شما علیالحساب فینگلیش ننویس.به نقل از darya.f :Are rasti..begin kia boodin asan..chikara kardin?![]()
آیا اینکه کیا بودین یک رازه؟به نقل از SalehM :شما علیالحساب فینگلیش ننویس.تا ببینیم چیمیشه.
یه بحثی شد، قرار شد نگیم کیا بودن.به نقل از پوریا عابدی :آیا اینکه کیا بودین یک رازه؟یا مثلا وقتی اومدن اونجا هم گزینه ی مخفی شدن داشتن؟!
![]()
دعوا؟به نقل از SalehM :یه بحثی شد، قرار شد نگیم کیا بودن.""""
به نقل از Bahar_R :من صرفا میخوام بگم که دخترای سایت، ماشالله.
بابا یه استقبالی، اشتیاقی، حضور خودجوشی چیزی از خودتون نشون بدین خب
×حالا بماند که خودم از هفت خوان رستم گذشتم برای برگشت، ولی به هر حال. :))
چرا؟ :دبه نقل از میـترا :باور کن می خواستیم بیایم، ولی به موقع نمی رسیدیم اگه می خواستیم بیایم.![]()
به نقل از مـهدی :مدیر داخلین دیگه کلاس میذارن
من خودم میدونم این کلاس میذاره"
حالا بیخیالش![]()
به نقل از Bahar_R :چرا؟ :د
من از مدرسه رفتم، بعدش کلاسی چیزی داشتین شما؟
میموندم قطعا خیلی بیشتر خوش میگذشت نسبت به اینکه 2 ساعت منتظر تاکسی بمونم تا علف زیر پام سبز بشه.به نقل از مـهدی :بهار با ما میموندی بهتر نبودش ؟
اوهوم :دبه نقل از میـترا :نه. ولی باید اول می رفتیم خونه ی یکی از دوستان، دیگه ایشالا دفه ی بعد. :د
نه، منظورش اینه که از طرفای انقلاب و اینا میرفتی. بهرحال اوربیتال تاکسی اونطرفاست.به نقل از Bahar_R :اما خب میتونیم اینو در نظر بگیریم که من ساعت 5 رفتم و تقریبا 8 رسیدم خونه، اگه دیرتر میرفتم کی ممکن بود برسم؟![]()
آخه ونک هم اوربیتال تاکسی عه اصولابه نقل از SalehM :نه، منظورش اینه که از طرفای انقلاب و اینا میرفتی. بهرحال اوربیتال تاکسی اونطرفاست.![]()
یه گزینهی شنبه غروب هم اضافه کنی خیلی خوبه.به نقل از GCD :واسه این سه روز نظرسنجی بزاریم؟
البته اونی که ما رفتیم "سومین گردهمایی رسمی سمپادیا" نبوداهمینجوری دورهمی و اینا بود
یعنی یه چیز بزرگ و رسمی تر باید بزاریم، که خب این هفته پنج شنبه خیلیا شهرشونن و جمعه هم خسته ان و میخوان درس بخونن برای فرداش
میتونیم پنج شنبه یا جمعه این هفته مثل یک شنبه عمل کنیم، و هفته دیگه بشه "گردهمایی رسمی سمپادیا"