ایران یا خارج از ایران

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : ایران یا خارج از ایران

به نقل از The Last Horseman :
خیلی ساده بگم, برین سایت دانشگاههای خارجی رو نگاه کنین٫ مثلاً دانشگاهای آمریکایی برای اپلای مدرک آزمونی به اسم SAT رو میخوان. میتونم بگم توی کشورای در سطح ایران و حتی پایین تر از ایران٫ همه این آزمون رو دارن٫ اما ایران نداره.
SAT رو فقط آمریکا داره، و اتفاقا ایران از لحاظ استاندارد پذیرش دانشگاه یکی از سخت گیرانه ترین (که در نتیجه، با کیفیت ترین) استاندارد ها رو داره => کنکور!

این خیلی مهمه: الآن هر کشوری که ارتباطاتش بیشتره موفق تره٫ نه هر کشوری که ایزوله تر یا به قول یه عده «خودکفا» تره.
کاملا موافقمبا این

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

GCD @ : بله٫ منم آمریکا رو مثال زدم دیگه ! :D
کنکور سختگیرانه ست٫ اما چه فایده داره وقتی معتبر ترین دانشگاهمون صنعتی شریفه که هنوز با استاندارهای جهانی فاصله داره؟ در ضمن٫ من تو این مورد که گفتین با «کیفیت ترین» با شما اختلاف نظر دارم. توی ایران ما تولید علم و نظر خواستن نداریم. فقط خیلی خشک درس میخونیم و خیلی خشک امتحان میدیم. یعنی اگه یه نفر مشتاق نباشه٫ جامعه هم توی مسیری قرارش نمیده که برای تحقیق مشتاق بشه و چیزی به علم اضافه کنه. کار ما شده اینکه تستای گاج رو 80 بار بزنیم که برای کنکور آماده بشیم. خب جواب همه ی اونا پشت کتاب هست ! مثلاً توی همون آزمون SAT ٫ یه موضوع اجتماعی داده بود با 25 دقیقه وقت که باید نظر خودمون رو با چیزایی که خوندیم و دیدیم ترکیب میکردیم٫ جمع بندی میکردیم و بعد مینوشتیم با گرامر درست. این تولید علمه و مغز رو پرورش میده٫ نه اینکه یه جمله ی عربی رو تجزیه کنیم و حرکه گذاری کنیم یا آرایه های ادبی رو حفظ کنیم.

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

× بحثو نخوندم :-"

ولی منم موافقم! ب سن داانشگاه ک برسم از ایران میرم! در حد حرف هم نیست! چون من ب شخصه کلی از فامیلامون خارج از کشورن و خواهرمم 2-3 ساله ک رفته اتریش و برادرمم احتمالا امسال میره و منم خب اگه خوب درسمو بخونم پدرم گفت میفرستتم! شرایطشو هم دارم!
ایران سطح علمیش خیلی پایین تره! و از خیلی نظر ها ادمو محدود میکنن و همین محدودیت ها هم جلوی پیشرفتو میگیره!اینجا ازادی بیان نداریم!! نمیتونیم داشته باشم! اینجا همجنسای من هیچ جای پیشرفتی ندارن و همیشه ضعیف دیده میشن و یا همون جنس دوم بودن! و....
مثلا من خودم اگه بخوام برم خارج از کشور همین اتریشو انتخاب میکنم چون مثل اینکه پایتختش چند سال ب عنوان امن ترین شهر انتخاب شده( درست نمیدونم ولی خلاصه خبر دارم از امنیتش!) سطح علمیش بالاس! حداقل بالاتر از ایرانه! تازه خوش ابو هواهم هس :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از Suspected Girl :
× بحثو نخوندم :-"

ولی منم موافقم! ب سن داانشگاه ک برسم از ایران میرم! در حد حرف هم نیست! چون من ب شخصه کلی از فامیلامون خارج از کشورن و خواهرمم 2-3 ساله ک رفته اتریش و برادرمم احتمالا امسال میره و منم خب اگه خوب درسمو بخونم پدرم گفت میفرستتم! شرایطشو هم دارم!
ایران سطح علمیش خیلی پایین تره! و از خیلی نظر ها ادمو محدود میکنن و همین محدودیت ها هم جلوی پیشرفتو میگیره!اینجا ازادی بیان نداریم!! نمیتونیم داشته باشم! اینجا همجنسای من هیچ جای پیشرفتی ندارن و همیشه ضعیف دیده میشن و یا همون جنس دوم بودن! و....
مثلا من خودم اگه بخوام برم خارج از کشور همین اتریشو انتخاب میکنم چون مثل اینکه پایتختش چند سال ب عنوان امن ترین شهر انتخاب شده( درست نمیدونم ولی خلاصه خبر دارم از امنیتش!) سطح علمیش بالاس! حداقل بالاتر از ایرانه! تازه خوش ابو هواهم هس :-"
دو تیپ ادم به این طرز تفکر کمک می کنن:
1-مردایی که می خوان زن ها رو برای خودشون نگه دارن و خودشون سر باشن
2-خانم هایی که با بی عقلی و حماقت محض صحنه رو ترک می کنن و به اینا کمک می کنن.
_________
وتقی یه چیزی می خواد مد بشه با تعداد زیاد مد نمی شه. مثل طرز تفکر تو زیاده. و حرفمون هم درست و منطقیه اما این راهش نیس. تا کسی نباشه و پا توی کفششون نکنه اوضاع همینه که هست.

