• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گپ دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع X R@y
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب پس کسایی که الان ( ینی قبل از گذروندن ۱۸۰ واحد) دارن تو داروخونه کار میکنن چجوریاس ؟ :-?
به عنوان نسخه پیچ که دوره تکنسین باید بگذرونن، سه ماه هس دورش. البته به نظرم به پولش نمی ارزه اما اگه دنبال تجربه هستین میتونه گزینه خوبی باشه
و اینکه قبلا 180 واحد نبود، 140 واحد بوده

سلام ;;)
از دوستانی که تجربه ی کار توی داروخونه داشتن می خواستم بپرسم الان که من ترم چهارمو تموم کردم میتونم تابستون برم و توی یه داروخونه مشغول به کار بشم ؟ یا باید دوره کارآموزی رو گذرونده باشی ؟:-?
سلام یکی از دوستان من دوره ی کار توی داروخونه رو دیده و الان داره کار میکنه و بدم نیست

پاسخ : گپ دانشجویی

من هنوز نرفتم ولی خیلی احساس غریبی میکنم واقعا نمیخوام برم .... نمیخوام...میخوام خونه بمونم کاش همین جا قبول شده بدم و...
آيا امكانش هست منو برگردونيد بندر عباس :/ نميخوام يزد باشم نميخوام خونه باشم :/

بعد اینکه تعداد واحد تعیین شده(180 تا) رو گذروندید بهتون ی مهر موقت میدن(انجمن داروسازان ایران) که میتونین با اون برین و شیفت بگیرین به عنوان مسئول فنی یا همون دکتر داروخونه
آين امكان مختص دانشجوهاي داروسازيه؟ راهي واسه دانشجوهاي پزشكي وجود داره؟

• لایک
امتیازات: a17
البته دانشجویان پزشکی می توانند در درمانگاه ها و مراکز مربوط به تزریقات و ... آموزش ببینند و همون جا استخدام بشوند!

والا در تهران رو مطمئن نیستم ولی در اصفهان و چهار محال و بختیاری چند نفر از دوستانم مشغول به کار هستند(البته حداقل شرایط لازم است!!)
@saranaz

آخرین ویرایش:
Back
بالا