بله، اگه کد 15 رقمی اومده باشه ثبت شده!به نقل از GAZAL :بچه ها لطفا جواب بدید![]()
من انتخاب رشته کردم بعد بالای صفحه رسید انتخاب رشته اومد یه کد چند رقمی حالا یعنی ثبتشده دیگه؟ #![]()
ببین در کل مدیریت ها این 4 گرایش معروفشون تفاوتشون اونقدر ها زیاد نیست، ولی از نظر تعریفی مدیریت بازرگانی در حال حاضر بیشتر روی بحث های تجاری متمرکز هست توی دانشگاهای ما. یعنی مثلا کارهای مربوط به بازاریابی، مطالعات بازار، بررسی محصول، حسابداری های صنعتی و پیمانکاری و ...به نقل از !..Per$iaNboY..! :خب یه توضیحی میدادی برادر راجع به هرکدوم یه مقدار... چجوریه مالی مگه؟؟
@hespride حداقل تو بگو![]()

بله اومدهبه نقل از رعنا. :بله، اگه کد 15 رقمی اومده باشه ثبت شده!
من همون لحظه ی بار درستش کردم اشتباه وارد کرده بودم بعد دوباره همون کدو داد ولی درستش کرد حله دیگه؟ 

خب دانشگاه هاشو یه رنک بندی هم کنی که لطف رو به حد اعلا رسوندیبه نقل از Hespride :ببین در کل مدیریت ها این 4 گرایش معروفشون تفاوتشون اونقدر ها زیاد نیست، ولی از نظر تعریفی مدیریت بازرگانی در حال حاضر بیشتر روی بحث های تجاری متمرکز هست توی دانشگاهای ما. یعنی مثلا کارهای مربوط به بازاریابی، مطالعات بازار، بررسی محصول، حسابداری های صنعتی و پیمانکاری و ...
اما مدیریت مالی یه سطح بالاتره از نظر سازمانی. بازرگانی ها بیشتر جنبه ی اجرایی دارن در حالیکه مالی ها بیشتر وارد تصمیم گیری ها میشن. انتخاب سیاست های کلی پولی شرکت، بخش بندی بازار (market segmentation) انتخاب روش های سرمایه گذاری سازمان و ...
اما مشکلی که هست در حال حاضر مدیریت ها خیییلییی کیفی کار میکنن. همین مساله باعث میشه تقریبا به یه رشته ی شکلی تبدیل شدن. چیزی که من گفتم کمّی کار کنن به همین خاطر بود. به خصوص بچه های تیزهوشان چون پایه ریاضیاتی قوی تری دارن، اگر مدیریت مالی بخونن و سعی کنن در کنار مباحث مدیریتی، مباحث مالی رو قوی کار کنن، میتونن خیلی زود خودشونو برسونن به سطوح خیلی بالا با درآمد های غیر قابل باور! چراکه یه مدیر مالی تنها فرقش با مهندس مالی توی میزان کمی کار کردنشونه. در نتیجه یه مدیر مالی ای که عددی کار کرده باشه، میتونه رقابت کنه با مهندسای مالی که در حال حاضر بیشترین درامد و بهترین بازار کار رو دارن.

به نقل از sibsorkh2008 :کسی اینجا میشه در مورد م.پزشکی توضیح بده؟؟؟؟
یکی از اقواممون که در بیمارستانه میگه برای این رشته خیلی کار هست و کمبود نیرو دارند ولی خوب مشاوری میگفت این رشته خوب نیست و کارش معلوم نیست کجاست.

والا من در این زمینه دیگه اطلاع دقیقی ندارم چون اخیرا تحقیق نکردم راجبشبه نقل از SalehM :خب دانشگاه هاشو یه رنک بندی هم کنی که لطف رو به حد اعلا رسوندی
ترتیب دانشگاه ها رو چطور بزنیم؟

اذیت نکن دیگه.به نقل از Hespride :والا من در این زمینه دیگه اطلاع دقیقی ندارم چون اخیرا تحقیق نکردم راجبش
زمان ما (89) اساتید تهران و علامه خوب بودن. ولی با اتفاقات بعدش که برای علامه افتاد نمیدونم چی شد دیگه![]()
بگو تهران رو بالاتر بزنم یا علامه؟