• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته - راهنمایی و مشاوره برای کنکور 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

سلام دوستان

کسی هست بتونه واسه طراحی صنعتی کمک کنه؟

اینجا همه یا پزشکن یا مهندس

به نقل از niloooofar :
من اصلا قصده اهانت نداشتم که بگم کسی خنگه یا نه!!!
من خودمم رتبه خوبی نداشتم!!!
ولی خب من اصن شهره خودمو میگم ببین من میخوام درس بخونم که پیشرفت کنم
ولی میری پیشه دانشجوهای اینجا یارو میگه بزار بری دانشگاه یه چی برات مهم نیس درس!!!!
از اون ور استادا الکی نمره میدن اصن فاجعه!!!
خب الان شما میگی من برم همچین جایی؟؟؟

یکی از آشناهامون کارشناسی دانشگاه صنعتی اورمیه خونده...کارشناسی ارشد الان تبریزه...رتبه کنکور ارشدش 200 بود که میگفت هوافضای امیرکبیر قبول میشده

اصلا خبری از نمره دادن نیست...مثلا دوستایی دارم ک اورمیه میخونن و میگن ک اساتید خیلی سختگیرن

به نقل از علیرضا! :
یکی از آشناهامون کارشناسی دانشگاه صنعتی اورمیه خونده...کارشناسی ارشد الان تبریزه...رتبه کنکور ارشدش 200 بود که میگفت هوافضای امیرکبیر قبول میشده

اصلا خبری از نمره دادن نیست...مثلا دوستایی دارم ک اورمیه میخونن و میگن ک اساتید خیلی سختگیرن
یه چیزی. ایشون تبریز و ارومیه رو نمی‌گن که... دارن درمورد خرم‌آباد حرف می‌زنن! مگه اینطوری نیست؟ شما چرا پس از تبریز فاکت می‌آرین؟
اگه نه تبریز که خیلی دانشگاه خوبیه...داداشم ارشد مکاترونیک اونجا بود...خیلی خوب بود.

به نقل از مهســـــــــــــا :
یه چیزی. ایشون تبریز و ارومیه رو نمی‌گن که... دارن درمورد خرم‌آباد حرف می‌زنن! مگه اینطوری نیست؟ شما چرا پس از تبریز فاکت می‌آرین؟
اگه نه تبریز که خیلی دانشگاه خوبیه...داداشم ارشد مکاترونیک اونجا بود...خیلی خوب بود.
خدا خیرت بده!!!

آخه من که با تبریز مشکلی ندارم!

به نظرم هیچ کدوم از دانشگاه های سراسری کشور اساتید نمره نمیدن...اورمیه که نمیدن!

ایشون بعضی از رشته های تبریز و اصفهان و شیراز قبول میشن...نمیدونم دیگ مشکلشون چیه!با رتبه سه هزار خرم آباد نزن اصلا!

به نقل از SalehM :
الان من این پست بالا رو دیدم یه چیزی یادم افتاد. من به این دوستمون نیلوفر اینم بگم. البته من بگم، از این بابت که رقیب هم هستیم ممکنه اینطور برداشت شه که من میخوام مثلا زیرآبی برما. ولی خب رفاقتی بگم. من خودم بین تبریز و صنعتی اصفهان تردید دارم. منتها از این بابت که خب، تبریز هم هم زبون با ما هستن هم نزدیک تره، بیشتر به تبریز متمایلم.
اینم هست.
دانشگاه تبریز دانشگاه بسیار شاخیه. شما لیست اساتید دانشکده مهندسی برقش رو ببینی کاملاً میاد دستت قضیه چیه.

شما رتبتون چن شده؟؟؟

به نقل از مهســـــــــــــا :
ببین یه چیزی...من تجربی نیستم. ولی می‌دونم که پزشکی یزد و کاشان بهتر از شهرکردن ها...بچه‌ها تا جایی که من می‌دونم بعد از اصفهان یزد رو می‌زدن بعد کاشان و بعد شهرکرد. چرا شهرکرد بزنی آخه؟!‌ یزد و کاشانم زیاد دور نیستن که. یزد فکر کنم ۴ساعته و کاشان هم که ۲.۵ الی ۳ساعت.
اخه میگن اونا انتقالی نمیدن به اصفهان!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( اخه یعنی چی پارسال با 755 اصفهان میاورد :(( :(( :(( :(( :(( نظرتون درباره ساری چیه؟ ارزشش داره؟؟؟ من زنجان هیچ کس ندارم غریبم!!! :(( :(( :((

به نقل از علیرضا! :
خب همون دوستمون که مکانیک دانشگاه صنعتی اورمیه خونده بود میگفت که بعضی مطالبی ه ما توو دانشگاه گفته بودن که الان توو دوره ارشد دوباره بهمون میگن که دانشجوهایی که دانشگاه تبریز خونده بودند اون مطالبو برا اولین بار میشنیدن...دانشگاه صنعتی اورمیه که دیگ چیزی نیس...

به نظرم هیچ کدوم از دانشگاه های سراسری کشور اساتید نمره نمیدن...اورمیه که نمیدن!

ایشون بعضی از رشته های تبریز و اصفهان و شیراز قبول میشن...نمیدونم دیگ مشکلشون چیه!با رتبه سه هزار خرم آباد نزن اصلا!
خب خودشم حرفش همین بود بنده خدا که :دی
می‌گفت اصفهان و اهواز مثلا.
تبریز خب شاید به خاطر زبان مشکل داشته باشن. داداش من که خیلی مشکل داشت :دی

11000 منطقه 1 هوا و فضا سراسری تو تهران یا شهرستان قبول میشه ؟
یا رشته ای که بشه در ادامه بره تو هوا و فضا ( برا فوق ) ؟

Back
بالا