• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گپ دانشجویی

بچه ها اگه قبل ساعت قانونی بخوایم از خوابگاه بریم بیرون هماهنگی لازمه؟ مثلا اگه شب 9 باید خوابگا باشیم ما 6 بخوایم بریم بیرون خودمون و قبل 9 برگردیم.

به نقل از قـاصـدکـــ :
بچه ها اگه قبل ساعت قانونی بخوایم از خوابگاه بریم بیرون هماهنگی لازمه؟ مثلا اگه شب 9 باید خوابگا باشیم ما 6 بخوایم بریم بیرون خودمون و قبل 9 برگردیم.
نه دیگه هماهنگی نمی خواد.

به نقل از قاف :
سوال قبلیو که جواب ندادید :-w
درمورد این مدارکی که جهاددانشگاهی میده و ارزششون یه توضیحی بدید حداقل :-L
:D
اینجور که من میدونم جهاددانشگاهی نهران قویتراز امیرکبیر و شربفه.. من خودمم دوتا دوره اونجا رفتم طبق توصیه اساتیدمون..مدارکشم معتبرتره

به نقل از ســــبا :
اینجور که من میدونم جهاددانشگاهی نهران قویتراز امیرکبیر و شربفه.. من خودمم دوتا دوره اونجا رفتم طبق توصیه اساتیدمون..مدارکشم معتبرتره
خب ینی بعدا بدرد میخوره؟
مثلا تو رزومه بنویسی مدرک ccnp از جهاددانشگاهی :D نمیخندن؟
استخدام و اینا چی؟

به نقل از قاف :
خب ینی بعدا بدرد میخوره؟
مثلا تو رزومه بنویسی مدرک ccnp از جهاددانشگاهی :D نمیخندن؟
استخدام و اینا چی؟
بدرد خوردنش از نظر کسب مهارته..وگرنه بیشتر کسایی که اونجا میان دانشگاه آزاد رباط کریمن بعد میخوان ی مدرک از دانشگاه تهران تو رزومه شون باشه وگرنه از نظر مدرکی خیلی نباید احساس شاخ بودن بت دس بده با مدرک جهاد! بدرد مهارت کسب کردن با قیمت مناسب و استادای خوب میخوره..

جهاد دانشگاهی چیه؟؟؟

سلام. فکر کنم هیچ سمپادی ای قدیمی تر از من توی این انجمن نباشه. کجا دارید یه سمپادی سی ساله؟ توی غربت یه کشور خارجی دیدم یکی ایمیل داده و تولدمو تبریک گفته. دیدم این سایته. با کلی زحمت اومدم ببینم چه خبره :)

قدیما تبلیغه چی میگفت ؟ :D

تبلیغ بانک تجارت بود که یه دختر کوچولو میگفت: بعدا میگم!

Back
بالا