Forough
::باران::
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- ارومیه/ تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : اعلام نتایج کنکور
اه نتایج بیاد تموم شه این بلاتکلیفی!
اه نتایج بیاد تموم شه این بلاتکلیفی!
دقیقا حالی که من داشتم تو سفر با موب اومدم اینو دیدم دستام میلرزید تا صفحه بالا اومد!!!به نقل از علــی[میم] :بچه ها دقت دارین ، یکی که قبل باز شدن تاپیک بره مسافرت مثلن دسترسی به نت نداشته باشه ، بعد الان برگرده ، اینو ببینه با 5 صفحه ، قبل از اینکه بتونه بازش کنه ، تموم کرده ... ؟؟
آخر نفهمیدیم شما دوست داری زودتر بیاد یا دیرتر؟به نقل از :: باران :: :بچه ها الآن از اخبار شبکه تهران شنیدم 12 مرداد اعلام نتایج اولیه کنکور 93 :-ss :-s
الآن تنها دغدغه فکریتون همین موضوعه؟؟؟به نقل از Shawn :آخر نفهمیدیم شما دوست داری زودتر بیاد یا دیرتر؟
در رابطه به این تاپیک بله تقریبابه نقل از :: باران :: :الآن تنها دغدغه فکریتون همین موضوعه؟؟؟
اوناییکه خودشونو بیخیال ترین نشون میدن پر استرس ترین آدمان!به نقل از Shawn :در رابطه به این تاپیک بله تقریبا
چون شما گفتی سعی میکنم استرس داشته باشمبه نقل از :: باران :: :اوناییکه خودشونو بیخیال ترین نشون میدن پر استرس ترین آدمان!
اتفاقی نیوفتاده که حالابه نقل از علــی[میم] :خیلی سریع پست میدین نکنین این کارو
به نقل از kim 2gholo0:D :لعنت بهتون
اومدم سایت دیدم 5تا ارسال آخر مال ـه اینجاس
نکنید خب من قلبم باتری(؟) میخوره
یه چکی بکن ببین پسزی یا دختربه نقل از علــی[میم] :خیلی سریع پست میدین نکنین این کارو
به نقل از ! luminous ! :عاقا من میخوام مامان بزرگ بازی در بیارم دعواتون کنم !
فقط حساب ببرین ازم ضایع نشما !
الان که چی میاین هی میگین وای کی میاد ؟ چرا میاد ؟ میشه نیاد ؟ من خراب کردم ، تو روح این ، تو روح اون ، طراح فلان ، عمش فلان ، من استرس دارم ، اون استرس داره ، تو استرس داری ؟
میاد دیگه به وقتش !
الان همه استرس داریم ، همه نگران اومدن نتایجیم ، کلافه ایم از انقدر طولانی بودنش
خب ؟ با صبح تا شب کف این تاپیک غلت زدن چیزی درست میشه ؟ یا حال کسی بهتر میشه ؟
فقط بیشتر اعصاب بقیه رو نابود میکنیم !
بیاین این چند روز رو خوش باشیم ! بعد اومدن نتایج یه تاپیک میزنیم انواع روش های خودخوری و خودزنی و خودکشی رو با همدیگه امتحان میکنیم !
اصن ایده بدین همگی یه کاری انجام بدیم ماندگار شیم !
به نقل از آنـــا :بياين ثابت نكنيم كه خيلى شاخ و كوليم! خواهشاً! )
به نقل از Shawn :یه چکی بکن ببین پسزی یا دختر