- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
first amir
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
این روزای اخر هرسوالی داشتین همینجا بپرسین
حتما حتما و حتما اون راهنمای شرکت در ازمون رو بخونین
سوزن ته گرد ببرین همراهتون ... سنجاق حتی
اب همراهتون ببرین ترجیحا ابلیمو وشکر هم اضافه کنین بهش
دستمال حتما همراهتون باشه
یه بار قبل روز کنکور تا محل ازمونتون برین حتما
>>> اگه دیدین باز سازمان سنجش خودشو لوس کرده و مث سال 92 یه درس یا چنتا درس رو سختتر از حد انتظار گرفته نترسین یهو
بعید نیست ازین کارا بکنه ... این مهمه که نبازین خودتونو چون خیلیا جا میزنن همونجا
ساعتتون اگه دیجیتالی نباشه بهتره
بچه های ریاضی .. همه وقتتونو نذارین رو یه درس اختصاصی ... درصداتون نزدیک به هم باید باشه .. نرین ریاضی 810 بزنین بعد فیزیک 20
خیلی خیلی خیلی به دردنخور هستید اگه به خاطر استرس کاذب درصدای کنکورتونو بیارین پایین
من خودم سال 91 ادبیاتو 50 زدم .. فقط واسه استرس ولی سال 92 چونتجربهداشتم ادبیاتو زدم 80 ..درسته اسونتر بود ولی بازم
به هرحال تاثیر داره
حتما حتما و حتما اون راهنمای شرکت در ازمون رو بخونین
سوزن ته گرد ببرین همراهتون ... سنجاق حتی
اب همراهتون ببرین ترجیحا ابلیمو وشکر هم اضافه کنین بهش
دستمال حتما همراهتون باشه
یه بار قبل روز کنکور تا محل ازمونتون برین حتما
>>> اگه دیدین باز سازمان سنجش خودشو لوس کرده و مث سال 92 یه درس یا چنتا درس رو سختتر از حد انتظار گرفته نترسین یهو
بعید نیست ازین کارا بکنه ... این مهمه که نبازین خودتونو چون خیلیا جا میزنن همونجا
ساعتتون اگه دیجیتالی نباشه بهتره
بچه های ریاضی .. همه وقتتونو نذارین رو یه درس اختصاصی ... درصداتون نزدیک به هم باید باشه .. نرین ریاضی 810 بزنین بعد فیزیک 20
خیلی خیلی خیلی به دردنخور هستید اگه به خاطر استرس کاذب درصدای کنکورتونو بیارین پایین
من خودم سال 91 ادبیاتو 50 زدم .. فقط واسه استرس ولی سال 92 چونتجربهداشتم ادبیاتو زدم 80 ..درسته اسونتر بود ولی بازم
به هرحال تاثیر داره