• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من که همین طوریش عقبم تازه ناراحتم هستم که ترم تابستون ارائه نشه جبرانش میفته تابستون بعد!

بچه ها من انتگرال دبیرستان رو هیچی یادم نمیاد،تو ریاضی 1 استادمون درس نداد،تو ریاضی2 هم استادمون دایورت کرد گفت خودتون بخونید و فقط تمرین داد.
جلد1 توماس ـم خوابگاه جامونده. نظری دارین چه طوری انتگرال رو خوب یاد بگیرم؟
فرادرس رو نگاه کردم میترسم الکی درس داده باشه استادش رو نمیشناسم.

بچه ها من انتگرال دبیرستان رو هیچی یادم نمیاد،تو ریاضی 1 استادمون درس نداد،تو ریاضی2 هم استادمون دایورت کرد گفت خودتون بخونید و فقط تمرین داد.
جلد1 توماس ـم خوابگاه جامونده. نظری دارین چه طوری انتگرال رو خوب یاد بگیرم؟
فرادرس رو نگاه کردم میترسم الکی درس داده باشه استادش رو نمیشناسم.
بنام خدا و با کسب اجازه از مهندسیا، ویدیوهای شریف :)) البته به طور اسپسیفیک من انتگرالشو ندیدم ولی قطعا داره.

ی سوال
این المپیاد دانشجویی مرحله جهانی هم داره مثل دانش آموزی؟

ی سوال
این المپیاد دانشجویی مرحله جهانی هم داره مثل دانش آموزی؟
توی حیطه های پزشکی فعلاً نداره ولی طبق صحبتای پارسال دبیر المپیادای علوم پزشکی ؛ قراره تدابیری در زمینه ی جهانی شدنش انجام بشه :-" رشته های دیگه رو خبر ندارم.

بچه ها من یه مشکلی با درس خوندن تو دوران دانشجویی دارم :-"
یه جوری ـه که مثل دوران دبیرستان و کنکور راحت نیست از فلان انتشارات کتاب بگیری،آموزش های رایگان و غیررایگان خیلی فراوان و در دسترس باشن. یعنی اونا یه جورایی محدود بودن انگار.
من الان تو احتمال1 گیر کردم. فقط فرادرس رو میشناسم اما نیاز دارم که کتاب بخونم و نمیخوام فیلم ببینم. کتاب خوب نمی شناسم،کتابخونه هم در دسترسم نیست. از طرفی استادمون فقط پی دی اف میده و سوال جواب نمیده و من بلد نیستم برای این درس باید چیکار کنم.

Back
بالا