اعلام نتایج کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام نتایج کنکور

بعد امکان اشتباه و این لفظا هم هست تو تصحیح برگه؟ ;Dلازمه اینجانب خودم را جمع کنم یادم بیاد کدوم گزینه ها رو زدم و برم چک کنم الان؟ :-<

زودتر از عید فطر که نمیزنن نه؟

بعد کسی نبوده از قبلیا که پایین برگه پاسخنامشو نصفه پر کنه ؟ :/ من تا سر شماره تلفن پر کردم گفتم اخرش کامل میکنم که وقت نشد. سر کنکور زبان فهمیدم چه گندی زدم. بعد بم گفتن به احتمال زیاد پاسخنامم تصحیح نمیشه. :/ :] ینی الان من منتظر نتایج نباشم ؟ :-"

به نقل از پوریا عابدی :
بعد امکان اشتباه و این لفظا هم هست تو تصحیح برگه؟ ;Dلازمه اینجانب خودم را جمع کنم یادم بیاد کدوم گزینه ها رو زدم و برم چک کنم الان؟ :-<
جدی نبود که حرفت؟ :دی :|

به نقل از Scarecrow :
بعد کسی نبوده از قبلیا که پایین برگه پاسخنامشو نصفه پر کنه ؟ :/ من تا سر شماره تلفن پر کردم گفتم اخرش کامل میکنم که وقت نشد. سر کنکور زبان فهمیدم چه گندی زدم. بعد بم گفتن به احتمال زیاد پاسخنامم تصحیح نمیشه. :/ :] ینی الان من منتظر نتایج نباشم ؟ :-"
گور باباشون باو آدرس منزل مثلا؟ :)) :|
@شقایق:کاملا جدی پرسیدم.شنیدم از اطرافیانم بوده موردهایی بسیار معدود برای خطای دستگاه..

به نقل از پوریا عابدی :
گور باباشون باو آدرس منزل مثلا؟ :)) :|
جدی بودن باهاما. :د گفتن تصحیح نمیشه. :)) خوشحالم. :-"

به نقل از Scarecrow :
جدی بودن باهاما. :د گفتن تصحیح نمیشه. :)) خوشحالم. :-"
آره شروع کنم نوشتن سلام بنده پوریا هستم خونمون جاییست ک رودخانه تمام میشود و جنگل شروع میشود و ابرها در تلاش برای تصاحب آسمان مدام بر سر هم میکوبند و صاعقه هایی گاه و ناگاه بر زمین ما میزند و.. ;)) :|
بقیه جز آدرس رو خب باید مینوشتی ها.منم فقط آدرس رو ننوشتم :-"

به نقل از پوریا عابدی :
آره شروع کنم نوشتن سلام بنده پوریا هستم خونمون جاییست ک رودخانه تمام میشود و جنگل شروع میشود و ابرها در تلاش برای تصاحب آسمان مدام بر سر هم میکوبند و صاعقه هایی گاه و ناگاه بر زمین ما میزند و.. ;)) :|
بقیه جز آدرس رو خب باید مینوشتی ها.منم فقط آدرس رو ننوشتم :-"
:)))))
فکر میکنم ننوشته باشم چندتا چیز دیگه رو. :/

به نظرم اون قسمت پایین برگه اهمیت چندانی نداره.

به نقل از پوریا عابدی :
@شقایق:کاملا جدی پرسیدم.شنیدم از اطرافیانم بوده موردهایی بسیار معدود برای خطای دستگاه..
نه به نظرم واقعا لازم نیست.این موارد همون جوری که خودت گفتی خیلی معدودن این موارد.شنیدم مواردی بسیار معدود تری که به نتیجه رسیدن با اعتراض وگرنه معمولا به جایی نمیرسه.حالا شما صب کن نتایج بیاد نمیخواد تو فکر اشتباه و اینا باشی.

میشناسم عربی و ادبیات صفر زد ( like me ) براش زدن 10 درصد بره حالش رو ببره! دست بالا برای بعضی ها تحصیح میکنه ( و برعکس)
کاملا جدی ~X(

یعنی 10 روز دیگه آبرو و شرفم از بین میره؟ :| ~X(

منو تو استرستون شریک بدونید :-ss
ایشالله نتیجه ها رضایت بخش باشن :-ss

اون اسم و آدرس و تلفن واسه تایید صحیح بودن پاسخنامه باید نوشته میشد, آخرشم امضا که من با فلان مشخصات میگم پاسخنامه مال منه!

أعلام نتايج پا نزده مرداد ميزنن ،الكي. جو ندين :|

به نقل از :: باران :: :
اون اسم و آدرس و تلفن واسه تایید صحیح بودن پاسخنامه باید نوشته میشد, آخرشم امضا که من با فلان مشخصات میگم پاسخنامه مال منه!
بنده شخصا از خود مراقب پرسیدم بنویسم ادرس رو گفتن نه :)اگه حرف شما صحیح باشه نصف ملت رد میشن تو همین گام اول..

من آخرش امضاء نزدم پاسخنامم تحصیح نمیشه؟

به نقل از پوریا عابدی :
بنده شخصا از خود مراقب پرسیدم بنویسم ادرس رو گفتن نه :)اگه حرف شما صحیح باشه نصف ملت رد میشن تو همین گام اول..
صرفا آدرسو نمیگم! اسم و فامیل و نام پدر باید نوشته می شد که تایید کنی من صاحب این پاسخنامم! ما گفتیم ننویسیم گفتن تصحیح نمیشه پاسخبرگتون

یجوری ثانیه اینجا پست میدن ملت من فک کردم نتایج اومده! الان کی جوابه شکِ واردِرو میده؟!!!

من آدرسی که نوشتم انقدر هل بودم اول اسم خیابون بعدش محله(!) بعدش پلاک بعدش کوچه ! دقیقا به همین حالت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا