- شروع کننده موضوع
ArtmisSoR
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگانامین
- شهر
- Isf
- دانشگاه
- پلیپیکنیک
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
سلام.
هدف از این تاپیک معرفی گجتهایی هست که ما در زندگی روزانهی خودمون استفاده میکنه. برای شرکت در بحث کافیه که بهطور کامل به این دو سوال جواب بدین؛
۱. از چه سختافزارهایی در زندگی خود استفاده میکنید؟
۲. از چه نرمافزارهایی استفاده میکنید؟
برای نمونه خودم شروع میکنم.
گوشی همراهم یک نوکیا مدل ASHA 205 صورتی رنگ هست که باوجود اسمارت نبودن٬ خوش دست و سبک و کارراهاندازه؛ قصد خرید گوشی دارم٬ ولی ترجیح میدم منتظر محصول ۲۰۱۴ اپل بمونم و بعد تصمیم بگیرم.
یک MP4 مارشال هم دارم که سرگرمی چهار پنج سال پیشم بود و الان دیگه استفادهی چندانی ازش نمیکنم.
یک ویولن TF و یک مترونوم هم دارم که گوشه ی اتاقم خاک میخورن و فقط وقتیکه دلتنگی عارض میشه سراغشون میرم.
دو تا عینک دارم - یکی با فریم مشکی کائوچویی و یکی هم بدون فریم- که بدون اونا دنیا رو خطخطی میبینم!
مسنجرم Trillian که همزمان سه تا IDم و اگه بخوام اکانتهای شبکه های اجتماعیم رو مدیریت میکنه.
مرورگرم گوگلکروم هست٬ هرچند اوپرا رو هم برای مواقع خاص دارم.
از Notesx برای نگه داشتن یادداشتهام روی دسکتاپ استفاده میکنم.
snipping tool محبوبترین ابزار ویندوزیه که خیلی زیاد به کار میبرم.
فیلمها رو هم با KMplayer میبینم. : )
گاهی برای طراحی مدار یا برد الکترونیک از Altium Designer R.10 استفاده می کنم و کامل ترین میدونمش.
برای کدنویسی آیسی از Codevision AVR استفاده میکنم که شک دارم بهترین باشه ولی کافیه.
هدف از این تاپیک معرفی گجتهایی هست که ما در زندگی روزانهی خودمون استفاده میکنه. برای شرکت در بحث کافیه که بهطور کامل به این دو سوال جواب بدین؛
۱. از چه سختافزارهایی در زندگی خود استفاده میکنید؟
۲. از چه نرمافزارهایی استفاده میکنید؟
برای نمونه خودم شروع میکنم.
من یک لپتاپ ایسوز مدل K43T دارم که دو سه ماه هست باتریش dead شده و مستقیماً به آداپتور وصلش میکنم.۱. از چه سختافزارهایی در زندگی خود استفاده میکنید؟
گوشی همراهم یک نوکیا مدل ASHA 205 صورتی رنگ هست که باوجود اسمارت نبودن٬ خوش دست و سبک و کارراهاندازه؛ قصد خرید گوشی دارم٬ ولی ترجیح میدم منتظر محصول ۲۰۱۴ اپل بمونم و بعد تصمیم بگیرم.
یک MP4 مارشال هم دارم که سرگرمی چهار پنج سال پیشم بود و الان دیگه استفادهی چندانی ازش نمیکنم.
یک ویولن TF و یک مترونوم هم دارم که گوشه ی اتاقم خاک میخورن و فقط وقتیکه دلتنگی عارض میشه سراغشون میرم.
دو تا عینک دارم - یکی با فریم مشکی کائوچویی و یکی هم بدون فریم- که بدون اونا دنیا رو خطخطی میبینم!
سیستم عاملم ویندوز۷ و متأسفانه تا حالا توفیق مهاجرت به لینوکس رو پیدا نکردم.۲. از چه نرمافزارهایی استفاده میکنید؟
مسنجرم Trillian که همزمان سه تا IDم و اگه بخوام اکانتهای شبکه های اجتماعیم رو مدیریت میکنه.
مرورگرم گوگلکروم هست٬ هرچند اوپرا رو هم برای مواقع خاص دارم.
از Notesx برای نگه داشتن یادداشتهام روی دسکتاپ استفاده میکنم.
snipping tool محبوبترین ابزار ویندوزیه که خیلی زیاد به کار میبرم.
فیلمها رو هم با KMplayer میبینم. : )
گاهی برای طراحی مدار یا برد الکترونیک از Altium Designer R.10 استفاده می کنم و کامل ترین میدونمش.
برای کدنویسی آیسی از Codevision AVR استفاده میکنم که شک دارم بهترین باشه ولی کافیه.