• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

ما جزوه رو دست به دست نمیگبریم، میزارن تو انتسارات به تعداد کلاس چاپ میشه،
تو فضای پارک جلوی فنی ، معارفه ای بود جانانه :-"
نخیر عاقبت این معارفه این شد یه ماه بعد می دبدی گرد دراز کشیدن رو چمنا، 9تا پسر یه دختر، پاسور بازی میکنن.

من که از چند و چون رشته و یا دانشکده شما اطلاع ندارم اما می‌دونم جدای از جزوه گرفتن و سوال پرسیدن گذار هم رشته‌ایی به هم رشته‌ایی می‌افته حالا خبری می‌خواد برسونه ، یا هماهنگی باید بین بچه‌ها کلاس صورت بگیره و ...
نمی‌دونم معارفه‌ای که شما خوشتون نیومده با چه جزییاتی برگزار شده
به صورت کلی فکر می‌کنم که پانتومیم و یا برنامه‌های شاد دیگه همچین مخرب نیستند
و کلا هرجا اگه می‌بینید یه سری از ورودی‌ها جدید به بیراهه می‌رند می‌تونه خیلی دلیل ها داشته باشه ، من باشم به معارفه ارتباطش نمی‌دم
در صورتی حرفتون در مورد معارفه می پذیرفتم که دانشجوها از فضای آزادی که براشون پیش می‌اومد تو معارفه سو استفاده و بی احترامی می کردند
که اونم به نحوه‌ی برگزار کننده‌ها و جنبه‌ی دانشجوها برمی‌گرده
مورد بوده قبل از معارفه با هم خوش بودند :-"
دانشگاه درسته هدف اصلیش علمه اما درکنارشم آدم یاد می‌گیره روابط اجتماعی برقرار کنه یه سری از این دوستی ها هم که ایجاد می‌شه خانواده ها در اطلاع هستند و ازدواج می‌کنند ، یه سری ها هم بازیچه دست این و اون می‌شند در نهایت کلی فشار روانی و ... ، این به خود دانشجو ، طرز فکر و عقایدش برمی‌گرده که این روابط رو در چه حدی و چطوری نگه داره

به نقل از بره ناقلا :
معاونت دانشجویی مون هم خواست که ما بریم موسس باشیم و کلا شروعش کنیم تا بدیم به دست ایندگان، برای شروع باید قبلش ادم ایین نامه های داخلی مشابه رو دیده باشه.
الان مشکل اینه از کی بگیریم.

اونطور که پرسیدم و بهم پاسخ دادن آیین نامه‌ها و اطلاعات دیگه که نیاز دارید اینجا هست

http://www.ssamsrt.ir/

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
اونطور که پرسیدم و بهم پاسخ دادن آیین نامه‌ها و اطلاعات دیگه که نیاز دارید اینجا هست

http://www.ssamsrt.ir/
شما خیلی خوبی >:D<

خدا رو شکر لینک کمکتون کرده :)
آپولو هوا نکردم که :D

بچه ها!
می شه یکی فرقای بین مهندسی فیزیک و فیزیکو به من بگه؟
ممنون

به نقل از RaaZ :
بچه ها!
می شه یکی فرقای بین مهندسی فیزیک و فیزیکو به من بگه؟
ممنون
فیزیک مهندسی در ویکی پدیا
فیزیک مهندسی رشته‌ای بین‌رشته‌ایست که هدف آن توسعهٔ پایه‌های نظری برای تحلیل پدیده‌های علمی و کاربردهای مهندسی آنها، آینده‌پژوهی در فناوری، و انتقال فناوری‌های نو به صنعت است. ایده‌آل این رشته آن است که دانشجویان ویژگی‌های مثبت یک مهندس و یک دانشمند را توأمان بدست آورند.
هدف از این رشته آماده‌سازی فارغ التحصیلانی است که علاوه بردانستن فیزیک و مباحث پیشرفته آن با کاربردهای فیزیک نیز آشنا بوده و توانایی مهندسی و ارائه طرح‌های صنعتی در زمینه فیزیک جدید را داشته باشند.
این توضیحات واضح نیست؟ فیزیک مهندسی یعنی ترکیب فیزیک و رشته های مهندسی. کلا علوم بین رشته‌‌ای ٬ جذاب و کاربردی‌تر هستند.

به نقل از میم ح میم دال :
واسه کسی که به کوانتوم و جذابیتاش- به فلسفه علاقه داره خوبه؟
عمق مطالبو مثل خود فیزیکیا می خونن؟
ممنونم ازتون

طبق سرچی که کردم تفاوت نسبتا زیادی دارند و ممکنه خیلی برای کسی که تو فاز کوآنتومه جذاب نباشه.
تو این لینک سرفصل دروس هردوش هست : http://physics.kashanu.ac.ir/fa/contents/RUBRIC/%D8%B3%D8%B1.%D9%81%D8%B5%D9%84.%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3.html

دوستان کسی میدونه فرق بین دانشکده و پردیس چیه؟ :D

Back
بالا