برق و کامپیوتر رشتههای انتزاعی هستند. مکانیک و م.شیمی و هوافضا و ... رشتههای عینی هستند.به نقل از amirsaeid254 :مگه این 2 تا رشته تضادی با هم دارن؟؟
یه جورایی مکمل هم هستن
کاملا هم می دنم چی هستن
اولویت من هم برق هست و بیشتر از همه اون رو دوست دارم
خیلی فرق داره. فرقشم توضیح دادمبه نقل از پـــوریـــــا . ک :چرا مثلا کسی نمیتونه هم دین زندگی دوست داشته باشه ، هم ریاضی ؟ هوم ؟
خب ببین برق قبول نشی نرمافزار که دیگه قبول میشی که! بعد انگار تغییر رشته از نرمافزار به برق سخت نیست زیاد. به خصوص برای رتبه های زیر ۱۵۰ کشوری(فکر میکنم!)به نقل از dissib :1برق شریف
2نرم افزار شریف
3مکانیک شریف(جهت تغییر رشته به برق یا نرم افزار شریف:" زدم ، خب راحت تر از تغییر دانشگاهه!)
4برق تهران
5نرم افزار تهران
و.....
73تا:"
من فقط به برق و نرم افزار علاقه دارم
بهم میگن!حالا به هرحال اومدیم و یک صدم درصد مکانیک شریف شد میخوای چه کار کنی!تغییر رشته هم نشد داد مثلا!
ینی میگن :
1برق شریف
2نرم افزار شریف
3برق تهران
4نرم افزار تهران
5مکانیک شریف
1 یا 2 ؟:"
خب الان تو حالت 2 مکانیک چیکار میکنه باز؟به نقل از dissib :1برق شریف
2نرم افزار شریف
3مکانیک شریف(جهت تغییر رشته به برق یا نرم افزار شریف:" زدم ، خب راحت تر از تغییر دانشگاهه!)
4برق تهران
5نرم افزار تهران
و.....
بهم میگن!حالا به هرحال اومدیم و یک صدم درصد مکانیک شریف شد میخوای چه کار کنی!تغییر رشته هم نشد داد مثلا!
ینی میگن :
1برق شریف
2نرم افزار شریف
3برق تهران
4نرم افزار تهران
5مکانیک شریف
من اینو میدونم بقیه نمیدوننبه نقل از مهســـــــــــــا :خب ببین برق قبول نشی نرمافزار که دیگه قبول میشی که! بعد انگار تغییر رشته از نرمافزار به برق سخت نیست زیاد. به خصوص برای رتبه های زیر ۱۵۰ کشوری(فکر میکنم!)
در نتیجه نیازی به اون مکانیک نیست به نظرم!
حالت دوم خیلی منطقیتر و درستترهبه نقل از dissib :من اینو میدونم بقیه نمیدونن
یه پشتیبانی هست اصا همش مخالفت میکنه بام هی میگه یک صدم درصد فک کن یک صدم درصد...
پس مقاومت نمیکنم!و همون انتخابی که کرد برامو ینی دومیو میزنم دیگه :"
تو حالت 2 دیگه 4 تای اولم مهمن،مکانیکم 5 نیست،به نقل از بهزاد 93 :خب الان تو حالت 2 مکانیک چیکار میکنه باز؟
اینکه با هدف تعییر رشته,یه رشته دیگه رو بزنید که علاقه ندارید یعنی باعث بشید یه نفر دیگه که برعکس شما عاشق اون رشته هست به هدفش نرسه,اصلا کار درستی نیستبه نقل از dissib :1برق شریف
2نرم افزار شریف
4برق تهران
5نرم افزار تهران
و.....
ینی میگن :
1برق شریف
2نرم افزار شریف
3برق تهران
4نرم افزار تهران
5مکانیک شریف
من جوری انتخاب رشته کرده بودم که مثلا انتخاب دهمم رو سال قبل دقیقا به ۲۰۰۰ رتبه بدتر قبول شده بودند. با این حال تا انتخاب ۲۰م رو خیلی خوب و منطقی زدم. از ۲۰ تا ۱۰۰ رو چرت و پرت زدم. تمام دانشگاههای غیرانتفاعی اصفهان رو هم حتی زدم!به نقل از Aimoi :من دارم بعد از انتخاب چهلمم (که پارسال اولین قبولیش بنابه یادگار ماندگار دو هزارتا بدتر از من بوده) چرت و پرت مینویسم؛ اتفاق بدی نیوفته برام؟ "-: در این حد چرت و پرت مینویسم که بدون اینکه خبر داشته باشته باشم از درساش میزنم اقتصاد و مدیریت و عمران اینا ها؟! هدفمم صرفن همون داستان کارنامه سبز و اینکه اگـــــــه در آینده نظرم عوض شد بتونم تغییر رشته بدم، هست. درسته این کار یا نکنم اینطوری؟
به نقل از مهســـــــــــــا :من جوری انتخاب رشته کرده بودم که مثلا انتخاب دهمم رو سال قبل دقیقا به ۲۰۰۰ رتبه بدتر قبول شده بودند. با این حال تا انتخاب ۲۰م رو خیلی خوب و منطقی زدم. از ۲۰ تا ۱۰۰ رو چرت و پرت زدم. تمام دانشگاههای غیرانتفاعی اصفهان رو هم حتی زدم!
شمام مثلا تا ۴۵ اینارو منطقی بزنین بعدش دیگه هرچی خواستین الکی بزنین
نه بابا کار خوبی کردید! من جهت تفریح و فان بودن همه چیزو زدمبه نقل از Fitz William . Darcy :به منم گفتن بیا شهرای دگ مثل شاهرود یا دانشگاه های غیر دولتی و .. رو هم بزن و آزاد هم انتخاب کن! اما من زیر بار نـرفتم!!
یعنی چرت و پرت نـزدم و همه رو جوری زدم ک اگ قبلی هاش نـشد، واقعا حاضر باشم برم => این ایرادی داره آیا بنظرتون ؟!
همینطوری ش هم تا الان از مهندسی های شریف زدم تا اون آخرا ک میرسه به علوم پایه و مدیریت - اقتصاد اصفهان مثلا ! گفتم اگ اونارم قبول نـشم دست بر قضا، همون بیخیال شم بهتره !!
.
۱- دلیل من کارنامه ی سبز بود که بماند برای چی میخواستم (برای کار مامان و بابام لازم بود)به نقل از Mysterious Quéèn :فایدهیِ چرت و پرت زدن چیه؟!
حالا آدم دوتا انتخابِ آخرش رو مثلن شبانه میزنه که اگه نخواست اون رشته، رو بمونه واسه سالِ بعد..من واقعن نمیفهمم، واسه همین هم شاید 18تا انتخاب داشته باشم، با دوتا شبانهیِ آخرش.
قضیه انتقالی چیه با وجودِ انتخاب و اینا؟به نقل از مهســـــــــــــا :۳- همهی شهرها رو زدم به خاطر اینکه اگر بعدا مسئلهای پیش آمد که مجبور شدم انتقالی بگیرم مشکلی نداشته باشم.