- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
احتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدمکلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !
احتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدمکلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !

اتفاقا خیلی مهم تره ترجمه کتاب های علمی!کلا مگه این کتاب ها خیلی فرقی میکنن؟! رمان نیست که ترجمه فرق کنه. مشتی توضیح و فرمول و اثبات و مثال و مساله !
مدت طولانی گذشته از پست شما احتمالا به جواب رسیدیداحتمالاً همون یک مشت توضیحش برای من فرق میکرده که پرسیدم

آیپد گرونترهاگه درست یادم باشه یکی از بچه های همینجا گفته بود که از اونجا که کتاب ها گرونن و خب خیلی از کتاب ها یه بار خونده میشن و دیگه نیاز نمیشه اگه آیپد داشته باشیم خیلی بهتره و از رو آیپد بخونیم و این ها، نظر شما چیه؟ ایده خوبیه؟^^

+و پولدارآیپد گرونتره
مگه این که بخوای تمام کارای درسیتو روی یه دستگاه انجام بدی و اپلباز باشی.
کسی که اینو میگه دیگه معلومه که پولداره+و پولدار

نه حقیقتش از دنیا بی خبرم و قیمت آیپد رو نمیدونستم🚶♀️ همین الانش تو خرید لپتاپ موندمکسی که اینو میگه دیگه معلومه که پولداره
و البته خدا زیادش کنه((:

ایشالا که کلی داشته باشی ولی بسته به رشتهت، چیزی که میخوای بخریو انتخاب کننه حقیقتش از دنیا بی خبرم و قیمت آیپد رو نمیدونستم🚶♀️ همین الانش تو خرید لپتاپ موندم![]()
تو که بخوای s7fe بگیری برو سراغ A چون نمایشگراشون حداقل TFT نیستن!اول تا آخر شما پول پرینت و کتابایی که میخوای بدی شاید از همون ایپد و قلمش بیشتر بشه،واسه کسی که داره عالیه واسه کسی هم که نمیتونه همچین پولی و یکجا تقبل کنه خب مدلای دیگم هست مثلاs7feسامسونگ با قلمش نهایتا بشه پونزده تومن
من خودم خواستم بخرم بهم گفتن اون مدل سامسونگ دوسال دووم داره و مثل بقیه مدلا کند میشه و اینها ولی خب اپل هرچی نباشه عمرش زیاده
هیچی دیگه هیچکدومش و نخریدم همچنان منتظرم![]()