به نقل از 22خرداد :| :امیدوارم اصلا نزدیک نباشه
+یه سوال من خودم کنکور تا92زدم تخمین رتبم خیلی خیلی بهتر از رتبه منطقه قلمچی این ازمونا میشه
باید ب کدوم اعنماد کنم؟ :-لدفن بگین کنکور
[/quoteمن ک میپم کنکور ملاک تره اگه درست تخمین رتبه بده قلم چی
پشتیبان نادان من یه بار گف اصولا رتبه کشوریتون تو قلم چی میشه منطقتون تو کنکووور
ینی رید ب روحیما

دقیقا به هیچ کودوم نباید اعتماد کنی!به نقل از 22خرداد :| :امیدوارم اصلا نزدیک نباشه
+یه سوال من خودم کنکور تا92زدم تخمین رتبم خیلی خیلی بهتر از رتبه منطقه قلمچی این ازمونا میشه
باید ب کدوم اعنماد کنم؟ :-لدفن بگین کنکور![]()
البته يه بحث ديگه هم هست اونم اين ك كنكور ك ميزنين يكم بحث اينم پيش مياد كه چقدر از مطالبي ك خوندين يادتونه و چقدر تو جامع زدن مهارت پيدا كردينبه نقل از AmirCeUCaCMe :دقیقا به هیچ کودوم نباید اعتماد کنی!
کنکوری که میزنی اکثر سوالاش تکراریه یا حداقل تو طول سال با نکته هاش برخورد داشتی و همچنین قلمچی هم یه خورده دوره از کنکور
کلا باید ببینی سر کنکور چی میشه تخمین رتبه های الان ۹۰% چرته!

من بدتر از شما!به نقل از sara999 :زیست کانون خیلی بد بود واقعا فکر نمیکردم اینطوری بدم من فکر میکردم دیگه درصد زیستم ثابت شده ولی کلی افت کرد تو ازمون واقعا میترسم این بلا تو کنکور سرم بیاد دیگه تو این ده روز چه خاکی تو سرم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خیلی امیدوار نشو...چون الان دلتو خوش میکنی بعد سرجلسه که شرایطش 180 درجه متفاوته میبینی چند سوال نمیتونی جواب بدی روحیت میریزه بهم چون با این ذهنیت اومدی که من کنکور پارسالو که خیلی خوب دادم....بنابراین هیچ چیزی دلیل بر خوب یا بد دادن کنکورمون نیس همون طور که خراب کردن کانون دلیل بر خراب کردن کنکور نیس...بنابراین نه با کانون ناامید شو و نه با کنکورای خودت امیدوار...به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :من بدتر از شما!
اما کنکورا رو که میزنم درصدم تقریبا 2برابر کانونه! درصد فیک هم نیست واقعا مخصوصا 93 خیلی امیدوارم کرد...
واقعا گیجم....

بله درسته،به نقل از Ali.N :خیلی امیدوار نشو...چون الان دلتو خوش میکنی بعد سرجلسه که شرایطش 180 درجه متفاوته میبینی چند سوال نمیتونی جواب بدی روحیت میریزه بهم چون با این ذهنیت اومدی که من کنکور پارسالو که خیلی خوب دادم....بنابراین هیچ چیزی دلیل بر خوب یا بد دادن کنکورمون نیس همون طور که خراب کردن کانون دلیل بر خراب کردن کنکور نیس...بنابراین نه با کانون ناامید شو و نه با کنکورای خودت امیدوار...