shzboy1393
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- M5
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- شرکت کردم بی نتیجه
پاسخ : اعلام نتایج کنکور
خیلی خوشخالید انگار!؟
خیلی خوشخالید انگار!؟
ن بگوبه نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد
می مونه ، احتمالا کسی باور نمیکنه : "
ستاد رو اعصاب ملت رفتنبه نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد
باز اومدی جهان! بگم خبر چیه؟!به نقل از ali jahangiri :من میخوام یه چیزی بگم ولی چون مثل خبر بد
دروغه اقا می نویسه صفحه یافت نشد!به نقل از CrazyBóy :منبع : http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=1580
بخاطر مرورگرت هست ! مرورگرت رو عوض کن !به نقل از سمپادك :دروغه اقا می نویسه صفحه یافت نشد!
به نقل از علــی[میم] :تو رو باید ، خوابوند ، ک ... شت .
الان خجالت نمی کشی منو مجبور به استفاده از اکسپلورر میکنیبه نقل از CrazyBóy :بخاطر مرورگرت هست ! مرورگرت رو عوض کن !
دیگه ببخشید ،تازه کار بودیم ! یکی از آرزو های دوران طفولیتم بعد امتحان بود !به نقل از ali jahangiri :خودمونیم خیلی چرت بود این حرکت . بلد نیستید آیتم نزنید
برتامه های ما رو خراب میکنید : "
))))))به نقل از CrazyBóy :دیگه ببخشید ،تازه کار بودیم ! یکی از آرزو های دوران طفولیتم بعد امتحان بود !
ایشالا حرکتای بهتر !
---
در ضمن فک نمیکردم کسی باور کنه !
جالبه یک نفر بابت خبر رسانی لایک کرده بود وقتی فهمید شایعهس لایکشو پس گرف ! (البته شاید دلیل دیگه ای داشته ولی من این حدسو میزنم )
یه عمر ملت از برنامه های تو کشیدن! باز امسال می خوای چه کار کنی؟!به نقل از ali jahangiri :خودمونیم خیلی چرت بود این حرکت . بلد نیستید آیتم نزنید
برتامه های ما رو خراب میکنید : "