من زیاد از کلاس کنکوریا خبر ندارم ولی ماها کلا سه روز تو ماه رمضون کلاس داریم ... البته اینو از آقا طلوعی شنیدم ...به نقل از Mohammad+Javad :اینجا برای همینه که بشناسی
مثلا میتونیم از شروع کلاس ها توی ماه رمضون و درایت مدیر بحث رو شروع کنیم
به نقل از amoo.majid :نوروزی میره حتمن امسال؟
به نقل از دهقان خلافکار :من زیاد از کلاس کنکوریا خبر ندارم ولی ماها کلا سه روز تو ماه رمضون کلاس داریم ... البته اینو از آقا طلوعی شنیدم ...
منم همینو شنیده بودم از عیسی محمدی!به نقل از دهقان خلافکار :البته من شنیدم ک سالی ک گذش آخرین سال آقا نوروزی بود ینی بازنشسته شد ...
ولی خب قدرته دیگه ...
به نقل از دهقان خلافکار :البته من شنیدم ک سالی ک گذش آخرین سال آقا نوروززی بود ینی بازنشسته شد ...
ولی خب قدرته دیگه ...
به نقل از amoo.majid :منم همینو شنیده بودم از عیسی محمدی!
اگه نوروزی بره دو حالت داریم یا یه نفر میاد که مدرسه رو بیشتر از این بی نظم میکنه (که خب خدا رو شکر )
یا یکی میاد که مدرسه رو منظم تر از الآنش میکنه و خب به دلیل این که کارای المپیادیا روی آشفتگی مدرسه بنا شده خیلی بد میشه واسمون
ولی عیسی میگفت کمال پشتش گرمه...[nb]اگه سرحاله، اگه شاده واسه اینه که پشتش گرمه [/nb] ممکنم هست بمونه
خلاصه این که اگه کسی فهمید نوروزی میمونه یا میره امسال به ما هم بگه
به نقل از دهقان خلافکار :باو این که پسرش (معروف به جمال یا کمالچه ) رو هم آورده ... فک کنم میخاد برا پسرش به ارث بزاره ...
+ [وحید] محمد جعفر ( در اصل سه نفره )به نقل از دهقان خلافکار :آره ...
برای المپیادیا آقای طلوعی ...
برای کنکوریا آقای سیدصالحی
پیش : آقای حاجعلی و یکی دیگه ... + آقا اولادی نیستن ...
اول نداریم ...
همچین کسی تو مدرسه ما نیومده کلا .به نقل از aliar :رضا اقتصادی (معلم هندسه و گسسته) میشناسید ؟؟
بقیه ی علامه حلی ها چی ؟؟به نقل از clever child :همچین کسی تو مدرسه ما نیومده کلا .
خب از خودشون بپرسید . ما فقط از مدرسه خودمون اطلاع داریم ...به نقل از aliar :بقیه ی علامه حلی ها چی ؟؟
با افراد موجود نتونستی ارتباط برقرار کنی ؟چقد حس عجیبی داره بعد از این همه مدّت دوباره این تاپیک رو دیدن :))
سایت دیگه حلی دویی نداره؟
نه بابا من همچین چیزی گفتم؟ :))با افراد موجود نتونستی ارتباط برقرار کنی ؟
عه ... عاقا حلی دو ای جدید پیدا کردم ...با افراد موجود نتونستی ارتباط برقرار کنی ؟