میگم.
تو اگه نری آزمون، اون نصف روز قراره رتبت رو جابجا کنه؟ اون نصف روز آیا باعث میشه تو، رتبت از 10 بیاد 3 ؟
نه.
من فرض میکنم تو اصلا در عمرت شیمی نخوندی، شیمی سه رو هم صفر شدی. با این فرض دارم میگم رفتنت بهتر از نرفتنته. من خودم اون زمان نرفتم، الان پشیمونم. میخوام تو و امثال تو پشیمون نشن. ممکنه بری آزمون، ترازت بشه 4000 و بیای بزنی سر و کلت. ولی بعد از کنکور تازه میفهمی من چرا میگفتم آزمونا رو ترک نکنین، در هیچ شرایط.به نقل از Ali.N :آخه آزمون جامع داریم تا جامع.
آقا شما فرض کن من شیمی 3 رو هنوز کنکوری نخودندم و گذاشتم با شرو برنامه کانون مطابق اون برم.و از اونجایی که حالم از شیمی بهم میخوره اگه دو ماه نگاه کتابش نکنم خیلی چیزا ازش یادم نمیاد.(مخصوصا حفظیاش)
حالا من میرم سر جلسه شیمی رو خراب میزنم.خب دوستان به مغزشون فشار میارن میگن شما شیمی ضعف داری.خب معلومه که من وقتی شیمی رو نخوده باشم(حداقل بخشای حفظی و مفهومیش نه صرفا فرمولا)خراب میزنم این دیگه نیاز به گفتن نداره.
آزمونها رو در هیچ شرایطی ترک نکنین.
بله. دقیقاً همین اتفاق میافته. همونطور که برای من افتاد.به نقل از Ali.N :بعدش شما که میگی بعدا متوجه میشی ینی من بخاطر یه آزمون مثلا تعیین سطح خرداد سال دیگه افسوس خواهم خورد که ای کاش آزمون تعیین سطح تیر پارسال رو میرفتم؟؟؟
یعنی من و بیست نفر دیگه که کنکور دادیم ( و خیلیاشون تک رقمی و دو رقمی میارن) ، کاظم قلمچی با بیست سال سابقه و کادر قلمچی و رتبه های هشت و نه و ده و اینا که تو همین سایت هستن، حرفشون برات حجت نیست؟به نقل از Ali.N :... این یکی رو منطقش رو نمیفهمم...
ولله عجیبه!
منطقش اینه که مواجهشدن با شرایط پیشبینی نشده بهت استرس نده در حد کچل شدن.به نقل از Ali.N :اصن هیچ اهمیتی نداره که بخوام خودمو اذیت کنم فقط میخوام یکی منو قانع کنه منطق این آزمون دقیقا چیه که من بیام نصف روزم رو هدر بدم؟
منطقش اینه که بدونی اوضات تو هر درس چطوره.
منطقش اینه که ترس از آزمون دادن رو بذاری کنار. ببین، خودتو توجیه نکن. تو میترسی بری آزمون بدی ترازت پایین باشه. از مواجه شدن با حقیقت میترسی. من خودم این مشکل رو داشتم ( و دارم ) که دارم بهت میگم.
تو اگه نری آزمون، اون نصف روز قراره رتبت رو جابجا کنه؟ اون نصف روز آیا باعث میشه تو، رتبت از 10 بیاد 3 ؟
نه.