بیرجند تو روزانه عمران قبول نمیشی و مکانیک هم 50 50 هست فک کنم ولی بقیه رشته ها رو قبول میشیبه نقل از nikoo.n :خراسان رضوی وجنوبی وشمالی...
امار تهرانو میتونم بیارم؟
شیراز هم نداره نیابه نقل از CrazyBõY :میگن امیرکبیر تنظیم نداره ؟!
تهران که داره !؟ اگه نداره همون شیراز بهتره که !
ریاضی خواجه نصیر میآرید فکر کنم...آمار هم دانشگاه تهران شاید قبول شید. نمیدونم. اگر بومی بودید قبول میشدید. غیربومی رو نمیدونم راستش...به نقل از nikoo.n :خراسان رضوی وجنوبی وشمالی...
امار تهرانو میتونم بیارم؟
اینو یادم رفت بپرسم اگه مصاحبه رو قبول نشیم چی میشه؟ یه رشتهی دیگه قبول میشیم یا باید یه سال بمونیم؟به نقل از مهســـــــــــــا :دانشگاه شاهد مصاحبه داره...مصاحبه ش سیاسی و مذهبیه.
نه یه رشتهی دیگه قبول میشید.به نقل از باریـُم :اینو یادم رفت بپرسم اگه مصاحبه رو قبول نشیم چی میشه؟ یه رشتهی دیگه قبول میشیم یا باید یه سال بمونیم؟
سلام.به نقل از shahriar5830 :سلام به بچه های گل سمپاد !
راستش من سمپادی نیستم ولی سمپادی ها رو دوست دارم !!
واسه انتخاب رشته به مشکل بر خوردم و فروم شما رو دیدم ، ممنون میشم شما ها کمکم کنید . خلاصه مهمون حبیب خداست و از این حرفا دیگه !!!
من رتبم 340 زیرگروه 1 منطقه 1 رشته ریاضیه
به عبارتی رتبه کل درسهمیه و کشوریم 354 و 601 هست.
بین دو رشته موندم بدجور . واقعا تو این چند روز به هیچ نتیجه ای نمیرسم . همایش شریف هم رفتم هیچ فایده ای برام نداشت .
یکی عمران دانشگاه تهران و یکی هم صنایع شریف !
اول اینکه عمران شریف که بعید میدونم قبول شم. ممکنه قبول شم؟! حالا اینو که احتمالش کمه فعلا کنار میذاریم .
راستش از لحاظ علاقه به جفتشون علاقه دارم .تو صنایع به واحد های مالی و اقتصادیش بیشتر علاقه دارم و عمران هم از کاری که قراره اینده انجام بدم ، بدم نمیاد !برای جفت رشته هم سرمایه کافی دارم و اصلا به فکر استخدام و اینا نیستم. میخوام خودم کارم رو راه بندازم.
چیزی که در مورد صنایع فهمیدم نمیدونم چقدر درسته. یعنی اصلا نمیفهمم کسی که این رشته رو میخونه چه مهارتی کسب میکنه.بیشتر مهارت بیزینسی میده یا مهارت فنی؟ از دوستان اینجا کسی اطلاعات کاملی داره درباره این رشته حتما بگه واقعا نیاز دارم
یعنی چجوری بگم ، یجورایی رشته گنگیه ! یعنی به نظرم ادم اخرش که درساشو میخونه با خودش میگه خب که چی !!!! اگه ادم تخصص مهندسی میخواد میره رشته های دیگه مهندسی و اگه رشته های مدیریت میخواد خب میره رشته های مدیریت ! یعنی این وسط مهندسی صنایع چیکارس دقیقا؟
راستش خیلی به پز رشته فک نمیکنم ولی همون قد صنایع کلاسش پایینه شریف کلاسش بالاتره !
البته این قضیه خیلی برام مهم نیس.
حالا با این شرایط انتخاب صنایع شریف برای من عاقلانس!؟
پیشاپیش بخاطر جوابای خوبتون ممنون !
اصفهان خوبه...بد نیست یعنی...بستگی به رشته هم داره البته. ولی کلا بد نیست.به نقل از nikoo.n ::)اگه اصفهان بیارم هررشته ای ....سطح دانشگاهش چه جوریه؟؟؟
پ ن پ:دبه نقل از بهـراد :عاغا. یکی بزنه بعد مثلاً اولویت شماره شصت و هفتم قبول بشه. بعد خب مثلاً این شصت و هفت ـه رو زده که اون صدوپنجاه تا پُر بشه صرفاً "-: مثلاً زده سوپر مارکت داری "-:
بعد نخواد اینو بره، چی میشه؟ دانشجوی انصرافی محسوب میشه؟ بعد خیلی بد میشه؟ 2سال محروم میشه؟ "-:
هر چی بخای تو اصفهان بیاری خب مشهدم میاری . این طوری نیس که خیلی فرق کنن ها.تازه صنعتی اصفهان شاید سخت تر هم باشهبه نقل از nikoo.n ::)اگه اصفهان بیارم هررشته ای ....سطح دانشگاهش چه جوریه؟؟؟
آخه میگن پُر کنید من هی میگم دهه. نمیخواد به قرعان "-: الآن مطمئنتر مقاومت میکنم در برابر فشارها "-:به نقل از sahere :پ ن پ:د
خب صد و پنجاه تارو گذاشتن که رشته مورد علاقه رو بنویسی.مورد علاقه نداری خالی بذار.مجبوری؟:د
فقط واسه روزانه س این دو سال محرومی
اگه خواستید الکی بزنید، شبانه بزنیدبه نقل از بهـراد :آخه میگن پُر کنید من هی میگم دهه. نمیخواد به قرعان "-: الآن مطمئنتر مقاومت میکنم در برابر فشارها "-:
مرسی :د
مهندسیهای شهرهای دیگه...به نقل از nikoo.n :بین این دوتا
امار ------->تهران
ومهندسی های--------> مشهد یا بابل
کدوم عاقلانه تره؟
ولشون کن.خر نشیا.من همش 24تا زدم.ولی آخریو غیر انتفاعی زدم که اگه دستگاه کور بود ندید نمونم واسه سال بعدبه نقل از بهـراد :آخه میگن پُر کنید من هی میگم دهه. نمیخواد به قرعان "-: الآن مطمئنتر مقاومت میکنم در برابر فشارها "-:
مرسی :د
به نقل از مهســـــــــــــا :نه یه رشتهی دیگه قبول میشید.
سلام.
یه سوال:اگر عمران شریف قبول میشدید عمران رو ترجیح میدادید یا صنایع رو؟اصفهان خوبه...بد نیست یعنی...بستگی به رشته هم داره البته. ولی کلا بد نیست.
آهان حالا این شد یه چیزی!به نقل از shahriar5830 :اینجوری بگم شاید بهتر باشه
اگه قرار بود عمران شریف یا عمران تهران بینشون انتخاب کنم ، عمران تهران رو قلبا انتخاب میکردم . دلیلشم به خاطر جو بهتر دانشگاه تهران و عدم رغبت برای اپلای تو این رشته و خیلی چیزای دیگه .
البته شاید در همچین وضعیتی به خاطر فشار اطرافیان داستان فرق میکرد .
دلیل اینکه صنایع شریف جز گزینه های روی میزه به خاطر بخش مالی و اقتصادی دروس صنایع هست که بخش از علایق منه نه به خاطر اسم شریف ! مشکل من اینه که نمیدونم این رشته منو راضی میکنه یا نه !
نه، من از اول هم که اومدم رشته ریاضی برای کامپیوتر و برنامه نویسی بود و همیشه این رشته رو دوست داشتم ولی خوب آی تی رو هم دوست داشتم.ولی سخت افزار رو اصلا روش فکر نمی کردم و نمیخواستم بزنم.به نقل از Ali pasha 4/20 :من پستای شما رو میخوندم یک موضوعی که توش واضح بود این بود که اولا اینکه شما خیلی خیلی سخت میگیرید تو انتخابتون حالا درسته که انتخاب مهمیه ولی جالبه بدونید خیلی ها تو همین تاپیک که دانشجو هستن به اون چیزی که خودشون اون اولش میخواستن نرسیدن ولی الآن خیلی هم راضی هستن از شرایطشون!
پس همش انتخاب رشته نیست که شما اینقدر روش دارید تمرکز میکنید! این رتبه بندی دانشگاه هم درسته مهمه ولی خب یه سری خوبی هایی هم هر دانشگاه نسبت به یک دانشگاه دیگه داره!
بعد اینکه راستش احساس میکنم شما خیلی نمیدونید قطعی چی می خواید یکم سردرگم هستید!
و در نهایت اینکه اینایی که مشاوره میدن و کلی هم پول میگیرن و اینا واقعا چه چیز خاص تری از حرفایی که ما تو همین تاپیک میزنیم میگن؟!
ما توی این تاپیک دانشجو های همون رشته رو داریم که صحبت میکنن اون مشاورا فکر نکنم دانشجو همه ی رشته ها باشن!!
سیستم دانشگاه آزاد اینطوریه. سیستمه سراسری این نیست.به نقل از بهـراد :خب. منم کمک کنم "-:
طبق شنیده ها "-: یه دستگاهی اونجا وجود داره، که اوّل میاد اولویتهای اوّل ملّت رو میبینه چیه. بعد اگه شرایط رو داشته باشه؛ انتخاب میکنه و میذاره کنار. بعد میره اولویتهای بعد.
مثلاً 1000نفر کلاً شرکت کننده داشتیم. «مهندسی خوبو» "-: توی شهر فلان، 10تا میگیره، همه هم آرزو دارن برن اونجا. ولی یکی میبینه شده 47مثلاً. اگه بیاد مثل احمقها "-: بزنه اون مهندسی خوبو هه رو، چون که شنیده اوّل آرزو هاتونُ بزنید حتّی اگه دستنیافتنی باشه، شانسش برای قبولی توی رشتهای که به احتمال بیشتری قبول میشه، کم میشه. چون مثلاً یه رشتهی دیگهای هم هست، بهنام «مدیریت خوبو» "-: بعد اونم 10 تا میگیره. آدمای با درایت "-: میان میبینن مثلاً رنج رتبشون 45 تا 60. نمیان بزنن اون مهندسی هه رو. میان اوّلین اولویت رو میدن به این مدیریت ـه. بعد پر میشه. و اون که 47 شده بوده رتبش، دیگه نمیتونه بره، درحالیکه اون 60ایه میتونه.
یعنی الکی پلکی نزنید بیوتک "-: خب نمیشید والّا "-: اینجوری شانس زیادی رو از دست میدید.
× البته شاید همتون اینارو میدونستید ((: ما بیسوادیم به قرعان اینا برامون خیلی جذّاب ـه ((: