اول اينكه منظور از عوض كردن اپل اي دي يني خود اي دي يا يه اپل اي دي جديدبه نقل از climax :من اپل آیدی م رو عوض کردم و حالا وقتی میخوام اپل آیدی جدیدمو برای اپ استور و آیتونز وارد کنم نمیشه و فقط روی آی کلودم بالا میاد چیکارش کنم؟
با استفاده از آيتيونز پي سي، هات اسپات رو دوباره نصب كن...به نقل از climax :من مشکل ارور آیتونز رو رفع کردم،یعنی یه سری سرچ کردم و نتیجه ای نگرفتم بعدش دیدم که هات اسپات دارم براش کانکشن ساختم و وی پی ان م وصل شد و برای اپل آیدی م هم یه سری آدرس و شماره تلفن فیک وارد کردم همه چیز درست شد ولی امروز دستم خورد و هات اسپاتم حذف شد،چون من برای دانلود برنامه هام از اپ استور از هات اسپات استفاده میکردم الان نمیتونم خودشو از اپ استور دانلود کنم،چیکاررر کنم؟
بايد از قندشكن استفاده كني....به نقل از climax :من آیتونز پیسی رو نصب کردم ولی هربار که میرم توش با اینکه اینترنت هم وصله ولی بعد از اینکه از استور هات اسپات رو سرچ میکنم و میاد و اپل آیدی رو هم برای دانلود وارد میکنم اما میزنه iTunes could not connect to iTunes store.the network connection is timed out !!!! آخه چرا؟!
گوشی منم اینجوری میشد شاید حافظش خیلی پره !من رو آيپد آهنگ يا ويدئو پلي كنم نميخونه، يني انگار رو همون ثانيه اول قفل ميكنه و خودش جلو نميره كه باعث اين ميشه. جديدا هر روز تقريبا اين اتفاق ميفته و من هر دفعه روشن خاموش ميكنم تا درست شه. مشكلش اساسيه؟ چيكارش كنم؟
اپدیت۲۰۲۴پاسخ : سوالات
سلام، سافاري اين امكان رو نداره