به نقل از سینا :بنام خدا، سینا هستم؛ از سال دیگه با ریش میبیندم و برادر سینا میخوانیدم.
پزشکی قم. [nb]ازین به بعد به قم میگیم رُم که خیلی اذیتم نکنید [/nb] [nb]آخر هفتهها تهرانم بدون من جایی نرید لامصبا )[/nb]
کسی رتبه بپرسه هم بلاکش میکنم
تهران-قم هم مسافر میزنم
شارژ میگیرم عدد دقیق رتبه و لیست دقیق انتخاب رشته رو میگم.به نقل از Stewie Griffin :شارژ می گیرم حدود رتبه می گم بیشتر بگید ترتیب انتخاب رشته رو هم میگم
نه برادر خیلی کشیش وار ه با چیزای دیگه هم اشتباه میشه ! یه عنوان دیگه واسه خودت پیدا کن
======
تجربی های سایت چرا امسال این قدر کم بودن
به نقل از Stewie Griffin :شارژ می گیرم حدود رتبه می گم بیشتر بگید ترتیب انتخاب رشته رو هم میگم
نه برادر خیلی کشیش وار ه با چیزای دیگه هم اشتباه میشه ! یه عنوان دیگه واسه خودت پیدا کن
======
تجربی های سایت چرا امسال این قدر کم بودن
شارژ میگیرم این دو نفر و سر به نیست میکنم :)به نقل از SalehM :شارژ میگیرم عدد دقیق رتبه و لیست دقیق انتخاب رشته رو میگم.
به نقل از سینا :بنام خدا، سینا هستم؛ از سال دیگه با ریش میبیندم و برادر سینا میخوانیدم.
پزشکی قم. [nb]ازین به بعد به قم میگیم رُم که خیلی اذیتم نکنید [/nb] [nb]آخر هفتهها تهرانم بدون من جایی نرید لامصبا )[/nb]
تهران-قم هم مسافر میزنم
توجه: هیچ وقت هیچ سرّی از زندگیتون رو به صالح نگید؛ بعدا حتما پشیمونتون میکنه!
تهران-قم هم مسافر میزنم
شارژ ميگيرم فايل زيپ انتخاب رشته ارسالي از طرف خود فرد رو ميفرستم!به نقل از سینا :بنام خدا، سینا هستم؛ از سال دیگه با ریش میبیندم و برادر سینا میخوانیدم.
تهران-قم هم مسافر میزنم
مثل اینکه سال اول باید 4 صبح ترمینال باشیمبه نقل از سینا :بنام خدا، سینا هستم؛ از سال دیگه با ریش میبیندم و برادر سینا میخوانیدم.
تهران-قم هم مسافر میزنم
به نقل از Stewie Griffin :شارژ می گیرم حدود رتبه می گم بیشتر بگید ترتیب انتخاب رشته رو هم میگم
به نقل از SalehM :شارژ میگیرم عدد دقیق رتبه و لیست دقیق انتخاب رشته رو میگم.
به نقل از negar.mr :شارژ ميگيرم فايل زيپ انتخاب رشته ارسالي از طرف خود فرد رو ميفرستم!
745 منطقه یک شدم.به نقل از skYboy :با چن امسال پزشکی شاهد قبول شدی؟ [اگه مشکلی نیست]
امسال ک 40 نفر میگرفت شاهد،واقعا چند برابر ظرفیت ینی حدود 80 نفر رو آوردن مصاحبه؟