- شروع کننده موضوع
X R@y
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- مجتمع علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
با سلام
این تاپیک برای پرکردن اوقات فراغت و ... فارغ التحصیلان عزیز ایجاد شد.
خواهشا موارد زیر رو رعایت کنید تا به مشکلی بر نخوریم و تاپیک به قفل شدن نکشه:
*لطفا تاپیک های دیگه رو خراب نکنید و شوخی ها و پست هایی که فک میبینید به اون تاپیک لطمه میزنه رو بیارید اینجا بگید. اگه میخواید بگید که در مورد اون تاپیک حرف میزنید میتونید عنوان پستتون رو تغییر بدید تا بچه ها بفهمن و بیان رو اون حرف بحث کنن.
*موضوعاتی که جدی هستن یا سوال های بدرد بخور هستن رو بدون هرگونه اسپم در تاپیک خودش مطرح کنید، در غیر اینصورت با پ.خ به من اطلاع بدید تا من انتقال بدم.
*هر پیشنهاد دیگه ای داشتید در قسمت پیشنهادات انتقادات یا پ.خ به من اطلاع بدید تا بررسی شه. حتی ایجاد نظر سنجی و .. در همین تاپیک رو اگه خواستید بگید تا بزاریم.
***هر 20 صفحه یکبار تاپیک به طور کامل پاکسازی خواهد شد.
*چیزای دیگه هم که میدونید دیگه پستای پشت سر هم و بی محتوا و ... دیگه ندید.
این تاپیک برای پرکردن اوقات فراغت و ... فارغ التحصیلان عزیز ایجاد شد.
خواهشا موارد زیر رو رعایت کنید تا به مشکلی بر نخوریم و تاپیک به قفل شدن نکشه:
*لطفا تاپیک های دیگه رو خراب نکنید و شوخی ها و پست هایی که فک میبینید به اون تاپیک لطمه میزنه رو بیارید اینجا بگید. اگه میخواید بگید که در مورد اون تاپیک حرف میزنید میتونید عنوان پستتون رو تغییر بدید تا بچه ها بفهمن و بیان رو اون حرف بحث کنن.
*موضوعاتی که جدی هستن یا سوال های بدرد بخور هستن رو بدون هرگونه اسپم در تاپیک خودش مطرح کنید، در غیر اینصورت با پ.خ به من اطلاع بدید تا من انتقال بدم.
*هر پیشنهاد دیگه ای داشتید در قسمت پیشنهادات انتقادات یا پ.خ به من اطلاع بدید تا بررسی شه. حتی ایجاد نظر سنجی و .. در همین تاپیک رو اگه خواستید بگید تا بزاریم.
***هر 20 صفحه یکبار تاپیک به طور کامل پاکسازی خواهد شد.
*چیزای دیگه هم که میدونید دیگه پستای پشت سر هم و بی محتوا و ... دیگه ندید.