پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
خب اونایی که ادعا دارن فلسفشو بلدن به ما هم یاد بدن تا از وجودشون فیض ببریم!!
خب اونایی که ادعا دارن فلسفشو بلدن به ما هم یاد بدن تا از وجودشون فیض ببریم!!

بی ادب.به نقل از niloooofar :خب اونایی که ادعا دارن فلسفشو بلدن به ما هم یاد بدن تا از وجودشون فیض ببریم!!![]()
به خواهر صبور سایت توهین نکن.

من دیگه صحبتی ندارم :) این حرفتون یعنی کل این مدت داشتیم ما اینجا گل لگد میکردیم؟! نه واقعا؟! هر حرفو چندهزار بار باید زد؟! چند بار گفتم علاقه؟!چند بار توضیح دادم چرا کسی که برق و مکانیکو پشت سرهم میزنه یعنی از خودش شناخت نداره؟! چند بار توضیح دادم علاقه رو از کجا میشه فهمید؟ چند بار توضیح دادم...به نقل از niloooofar :خب اونایی که ادعا دارن فلسفشو بلدن به ما هم یاد بدن تا از وجودشون فیض ببریم!!![]()

به نقل از SalehM :نفت که نزدم که.
م.شیمی رو هم زدم، چون نوروساینس دوست دارم و بی ربط با میم.شیمی نیست.
الان حق داری فحش بدی. به جون میخرم.![]()

به نقل از مهســـــــــــــا :من دیگه صحبتی ندارم :) این حرفتون یعنی کل این مدت داشتیم ما اینجا گل لگد میکردیم؟! نه واقعا؟! هر حرفو چندهزار بار باید زد؟! چند بار گفتم علاقه؟!چند بار توضیح دادم چرا کسی که برق و مکانیکو پشت سرهم میزنه یعنی از خودش شناخت نداره؟! چند بار توضیح دادم علاقه رو از کجا میشه فهمید؟ چند بار توضیح دادم...
نه واقعا!
به شخص شما چند بار گفته شد هی نگو برق کار نداره؟!
ببخشید من واقعا دیگه حرفی اینجا ندارم.
واقعا تصور شما اینه که من که همهش اینجام بیکارم؟به امضای من دقت کرده بودین این چند روز اصلا!؟میدونید از کی قرار نبوده بیام دیگه و باز اومدم؟!اصلا میدونید به خاطر چی؟! اصلا پیش خودتون گفتید این دختره که ترم۶ش تموم شده اینجا چی کار میکنه این همه وقت؟!
واقعا اشکم در اومد!
واقعا!
از جمع عذرخواهی میکنم. این حرف برام خیلی سنگین بود ولی! خیلی!

به نقل از Lily Delicated :عاقا من دیگه میخوام انتخاب رشته کنم تموم شه بره!
1.نرم افزار شریف
2.برق شریف
3.مکانیک شریف
4.سخت افزار شریف
5.IT شریف
6.علوم کامپیوتر شریف
و همینا دانشگاه فردوسی

واااااااای، ناراحت نشو مهسا...به نقل از مهســـــــــــــا :من دیگه صحبتی ندارم :) این حرفتون یعنی کل این مدت داشتیم ما اینجا گل لگد میکردیم؟! نه واقعا؟! هر حرفو چندهزار بار باید زد؟! چند بار گفتم علاقه؟!چند بار توضیح دادم چرا کسی که برق و مکانیکو پشت سرهم میزنه یعنی از خودش شناخت نداره؟! چند بار توضیح دادم علاقه رو از کجا میشه فهمید؟ چند بار توضیح دادم...
نه واقعا!
به شخص شما چند بار گفته شد هی نگو برق کار نداره؟!
ببخشید من واقعا دیگه حرفی اینجا ندارم.
واقعا تصور شما اینه که من که همهش اینجام بیکارم؟به امضای من دقت کرده بودین این چند روز اصلا!؟میدونید از کی قرار نبوده بیام دیگه و باز اومدم؟!اصلا میدونید به خاطر چی؟! اصلا پیش خودتون گفتید این دختره که ترم۶ش تموم شده اینجا چی کار میکنه این همه وقت؟!
واقعا اشکم در اومد!
واقعا!
از جمع عذرخواهی میکنم. این حرف برام خیلی سنگین بود ولی! خیلی!