واسه چی؟!؟!به نقل از Niloof@r :بعد کنکور سوالا که اومد رو سایت بگیرین جوابایی که زدین رو مشخص کنین. نخواستین درصد نگیرین ولی اینو داشته باشین پیشتون تا موقع اعلام نتایج اولیه.
نههههههههه میزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از AlirezaRajabi :ببخشید دارم سوال حاشیه ای میپرسما؛
دفترچه ها رو میزارن با خودتون بیارین بیرون؟سوال منظورمه؛
به نقل از AlirezaRajabi :اقا قبل از همه،شما راه دستشویی رو نشون بده،لازم میشه،
بعد این که برای ابریزش بینی و اینا،چوب پنبه خوبه؟![]()
به نقل از AlirezaRajabi :ببخشید دارم سوال حاشیه ای میپرسما؛
نچبه نقل از AlirezaRajabi :ببخشید دارم سوال حاشیه ای میپرسما؛
جوابش یکم ترسناکه. چون یهو کارنامه تون اشتباه صحیح میشه. حداقل یه درصد داشته باشین که اگه خدایی نکرده اشتباه شد با اطمینان برین اعتراض کنین. البته نگران نباشینا. خیلی خیلی کم این اتفاق می افته ولی خب واسه اطمینان مثلا.به نقل از s H a D i :چرا؟؟؟؟
به نقل از sahere :اگه جا میشه تو دماغت بد نیس![]()
حساسیته یا صرفا چون سرت پایینه؟
قیلش وخ داری پیدا کنی دسشویی رو![]()
جاتونم بد بود بگین مراقب عوض کنه جاتونو.انقد بگین تا عوض کنه. اگه رو به رو کولر اینام بودین بگین حتما.
آقا ی مدل تعیین کنین بریم دیگهبه نقل از بـهراد :از اين شوكولاتا كه گلو رو ميسوزونن و خلط ايجاد ميكنن و به اشتباه بهشون ميگن «تافي» و خلاصه اينكه بدن، نبريد "-:
:-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ssبه نقل از Niloof@r :جوابش یکم ترسناکه. چون یهو کارنامه تون اشتباه صحیح میشه. حداقل یه درصد داشته باشین که اگه خدایی نکرده اشتباه شد با اطمینان برین اعتراض کنین. البته نگران نباشینا. خیلی خیلی کم این اتفاق می افته ولی خب واسه اطمینان مثلا.
باید حدس بزنیبه نقل از AlirezaRajabi :پَ از کجا میشه فهمید چه درسی رو چند درصد زدید؟
اگه سوند وصل کُنِش خوشگل باشه من موشکلی ندارم باهاش!به نقل از رعنا. :آقا برای دستشویی و اینا میشه یه سوند وصل کنیم بذاریم زیر صندلی، واسه مواد خوراکی هم سرم تقویتی وصل کنیم بذاریم بالا صندلی جهت جلوگیری از اتلاف وقت؟؟ یه ملت کنکوری رو هم شاد می کنیم! ثواب داره به خدا!!!![]()