sibsorkh2008
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان
- شهر
- تهران
پاسخ : انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93
راستی به نظر من الان جو کامپیوتر توی جامعه خوابیده!نمیدونم چرا بچه های اینجا خیلی علاقه مندند ولی میدونم که اطراف خودم هرکی رو دیدم گفت حیفه بری کامپیوتر (و حتی گاهی به بعضی حرفا اشاره کردم)و میدونم اگه این رشته برم باید با علاقه زیادی باشه.
مسلما کار در رشته های دیگه بعضا بیشتر از این رشته هست و مهم تر از هرچیز سخت کوشی فرده و دانشگاه و رشته آدم رو موفق نمیکنه.
دوستان به این موارد خیلی خیلی خوب اشاره کردند
کامپیوتر برخلاف اسمش اصلا رشته آسونی نیست و مانند سایر رشته ها پشتکار زیادی می طلبه.
راهنمایی میکنید؟به نقل از sibsorkh2008 :از کسی که کارشناسی سخت خواجه خونده بود پرسیدم هم گفت نمی ارزه نرم الزهرا رو بالاتر از سخت بهشتی بزنم.
کس دیگه ای هم این پیشنهاد رو داد:سخت بهشتی نرم الزهرا سخت خواجه نصیر
نطرتون در این باره چیه؟سخت خواجه پایین تر از نرم الزهراست؟
راستی به نظر من الان جو کامپیوتر توی جامعه خوابیده!نمیدونم چرا بچه های اینجا خیلی علاقه مندند ولی میدونم که اطراف خودم هرکی رو دیدم گفت حیفه بری کامپیوتر (و حتی گاهی به بعضی حرفا اشاره کردم)و میدونم اگه این رشته برم باید با علاقه زیادی باشه.
مسلما کار در رشته های دیگه بعضا بیشتر از این رشته هست و مهم تر از هرچیز سخت کوشی فرده و دانشگاه و رشته آدم رو موفق نمیکنه.
دوستان به این موارد خیلی خیلی خوب اشاره کردند
کامپیوتر برخلاف اسمش اصلا رشته آسونی نیست و مانند سایر رشته ها پشتکار زیادی می طلبه.