• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

لطفا این پست رو همه بخونن

آقا ینی چی ؟؟؟؟؟؟//
من جای این بچه ها گریم گرفت. همینجوری از هر دری سوال نپرسید الکی!
از بعضی سوالا ادم میمونه که واقعا با چه ملاکی پرسیده شده
دوستان عزیز، اول یه تحقیق درست حسابی واسه رشته بکنید. لااقل انتخابتون رو به 2 یا 3 رشته محدود کنید، بعد راجب دانشگاها بپرسید.
همینجوری زرت زرت فلان رشته فلان دانشگاه بهتره یا فلان رشته فلان دانشگاه!

برید توی همین انجمن، تاپیک رشته ها هست، بخونید توضیاحتشو. همونجا سوال بپرسید. بعد بیاید اینجا مسائل مربوط به قبولی و اینارو بپرسید.
والا!

به نقل از پوریا عابدی :
مجددا از دسمال نقل میکنم اصلا ب بومی گزینی برای انتخابتون توجه نکنید.تاثیر داره منتها تاثیرش رو اصلا شما نمیتونید کامل پیش بینی کنید..خود سنجشم گفته لصلا بش فکر نکنین :))
نیلوفر تهران چی؟مثلا برم بابل اینا بعد دو سال اینا رام میدن درسم خوب باشه؟شنیدم مشروط راه میدن..
تهران من تو ورودی خودمون حداقل 3 4 مورد دیدم که از همون ترم اول یا بعد از 1 ترم یا دو ترم انتقالی گرفتن (از کاشان و اصفهان و مشهد) اما خب اگه بعد از 2 ترم راهت بدن خیلی واحدات قبول نمیشه چون پزشکی تهران نوینه اما مثلا بابل فکر نکنم باشه. یعنی علوم پایه ت به جا 5 ترم بیشتر میشه احتمالا هر چی دیرتر انتقالی بگیری که به نظر من می ارزه! هم خودت باید پیگیر باشی از اول هم سعی کنی هر جا درس میخونی معدلت رو بالا نگه داری هم اگه یه اشنا داشته باشی ممکنه اصن از همون اول بعد چند هفته انتقالیت جور بشه!

من مشهد قبول ميشم خانواده ميگن فقط تهران :|

به نقل از مـَهیـا :
کسی از تجربی هست که به من بگه پزشکی اصفهان با اینکه شیوه نوین نیست، به پزشکی کرمان که شیوه نوین‌ـه ارجعیت داره یا نه؟
کلن این شیوه نوین برای علوم پایه خیلی تاثیرگذاره یا نه؟ یکی میگه هست، یکی میگه کلا مهم نیست نوین باشه یا نه. :د
+شیوه نوین کرمان خیلی فرق میکنه با بهشتی تاجایی من اطلاع دارم.
کلا علوم پایه نقش خیلی پررنگی تو پزشکی نداره. شیوه نوین هم یه سری مزایا داره یه سری معایب. من خودم علوم پایه رو با شیوه نوین خوندم به نظرم بهتر درسا یادم موند. اما دیگه اینقدر مهم نیست که دانشگاه اصفهان رو به خاطر نوین نبودنش بذاری کنار!

• لایک
امتیازات: MAHia

به نقل از نيلوفر ب. :
من مشهد قبول ميشم خانواده ميگن فقط تهران :|
چرا؟!!! چه رشته‌ای می‌خوای؟

به نقل از مهســـــــــــــا :
چرا؟!!! چه رشته‌ای می‌خوای؟

نميدونم تازه رتبم به تهران نمي خورده ،روان شناسي باليني ميخوام

ميخوام بمؤنم سال بعد

:>
به نقل از نيلوفر ب. :
نميدونم تازه رتبم به تهران نمي خورده ،روان شناسي باليني ميخوام

ميخوام بمؤنم سال بعد
مشهد روانشناسی قبول می‌شی؟؟؟

:>مشهد روانشناسی قبول می‌شی؟؟؟

اره 8-^

به نقل از نيلوفر ب. :
مگه آدم عمرشو از سر راه آورده آخه؟!! واسه چی وقتی مشهد که شهر خیلی خوب و بزرگی هم هست، دانشگاه فردوسی که باز یه دانشگاه خیلی خوبه، رشته‌ای که دوست داری قبول می‌شی بمونی ۱ سال پشت کنکور!!؟!؟!

مگه آدم عمرشو از سر راه آورده آخه؟!! واسه چی وقتی مشهد که شهر خیلی خوب و بزرگی هم هست، دانشگاه فردوسی که باز یه دانشگاه خیلی خوبه، رشته‌ای که دوست داری قبول می‌شی بمونی ۱ سال پشت کنکور!!؟!؟!

ممنون اصن خودم مشهديم بابام ميگه بچه ي من بايد تهران قبول شه

من امسال شرايط نداشتم نتونستم بخونم ،خيلي انرژي دارم واسه خوندن[ >:D<

Back
بالا