• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع August McJoseph
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.

• .

رای‌ها: 24 70.6%
  • .

رای‌ها: 17 50.0%

• رای‌دهندگان
    34
پاسخ : میتینگ تابستانه برای سمپادیای مشهد

به نقل از G.MM :
عکسا هم لظفا هر کی داره تو پ.خ یا هر جایی که شد بهمون بده ;;)

داداشت راضی نـیس، برا همین معذورم من مثلا بشخصه ک عکسارو ب کسی بدم!! و نـمیشه توزیع کرد!! :-?? ;D (هرچن در همون حدی ک اول گذاشت نوید منم دارم!! و قاعدتا باید بیشتر ازینا باشه؟! :-?)

پ.ن: هرچن درباره اون «هرجایی» ک گفتی، نوید گفت ظاهرا جمع میکنه همه رو میذاره تو فیس. ازونجا در دسترس هس. :-"

____

این عالی بود اصن! :))

به نقل از ـفاتــــ :

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
داداشت راضی نـیس، برا همین معذورم من مثلا بشخصه ک عکسارو ب کسی بدم!! و نـمیشه توزیع کرد!! :-?? ;D (هرچن در همون حدی ک اول گذاشت نوید منم دارم!! و قاعدتا باید بیشتر ازینا باشه؟! :-?)

:|

مشکل فقط گذاشتن تو سایته :|

وگرنه من که ندیدم کسی بگه مشکل داره که عکسا رو به عنوان یادگاری بهم بدیم :|

به نقل از G.MM :
:|

مشکل فقط گذاشتن تو سایته :|

وگرنه من که ندیدم کسی بگه مشکل داره که عکسا رو به عنوان یادگاری بهم بدیم :|

آهان! خب پس اگ آپلود کردم (ک سعی میکنم هرچه زودتر باشه!!) ، لینک میدم برا بچه هایی ک میشناسم تو سایت .. ;)

بخصوص ک نوید گفت سر این ریسایز ها ظاهرا برخی اصلی ها رو از دست داده خودش! (ک نمیدونم آیا منظورش اون عکسای اولی ک گذاشت هم بود یا نه ؟!)

.

• لایک
امتیازات: G.MM

آقا اگه فیلم دارین که مسخره بازی درنیارین بذارین فیلمارو! ما که نتونستیم بیایم با همون فیلمشم خوش میگذره بهمون...! 8-| 8-|

آهان! خب پس اگ آپلود کردم (ک سعی میکنم هرچه زودتر باشه!!) ، لینک میدم برا بچه هایی ک میشناسم تو سایت .. ;)

بخصوص ک نوید گفت سر این ریسایز ها ظاهرا برخی اصلی ها رو از دست داده خودش! (ک نمیدونم آیا منظورش اون عکسای اولی ک گذاشت هم بود یا نه ؟!)

.
من دوتاشو اصلیو دارم :-"

به نقل از ـفاتــــ :
من دوتاشو اصلیو دارم :-"

از همونا ک نوید گذاشت اول دگ؟!

خب خودم اونارو دارم همه شو! :-" => البت سه تاش فایده نـدارن و خوب نیستن ؛

1) اون عکس آخر قبل از دسته جمعی ها ک گفتم مشکل داشت لینکش و بزرگشو نشد بگیرم! همون رو گرفتم ک خب کیفیتش پایینه!

2 و 3) عکسای دسته جمعی ک اونا هم کلا بزرگشون رو نـذاشتن و در همون سایز گرفتم و باز کیفیتش خوب نیس.

________

++اینکه سروش گفته با گذاشتن عکسا مشکل داره صدرصد این معنی رو نمیده که به خواهرش ندین عکسارو :)) خیلی فان بود:-"

خوبه باز جنبه فان ماجرا رو گرفتی تو!! من سر حرف قبلی م ک جنبه فان داشت، داشتم به دعوا می رسیدم اینجا فک کنم! ;D :-"

.

از همونا ک نوید گذاشت اول دگ؟!

نه ازونا که خودم گرفتم ازتون :-"

خوش به حالت.موفق باشی.

به نقل از K.M.W :
مثن همون روزی که واژه‌ی "چینگ" به دایره لغتتون اضافه میشه از شما بخوان که اجراش کنین. بعد پارازیت های نوید درحین تلاش‌های بی‌ثمر من برای اجرای "چینگ سیبیلای سروش" عالی بود. :-‌"
گلنوشُ کاریش نداشته باشین، قدّ بلند دوس داره :))
مرسی از ضهرا که خیلی سخ بود براش، ولی اومد ؛)
مرسی از همه. خیلی خوب بود.

به نقل از G.MM :
خیلی هم از شما ها بلند تر هستم و همه هم شاهدن :))

منم واقعا از ضهرا ممنونم که بخاظر ما اومد >><<

عزیزین شما دوتا >><<

شما باعث شدین بهم خیلی خوش بگذره ;;)

+وقتی میگن عکسا به خواست افراد حذف شده یعنی حتما درست نیس که دست ملت باشه این عکسا.لطف کنین اگه دارین شماهم حذف کنین.یا حداقل دست خودتون باشه فقط.

++اینکه سروش گفته با گذاشتن عکسا مشکل داره صدرصد این معنی رو نمیده که به خواهرش ندین عکسارو :)) خیلی فان بود:-"

عکسارو بهم بدید مشکل نداره؛)

*دارسی برام بفرست عکسایی که داری رو.

Back
بالا