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از hastikhanoom :
_________
وتقی یه چیزی می خواد مد بشه با تعداد زیاد مد نمی شه. مثل طرز تفکر تو زیاده. و حرفمون هم درست و منطقیه اما این راهش نیس. تا کسی نباشه و پا توی کفششون نکنه اوضاع همینه که هست.

مسلما نمیتونی یه جمع بزرگ از خانوما رو پیدا کنی که شجاعت داشته باشن واسه ی اعتراض بزرگ اونم ب این دولت و حکومت تازه اونم اگه جواب بده!!!
حرف یه نفر و دو نفرهم که فایده نداره!
ترجیح میدم صحنه رو ترک کنم تا اینکه کلی از عمرمو تلف کنم واسه بحث با یه جمع بی منطقی مثل اینا!

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از hastikhanoom :
_________

چینی ها مثلی دارن میگه :

اگه نمی تونی از کوه رد شی جاده بکش. اگه نمی تونی جاده بکشی مسیرتو عوض کن!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از مازیمون :
چینی ها مثلی دارن میگه :

اگه نمی تونی از کوه رد شی جاده بکش. اگه نمی تونی جاده بکشی مسیرتو عوض کن!
من از بحث کردن متنفرم . چه توی سمپادیا و چه توی جامعه. یه جاهایی اگه به نظر خودم خیلی غلط اومد نظرمو می گم.
من هیچ وقت عمرمو نمی ذارم سر بحث کردن و جنگیدن با قوانین ظالمانه ی حکومتی. همون پدربزرگم واسه ی کل خاندان ما بس بود.
برای ایران موندن یا خارج رفتن ادم باید به هدفش نگاه بکنه.
اگه دوس داری با آرامش زندگی کنی و جوری که دوس داری رفتار کنی خوب مسلمه خارج جای مناسبیه.
اما اگه دنبال تغییری دنبال تحرکی و دنبال این که ایران سرفراز باشه باید بمونی.یا بری و برگردی
طرز تفکر ما جهان سومیه. ما همش منتظریم یکی بیاد حالمونو خوب کنه. این جا بده بریم یه جا که خوب باشه خودمون نمی تونیم.
امریکا وقتی شد امریکا که زمانی که جنگ بود و بدبختی همه ایستادن.
با حکومتی که ما داریم حالا حالا ها تحقق این رویا ها طول می کشه اما با رفتن واقعا خراب تر از اینی که هس می شه
اگه می خوام برم برای اینه که دست پر برگردم برگردم و عامل تغییر باشم نه یه موجود بی خاصیت به اسم آدم که خاموش به دنیا اومد و خاموش از دنیا رفت

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از hastikhanoom :
من از بحث کردن متنفرم . چه توی سمپادیا و چه توی جامعه. یه جاهایی اگه به نظر خودم خیلی غلط اومد نظرمو می گم.
من هیچ وقت عمرمو نمی ذارم سر بحث کردن و جنگیدن با قوانین ظالمانه ی حکومتی. همون پدربزرگم واسه ی کل خاندان ما بس بود.
اگه دوس داری با آرامش زندگی کنی و جوری که دوس داری رفتار کنی خوب مسلمه خارج جای مناسبیه.
اما اگه دنبال تغییری دنبال تحرکی و دنبال این که ایران سرفراز باشه باید بمونی.یا بری و برگردی
طرز تفکر ما جهان سومیه. ما همش منتظریم یکی بیاد حالمونو خوب کنه. این جا بده بریم یه جا که خوب باشه خودمون نمی تونیم.
با حکومتی که ما داریم حالا حالا ها تحقق این رویا ها طول می کشه اما با رفتن واقعا خراب تر از اینی که هس می شه
اگه می خوام برم برای اینه که دست پر برگردم برگردم و عامل تغییر باشم نه یه موجود بی خاصیت به اسم آدم که خاموش به دنیا اومد و خاموش از دنیا رفت

خیر امریکا زمانی شد امریکا که فهمید جنگ جهانی جنگ بین کشور های اروپایی هست! و امریکا به جایه اینکه نخود هر اشی بشه. اومد و در های مهاجرت رو باز کرد و کسانی که وارد کشورش شدن دانشمند ها بودن.

امریکا بعد از جنگ های جهانی وام داد و بهره گرفت. اینجوری بود که کشوری که بدهی داشت شد یکی از ثروتمند ترین کشور ها.

