پاسخ : انتخاب رشته
البته نساجی امیرکبیر یه چیز جداییه کلن
البته نساجی امیرکبیر یه چیز جداییه کلن
نمی خوام منفی راجبش بحرفمبه نقل از سمپادك :سلام
من به شدت نیاز دارم یکی در مورد ژنتیک برام توضیح بده....ایندش چه جوریه باهاش چه کارا و تحقیقاتی یشه انجام داد در چه زمینه ای چه واحدهایی باید گذروند و هرچی باید دونست درموردش
نمی خوام منفی راجبش بحرفم
دخترخاله من الان فوق لیسانس ژنتیک داره میخونه میگه پشیمونه
میگه اگه برمیگشت عقب یا میرفت یه رشته دیگه یا بین الملل
از اول ژنتیک دوست داشت ولی حالا به شدت پشیمونه
کارش که میری تو یه ازمایشگاه کار میکنی اصولا
تو ایران متاسفانه اسم مهندسی خیلی مهمه برای آدمها. به همین علت هم هست که علوم کامپیوتر رتبهی خوبی نیاز نداره برای قبولی.به نقل از The Last Horseman :آقا علوم کامپیوتر رشته ی پایینیه یا چون کاربردش رو خیلی تو ایران نمیدونن با رتبه های متوسط به پایین هم میشه قبول شد تو یکی از کلانشهر ها؟ چون یه مدته که دارم تحقیق میکنم٬ میگن واسه ی اپلای کلاً رشته های مربوط به کامپیوتر رو بچسبین٬ حتی علوم کامپیوتر.
به نقل از مهســـــــــــــا :صنایع تهران دانشکده نیست. گروه آموزشیه. واسه همین امیرکبیر بهتره.
تهران رتبهی خیلی بهتری میخواد.به نقل از !..Per$iaNboY..! :صنایع یک سال و خورده ایه فک کنم دانشکده شده! فک نمیکنم صنایع امیرکبیر بهتر باشه مهسا!
به نقل از مهســـــــــــــا :تهران رتبهی خیلی بهتری میخواد.
جدی؟! دانشکده شد؟! کی؟!
ببخشید! اطلاعات غلط دادم!
ولی شنیدم استادهای امیرکبیر بهترن. نیستن؟!
اساتید تهران توی مباحث مالی و اقتصادی خیلی خیلی قوی ترن و امیرکبیر هیچ حرفی نداره. در نتیجه اگه کسی میخواد صنایع رو برای فیلد های اقتصادی، مالی و مدیریتی بخونه بلاشک تهران رو باید اولویت بدهبه نقل از مهســـــــــــــا :تهران رتبهی خیلی بهتری میخواد.
جدی؟! دانشکده شد؟! کی؟!
ببخشید! اطلاعات غلط دادم!
ولی شنیدم استادهای امیرکبیر بهترن. نیستن؟!
البته من رو دانشگاه تهران خیلی تعصب دارم بیشتر دوستش دارم خیلی! به لحاظ جوش دقیقا! کلا دانکشدهی برق و کامپیوترش رو به خصوص خیلی قبول دارم... البته شاید تعصب الکی باشهبه نقل از !..Per$iaNboY..! :من کلا امیرکبیر رو قبول دارم... چون دانشگاه نرمالیه... شاید عالی نباشه، ولی فک میکنم معتدله توو همه ی زمینه ها... اساتید، سطح دانشجو ها، اپلای، جو دوستانه، جو درسی، استاندارد خوابگاها...
یعنی 3 تا دانشگاه اول امیرکبیر تهران شریف
ببخشید من حرفمو پس میگیرم.به نقل از Hespride :اساتید تهران توی مباحث مالی و اقتصادی خیلی خیلی قوی ترن و امیرکبیر هیچ حرفی نداره. در نتیجه اگه کسی میخواد صنایع رو برای فیلد های اقتصادی، مالی و مدیریتی بخونه بلاشک تهران رو باید اولویت بده
به نقل از مهســـــــــــــا :البته من رو دانشگاه تهران خیلی تعصب دارم بیشتر دوستش دارم خیلی! به لحاظ جوش دقیقا! کلا دانکشدهی برق و کامپیوترش رو به خصوص خیلی قبول دارم... البته شاید تعصب الکی باشه
به نظر من اینه:تهران شریف امیرکبیر ))
تو این لیستی که من دارم میبینم صنایع تهران از رتبهی ۷۴۹ منطقه۱ هست تا۹۳۵ منطقه۱. صنایع امیرکبیر از ۹۵۶ منطقه۱ هست تا ۱۳۰۰ منطقه۱.
ببخشید من حرفمو پس میگیرم.
به نقل از Ptrick Dewitt :راجع به هوافضاى شريف اطلاعى دارين؟ جوّ دانشكده و اين ها؟ لدفن اطلاع داشته باشين!!
مى شه اگه مى دونين، تفاوت هاى صنايع تهران و صنايع پلى تكنيك رو بگين؟ كدوم بهتره؟