این از همون ویژگی های سبکیشه که گفتم
"" ولی من خوشم میاد ازش :دی
وات هانی ؟
آقا من یادم رفت اون موقه بپرسم. خبریه ؟
""
××××
×خب من تصور میکنم فاط کلا آدم ترسوییه . نه ازون ترسو ها آ. یه ترسوی نرمال . که از دزد می ترسه . از سوسک نمیترسه. از جوجه میترسه. از کنکور میترسه . از سوار شدن به تلهکابین نمکآبرود میترسه . از رو به رو شدن با افراد مجازی در واقعیت میترسه . از اون گروهی که از بندر وارد ایران شدن و با لباس مبدل آدما رو میدزدیدن و لب و دهن ـاشونو به هم میدوختن بعد اذیتشون میکردن و کلیه هاشونو در می آوردن و اینا هم میترسه .از به هدف نرسیدن میترسه. از این که مخاطب خاصش ترکش کنه میترسه. از گرفتن اخطار از سمپادیا هم میترسه
<<
تو از دزد نمیترسی آخه تو چشمای ِمن نگا کن؟از سوسک خیلی نمیترسم ولی چندش آوره خوب،از جوجه و انواع ِجک و جونوات و حیوانات و اینا میترسم بعلـه،اونم بعله،میدونی که آخر منو میکشی تو؟
×خاک خورده هم که شده
تبریییییک:** خیلی خوشالی الان پس
هوم بسی؛؛)
×لهجه هم نداره. [ بندریا لهجه دارن؟؟]
دارن ولی من بندری نیستم
×خیلی هم نا امیده . میگه وقتی بدون عینک دنیا رو دقیق میبینه که از هستی ساقط میشه . به لیزر اعقادی نداره احتمالا
میگم بیا 18 سالگی 2 تایی یا شایدم سه تایی یا حتا 4 تایی بریم لیزر کنیم اگه زنده بودیم . میترسی؟ هوم؟ منم میترسم خب
نه خوب ببین من تا 25 سالگی چشمام به طور ِکامل خوب میشن و به لیزر ام اعتقاد دارم ولی چون از 6 سالگی با عینک دیده شدم بنابراین بدون ِعینک خیلی عنم برای همه پس عینک زدنو کنار نمیذارم پس به همون ساقط شدنم از هستی ختم میشه
×پشتکارش قوی نیس برعکس مهرانه
""
مرسی واقعا لطف داری
×بعد هیچ حسی ندارم که خوشت میاد فاطی صدات کنیم یا نه . مهم هم نیس البته
فاط،فاطی،فاطمه همشون یکین
×توی کلاس غیر از مسائل درسی درباره چیز دیگه مثلا شوخی با معلما و اینا حرفی نمیزنه
درباره ی همه چی جز درس حرف میزنم من
×نینی ها رو خیلی دوس داره. نوزاد ها رو هم دوس داره. حتا نوزاد های زشت و زرد رو هم دوس داره. سریع با بچه ها دوس میشه
×تو واقعیت از هاع استفاده نمیکنه.
بعله میمیرم براشون،ببین نی نی آ زشت نیستن خوب نگو