ایران خیر، خودش رو به کشور های چسبوند که ضعیف تر از خودش بودن! حکومت امریکا از ۳۰۰ سال پیش به صورت ریاست جمهوری بوده. حکومت ایران کمتر از ۲۰۰ سال شاید باشه که به مشروطیت رسید و تا اومد اوضاع ملی خوب بشه شد انقلاب! کشور مشروطه شد کشور پادشاهی ( بخوانید رهبری! )

و اگر گشتی تو پست ها بزنید متین بحثی در مورد سپاه نوشته. قدرت سپاه رو می بینید ؟ این سپاه تا دندان مسلح وظیفه ی اصلیش جلوگیری از شورش های داخلی هست. پس بیاید یه لطفی در حق خودمون و بچه های احتمالیمون بکنیم ببریمشون جایی که حداقل در ارامش بزرگ شن.

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از hastikhanoom :

ببین بحث جنگ و ایستادگی و اینا نیس! اگه الان تو این حرفو بزنی یه عده میان میگن خب ما 8 سال جنگیدیم ک نتیجش همین بشه دیگه! شمام ناراضی؟ خب هری!
بحث سر اینه که تو این مملکت هرکی میاد روی کار میخواد چیزیو ک خودش میخواد ب بقیه تحمیل میکنه.. مثلا سر همین حجاب.. رضاشاه اومد و بی حجابی رو تحمیل کرد دولت الانم داره حجابو تحمیل میکنه!! توی یه همچین مملکتی تو هیچوقت نمیتونی یه زندگی راحت و ازاد داشته باشی!

demon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
فیزیک

چه بحث خوبی :) از بحثای سمپادیا خوشم نمیومد اما این یکی افرین داره <D=

....

من واقعا هم وطنامو دوس دارم! ببینید شاید بخندین اما همین رانندگی بیخود و فحش دادن و بوق زدنشونو دوس دارم! حتی ایکه جنس دوم و اینا هنوز تو ذهنشون هست!
یه جورعشقی که میتونید به یه عزیز داشته باشید: مثلا بچه ای که داره اشتباه میکنه یا پدربزرگی که کم حواسی داره!
به علاوه جغرافیای کشورمم دوست دارم و تاریخشو
انقدرم این احساسم قویه که فکر کنم اگه یه روز بخوام از اینجا برم و همه ی کاراشم بکنم به طرز فیلم هندی ای تو فرودگاه گریه میکنم و منصرف میشم!!!
....

ااما همه ی مشکلاتی که بچه ها گفتن تو کشورمون وجود داره و خیلی هم شدید
به علاوه ی اینکه مردم هم پذیرفتن
ملتی هستیم که اگه بگن باید زیر اب زندگی کنید یه مدت دربارش جک میگیم بعد ابشش درمیاریم زندگیمونو میکنیم!!!
تا وقتیم مردم _ما بخش کوچیکی هستیم....به خاله خان باجیای فامیل و اشنا مراجعه کنید، هنوز معتقدن جنس دومن! و نباید بخندن حتی!_پتانسیل له تر شدنو دارن له تر میشن!
به نظرم حتی اگر اسمش فرار باشه کار عاقلانه ایه

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از lilith :
چه بحث خوبی :) از بحثای سمپادیا خوشم نمیومد اما این یکی افرین داره <D=

....

من واقعا هم وطنامو دوس دارم! ببینید شاید بخندین اما همین رانندگی بیخود و فحش دادن و بوق زدنشونو دوس دارم! حتی ایکه جنس دوم و اینا هنوز تو ذهنشون هست!
یه جورعشقی که میتونید به یه عزیز داشته باشید: مثلا بچه ای که داره اشتباه میکنه یا پدربزرگی که کم حواسی داره!
به علاوه جغرافیای کشورمم دوست دارم و تاریخشو
انقدرم این احساسم قویه که فکر کنم اگه یه روز بخوام از اینجا برم و همه ی کاراشم بکنم به طرز فیلم هندی ای تو فرودگاه گریه میکنم و منصرف میشم!!!
....

ااما همه ی مشکلاتی که بچه ها گفتن تو کشورمون وجود داره و خیلی هم شدید
به علاوه ی اینکه مردم هم پذیرفتن
ملتی هستیم که اگه بگن باید زیر اب زندگی کنید یه مدت دربارش جک میگیم بعد ابشش درمیاریم زندگیمونو میکنیم!!!
تا وقتیم مردم _ما بخش کوچیکی هستیم....به خاله خان باجیای فامیل و اشنا مراجعه کنید، هنوز معتقدن جنس دومن! و نباید بخندن حتی!_پتانسیل له تر شدنو دارن له تر میشن!
به نظرم حتی اگر اسمش فرار باشه کار عاقلانه ایه

من اخر نفهمیدم شما مخالفی یا موافق؟؟؟ :-/ :-??
اولش نوشتی م اینجا رو دوس دارمو نمیتونم برم و اینا ولی اخرش نوشتی کار عاقلانه ایه رفتن!!!

demon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
فیزیک

ببخشید من نمیتونم نقل قول کنم

کار عاقلانه ایه اما اولش اشاره کردم که احساسم قوی تره :)

بالا