• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

بچه ها کامپیوتر 90درصدش برنامه نویسیه. بزنید سی اس و تو دوران تحصیل برنامه نویسیتون رو قوی کنید. برابر با مهندسین کامپیوتر میرید سرکار.

اقتصاد و مدیریت های دانشگاه های تهران هیچی کم ندارن از رشته های مهندسی. حتی مزایا و برتریهای خاصی هم دارن. استاد روستا تو دانشگاه بهشتی مدیریت بازرگانیه. نیم ساعت مشاوره اقتصادیش یک میلیون تومنه.

به نقل از WHITEMAN :
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟این انتخاب رشته کاملا ازمایشیه دیگه؟؟خودشم گزینه متناسب با رتبه معرفی میکنه؟؟ :-??
اره. فکر کنم با توجه به قبولی های سال پیش میاد برات 150 تا رشته به ترتیب میگه که شانس قبولیت تو این رشته ها با رتبه ت بیشتره. یه جوری کمکت میکنه واسه انتخاب رشته اصلی. اما خب مشکلش اینه نمیگه تو هر رشته چند درصد احتمال قبولی دارین.

به نقل از ツا ❤ :
انتخاب رشته ی تربیت معلم چه جوریاس ؟ حداکثر رتبه ؟

تو پژشکی وقتی میخوای واسه تخصص امتحان بدی اگه قبول نشی چی میشه ؟ نمیتونه ادامه بده ؟ :-s
تا تراز 6000 هزار میتونه قبول بشه. اگه مطمئنین میخواین برین تربیت معلم اونو جز انتخابای اولتون قرار بدین. چون تو قبولیتون تاثیر داره و بهش توجه میکنن.

میشی پزشک عمومی. اصن امتحان تخصص چیز جبری و واجبی نیست. خیلیا نمیدن.

به نقل از Niloof@r :
تا تراز 6000 هزار میتونه قبول بشه. اگه مطمئنین میخواین برین تربیت معلم اونو جز انتخابای اولتون قرار بدین. چون تو قبولیتون تاثیر داره و بهش توجه میکنن.

میشی پزشک عمومی. اصن امتحان تخصص چیز جبری و واجبی نیست. خیلیا نمیدن.

میشه دوباره تخصص امتحان داد ؟

به نقل از مهسا م :
این بین الملل کسی میدونه رتبه چند میخواد واسه پزشکی اینا؟
گویا انقدر تقاضا زیاد بوده که اینطور که من شنیدم امسال شده تا 3000

سوال در مورد برق دارین پ. خ. بدید، کمکی از دستم بر بیاد می کنم :)

به نقل از Leonhard Euler :
تقدم در انتخاب رشته در قبولی تاثر داره ؟
آره 15 تای اول بیشترین اهمیتو دارن

تراز همون ماکزيمم نمره کل زير گروه ها هستش ؟؟:: :|

به نقل از Leonhard Euler :
تقدم در انتخاب رشته در قبولی تاثر داره ؟
نه تاثیر نداره. اون فرهنگیان هم که گفتم بالا بزنین چون مصاحبه داره. و اینکه هرچقدر اون فرهنگیان رو بالاتر بزنین اونا به نشونه علاقه شما میگیرنش و شانستون بیشتر میشه.
اما برای بقیه رشته ترتیب فرق نداره. سنجش میاد 100 تا انتخاب نفر 1 رو بررسی میکنه بعد میره 100 تا انتخاب نفر دو الی آخر.
البته یه سری رشته ها رو تو دفترچه توضیح داده که حتما مثلا جز انتخاب 1 تا 10 یا 1تا 20 باشه( اونایی که مصاحبه دارن و ...)

به نقل از نسریــــن :
آره 15 تای اول بیشترین اهمیتو دارن
ینی چی ؟ این 15 تا بر چه اساسیه ؟

Back
بالا